Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

black sea
Контакти:

Re: Ники "Дудука" Бареков: Аз и богатите плачем за бедните

Мнениеот black sea » 27 яну 2014 14:44

tmanolov написа:странно ми е колко от вас въобще имат възрастта за гласуване, за да могат да направят нещо по-различн от първичното навиране на главата в местата, на които не огрява слънце? Да уточня, че не съм от Пловдив, не познавам Бюрека, не съм фен на БотевЪ и нямам сметки в КТБ - та какво толкова сте го лапнали дудука? какъв е проблемът в България да има богати хора? И трябва ли те да се срамуват от богатството си? Какъв е проблемът да събереш 100 000 на депозит при положеие, че вземаш 20К месечно примерно, което е нромална, дори и ниска заплата за висш мениджмънт в родината ни? Трябва ли да се чувства неловко, за това, че не е пълен прошляк? И изобщо какви хора трябват на страната ни - сульовци, без 5 стинки в джоба, чиято първа мисъл, когато попаднат във властта, е как да откраднат поне за внуците си, а не богати, които поне за дребните далваери няма да си правят труда, защото вече са осигурили бъдещето си? И изобщо каква е тази омраза към хората, които имат пари, още повече - доказани пари с договори? Кой е по-добър от бюрека - драгалевския мангал ли (на него откъде са му парите?), гея ли, меди доганов, тиквата ли или цецо маймуната, бай болен лидеров, другарката пръмова ли - кой? Хайде да чуя един по-честен от бюрека - само един? Та дайте да не показваме сламката в окото на другия, преди да видим гредата в себе си, а? Не съм фен на дудука, но е алтернатива, някаква алтернатива - добра или лоша - не зная, но може ли да е по-зле от сега?

Така леки4ко пропускаш някои факти, колега...
1.Нали знаеш - колкото и пари да имаш, ламтиш за още пове4е. Особено нашите мутро-бизнесмени нямат наяждане. А вси4ки знаем кои са зад Дудука - Караибрахим, Мазния(Дебелян), Дрогиран и т.н.
2.Алтернатива виждахме и в Костов, и в Кобурга, и в Тиквата...и какво стана :!: :?: :roll: Нещо много си наивен, ми се струва.
3.Забрави ли този как праскаше кю4ека с онези лели4ки в кръ4мата :!: :?: :roll: :oops:
4.Богати хора трябва да има, ама не такива като тук - ал4ни, глупави, злобни, смотани и т.н.
5.Нари4аш го с обидното Дудука, пък виждаш алтернатива в него :!: :?: :roll:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 яну 2014 14:45

Капута е олицетворение на всичко най-гнусно в българската политика (арогантен,тъп и продажен)!Миналото лято народа въстана срещу Пеевски,а сега същия ни го връща тъпкано с проекта си "Бареков".Парите и медиите на ДПС ще осигурят гласове на Дурекса ,но той винаги ще си остане отрепка която е давана за пример как се обръща палачинката в българската политика.А тези които го защитават да си помислят дали искат техните деца да приличат на Дудука-хора без чест и достойнство.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 27 яну 2014 14:45

alexveselinov написа:
Raoul_Duke написа:
Балкански Орел написа:Смърт за ДПС, БСП, Герб, България без цензура, Реформаторски блок, Атака, НДСВ, СДС, АБВ и останалите боклуци, които ги защитават без изключения !

И то кой остана :lol:

Останаха НФСБ той много си ги тачи :lol:

А ти си тачиш Батака и ДПС !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 27 яну 2014 14:46

Пурата написа:
tmanolov на 27 Яну 2014 13:19
странно ми е колко от вас въобще имат възрастта за гласуване, за да могат да направят нещо по-различн от първичното навиране на главата в местата, на които не огрява слънце? Да уточня, че не съм от Пловдив, не познавам Бюрека, не съм фен на БотевЪ и нямам сметки в КТБ - та какво толкова сте го лапнали дудука? какъв е проблемът в България да има богати хора? И трябва ли те да се срамуват от богатството си? Какъв е проблемът да събереш 100 000 на депозит при положеие, че вземаш 20К месечно примерно, което е нромална, дори и ниска заплата за висш мениджмънт в родината ни? Трябва ли да се чувства неловко, за това, че не е пълен прошляк? И изобщо какви хора трябват на страната ни - сульовци, без 5 стинки в джоба, чиято първа мисъл, когато попаднат във властта, е как да откраднат поне за внуците си, а не богати, които поне за дребните далваери няма да си правят труда, защото вече са осигурили бъдещето си? И изобщо каква е тази омраза към хората, които имат пари, още повече - доказани пари с договори?Кой е по-добър от бюрека - драгалевския мангал ли (на него откъде са му парите?), гея ли, меди доганов, тиквата ли или цецо маймуната, бай болен лидеров, другарката пръмова ли - кой? Хайде да чуя един по-честен от бюрека - само един? Та дайте да не показваме сламката в окото на другия, преди да видим гредата в себе си, а? Не съм фен на дудука, но е алтернатива, някаква алтернатива - добра или лоша - не зная, но може ли да е по-зле от сега?

