Вадят записи от срещата на Борисов и Първанов в Банкя ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Re: Вадят записи от срещата на Борисов и Първанов в Банкя ?

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 16 яну 2014 15:55

Са, пичуи, пиеници.Знаете че аз съм върл противник на Гроб и Боко, както и на десните маргинали и протестиращите мърляви и брадясали дегенерати.НО! И на мен ми е странно-уж Боко и Цвъкльо били подслушвали наред всичко и всички, а излизат записи само на Боко?!....Как не излезе нито един запис на Станишев, Доган, Бареков и т.н...наистина е странно това. И още: Гоце принципно е прав за Станишев- изключително некадърен лидер на БСП. При всички идиотизми които ГРОБ натвори докато беше на власт, при жестокия социален геноцид който мародерът Дянков наложи на българския народ, при тоталния рекет и мачкане на бизнеса, смазан среден и дребен бизнес, хиляди фалирали фирми, 450 хиляди нови безработни, при положение че хората стигнаха до такова отчаяние че почнаха да се самозапалват по улиците, при положение че накрая народа изгони ГЕРБ с протести и камъни....При всички тези обстоятелства, вместо Станишев да помете ГЕРБ с 20-30 процента разлика на изборите, и сега спокойно да си джитка цял мандат без да зависи от никой, той какво направи??!- ами пак остана втори след ГРОБ, и сега трябва да зависи от кефа на мазния гаджал Доган и на психо-Волен...друг е въпросът че и Гоце е една продажна фигура...

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 яну 2014 15:57

sl321 написа:http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/12/18/2205199_dvijenie_22_septemvri_na_stari_sedesari_shte_tursi_put/
Там някъде е истината!Нова конституция и лустрация!

Няма нито едно обосновано искане за промяна в конституцията, което да се приема от квалифицирано мнозинство. За какво тогава е нужно Велико народно събрание? Да си чешат политиците езиците и да се правят на загрижени за България? Няма конкретни предложения. Само призиви – не можело повече така с калинки и олигархия. Като че ли за това е виновна конституцията. България има закони, но никой не ги спазва. Сега целият шум за нова конституция е нарастваща като лавина глупост. Каква нова? Каква нова форма за държавно устройство? Двукамерен парламент? Президентски модел? Кой може да гарантира, че не се цели смяна на чл.13!?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 яну 2014 15:59

Нямало нищо лошо в това Първанов да се среща с Борисов... Абе, хора, вие сериозно ли разсъждавате толкова плоско или се шегувате!? Първанов официално все още е член на БСП и всяка негова нерегламентирана среща с конкурентен лидер, какъвто в случая е Борисов, си е чиста проба предателство! Лично аз не съм толкова изненадан от действията на Гоце, който рано или късно се очакваше да се обърне срещу БСП. Интересното в случая е, че това става точно преди реденето на листите за евро квотите! Съвпадение!? Едва ли... Най-ме е яд обаче за отлюспването на Ивайло Калфин! Изключтелно голям неблагодарник и предател, за когото в момента ме е срам, че съм гласувал на президентските избори! Подкрепян в многобройни кампании от страна и за сметка на БСП, издигнал се като име в политиката чрез същата тази партия и да твърди, че не е предател си е абсолютно лицемерие!
Последна промяна от RedeviL на 16 яну 2014 16:10, променено общо 1 път.

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 16 яну 2014 16:01

alexveselinov написа:По-темата. Вече е ясно че за бъдещите избори се оформят две тройни коалиции. Едната е Първанов, ГЕРБ и РБ и другата е БСП, ДПС и Барека. Задава се битка между два представителя на две противопоставящи се в държавата олигархични шайки и икономически кръгове. Мита за ''левите'' и ''десните'' е разбит. И за следващите избори оставиха народа у нас ''без избор''. А по телевизията ще продължават да облъчват хората със заучени фрази като ''евроатлантическо бъдеще'' и „налагането на европейските ценности“ . Не се изискват особено задълбочени размишления, за да се долови какво се крие зад тези кухи, но пък елегантни и красиви фрази.

АТАКА пак ще влезе в парламента-просто Волен е успял да такава стрепен да промие мозъците на около 200 хиляди души, и те винаги ще си гласуват за него, та ако ще не да влезе в коалиция с ДПС, ами да изнасили баба си Гюрга :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 яну 2014 16:06

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:И още: Гоце принципно е прав за Станишев- изключително некадърен лидер на БСП. При всички идиотизми които ГРОБ натвори докато беше на власт, при жестокия социален геноцид който мародерът Дянков наложи на българския народ, при тоталния рекет и мачкане на бизнеса, смазан среден и дребен бизнес, хиляди фалирали фирми, 450 хиляди нови безработни, при положение че хората стигнаха до такова отчаяние че почнаха да се самозапалват по улиците, при положение че накрая народа изгони ГЕРБ с протести и камъни....При всички тези обстоятелства..