Амчи... един Светльо Витков е 100 пъти по-добър избор :)

Друга форма на политическа чалга. Мюре пуснато от Бригадир Аспарухов за отвличане на гласове.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 яну 2014 14:50

tmanolov написа:странно ми е колко от вас въобще имат възрастта за гласуване, за да могат да направят нещо по-различн от първичното навиране на главата в местата, на които не огрява слънце? Да уточня, че не съм от Пловдив, не познавам Бюрека, не съм фен на БотевЪ и нямам сметки в КТБ - та какво толкова сте го лапнали дудука? какъв е проблемът в България да има богати хора? И трябва ли те да се срамуват от богатството си? Какъв е проблемът да събереш 100 000 на депозит при положеие, че вземаш 20К месечно примерно, което е нромална, дори и ниска заплата за висш мениджмънт в родината ни? Трябва ли да се чувства неловко, за това, че не е пълен прошляк? И изобщо какви хора трябват на страната ни - сульовци, без 5 стинки в джоба, чиято първа мисъл, когато попаднат във властта, е как да откраднат поне за внуците си, а не богати, които поне за дребните далваери няма да си правят труда, защото вече са осигурили бъдещето си? И изобщо каква е тази омраза към хората, които имат пари, още повече - доказани пари с договори? Кой е по-добър от бюрека - драгалевския мангал ли (на него откъде са му парите?), гея ли, меди доганов, тиквата ли или цецо маймуната, бай болен лидеров, другарката пръмова ли - кой? Хайде да чуя един по-честен от бюрека - само един? Та дайте да не показваме сламката в окото на другия, преди да видим гредата в себе си, а? Не съм фен на дудука, но е алтернатива, някаква алтернатива - добра или лоша - не зная, но може ли да е по-зле от сега?

Никой няма нищо против богатите, имаме против такива като Бареков. Няколко основания имаме да сме против:

1. Да казваш, че защитаваш бедните, а се къпеш с шампанско от 500 евро насред Сен Тропе.
2. Да казваш, че Б.Б е най-лошия при положение, че четири години си му лизал задния проход. И си му носил гербери, и си го наричал "най-великия".
3. Да казваш, че си за "българското селско стопанство", след като само преди две години нарече животновъдите по следния начин - простаци, селяндури, вонящи хора, които трябвало да си ядат сиренето и сланината върху вестника...Но тогава тези хора бяха против Бойко, а Барека го защитаваше, нали???

Още искаш ли?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 27 яну 2014 14:59

Не се чудете, че Дудука ще влезе в парламента ! И по-зле ще става !
Когато гласувахте и избрахте един треторазреден мутрафон и му дадохте да управлява България почти 4 години ви казах, че създавате опасен прецедент. Защо прецедентът с управлението на Борисов е опасен ?
Защото след него всеки ще си помисли, че може да управлява държавата ни. Така и стана !
Днес всеки от Митьо Пищова до Ники Дудука си мисли, че да си министър-председател е проста и лесна работа. Щом Борисов може защо аз да не мога ?
Това не е интернет игра, в която можеш да натиснеш рестарта, когато сбъркаш. Това е нашата държава и нашият живот !
Никой няма да ни върне годините, които губим бидейки управлявани от всякакви малоумници помислили се за божества.
Бюреков не е изключение ! Той вече е правило, което ще ни бъде натрапвано все повече и повече на всеки следващ избор.
На следващите очаквайте някой млад меринджей да основе партия и да се яви с твърдото убеждение, че да управляваш България е фасулска работа.
И защо не, щом Боко Тиквата от Банкя я управлява цели 4 години ?!
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 яну 2014 15:00

dodo7271 написа:Никой няма нищо против богатите, имаме против такива като Бареков.

Разбрах, че си против Барека и аз не го харесвам. Кажи сега ЗА кой си?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 27 яну 2014 15:02

Любимите бонбонки на Ники Дудука...

Изображение

:mrgreen: :mrgreen:
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 27 яну 2014 15:04

Тук всичко живо храчи свирепо наляво и надясно, но никой не казва "ей тва е чуека, за него гласувайте". Може би защото знаят, че техните любимци не са с нищо по-добри от тези, срещу които възроптават?!
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 27 яну 2014 15:09

Raoul_Duke написа:Тук всичко живо храчи свирепо наляво и надясно, но никой не казва "ей тва е чуека, за него гласувайте". Може би защото знаят, че техните любимци не са с нищо по-добри от тези, срещу които възроптават?!

Ей, Цветан Василев е чуека, за него гласувайте.
Така добре ли е?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Свободна зона”