...не Станишев е изключително некъдърен лидер, а българският народ е изключително прост, щом искаше още 4 години от т.нар. социален геноцид на мародера Дянков! ;)

П.П. И обясни ми само още едно нещо: как става така, хората да изгонят ГЕРБ с протести и камъни и след това отново да си ги изберат като първа политическа сила!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 16 яну 2014 16:10

Logical person написа:
Кога е станало ясно, че ранобудните са платени лъжецо ???

Изглежда само ти и привържениците на ГРОБ не сте разбрали че организатора на този протест е получил сериозни суми по банковата си сметка и се разследваше. Е докъде стигна разследването остава загадка,защото както се спомена, така се и забрави. Също така лично познавам 2-ма студенти на които са предлагани пари да протестират. А щом са предлагали на 2-ма , значи са предложили на доста повече.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 яну 2014 16:15

RedeviL написа:Нямало нищо лошо в това Първанов да се среща с Борисов... Абе, хора, вие сериозно ли разсъждавате толкова плоско или се шегувате!? Първанов официално все още е член на БСП и всяка негова нерегламентирана среща с конкурентен лидер, какъвто в случая е Борисов, си е чиста проба предателство! Лично аз не съм толкова изненадан от действията на Гоце, който рано или късно се очакваше да се обърне срещу БСП. Интересното в случая е, че това става точно преди реденето на листите за евро квотите! Съвпадение!? Едва ли... Най-ме е яд обаче за отлюспването на Ивайло Калфин! Изключтелно голям неблагодарник и предател, за когото в момента ме е срам, че съм гласувал на президентските избори! Подкрепян в многобройни кампании от страна и за сметка на БСП, издигнал се като име в политиката в същата тази партия да твърди, че не е предател си е абсолютно лицемерие!

И кого са предали Първанов, Калфин, Р. Петков, Дончева и да не изброявам всички, БСП като партия или Станишев, който след поредицата изгубени избори до сега трябваше да си е подал оставката. Защо не се акцентира върху думите на Първанов за тежката зависимост на БСП, на кой е зависима, кога и как се правят договорките с ДПС и Атака за управлението, изявлението на Калфин за срастване на партията с бизнеса, на Кадиев за това, че в партията трябва да се направят реформи и т.н. Те ли са предателите или Станишев, който е предал идеите на партията и влиза в безпринципни договорки, защо след като всичко е ясно и няма задкулисие никой не казва кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС и всички се гънат като червеи, такова ли трябва да бъде поведението на един лидер на партия съставила или по-точно казано подкрепяща едно "неполитизирано и експертно правителство". Дори Станишев нямаше смелост да оглави Правителството, а постави кукла на конци обслужваща нечии интереси, но не тези на избирателите си. Не е ли нормално недоволните за случващото се да потърсят алтернатива и както са се разцепвали и други партии така да се разцепи и БСП.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 16 яну 2014 16:18

redhooligan написа:
Logical person написа:

Изглежда само ти и привържениците на ГРОБ не сте разбрали че организатора на този протест е получил сериозни суми по банковата си сметка и се разследваше. Е докъде стигна разследването остава загадка,защото както се спомена, така се и забрави. Също така лично познавам 2-ма студенти на които са предлагани пари да протестират. А щом са предлагали на 2-ма , значи са предложили на доста повече.

Този протест, първо няма организатор, второ не можеш да предоставиш никакви доказателства че някой е получавал пари, еле пък и разследване да е имало.Само дето никой в държавата не е чул за такова нещо. И това при условие, че повечето медии са на Пеевски или под влиянието на комунягите. Нали само за това щеше да се пише и говори и да се размахват банкови сметки и доказателства, ако беше вярно.
Иначе пари са предлагани на много студенти, за да се включат в контра-протестите или да ходят да се бият с ранобудните студенти. Ама не е същото, нали ?

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 16 яну 2014 16:18

redhooligan написа:
Logical person написа:

И аз познавам двама, дето са им платили , за да казват това което казваш и ти!
[offtopic]Дали е вярно това дето написах, знам само аз, ама нали съм го написал и ако нямаше офтопика, рибите ще се хванат[/offtopic]
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 яну 2014 16:19

Logical person написа:
redhooligan написа:
Logical person написа:

Този протест, първо няма организатор, второ не можеш да предоставиш никакви доказателства че някой е получавал пари, еле пък и разследване да е имало.Само дето никой в държавата не е чул за такова нещо. И това при условие, че повечето медии са на Пеевски или под влиянието на комунягите. Нали само за това щеше да се пише и говори и да се размахват банкови сметки и доказателства, ако беше вярно.
Иначе пари са предлагани на много студенти, за да се включат в контра-протестите или да ходят да се бият с ранобудните студенти. Ама не е същото, нали ?

A БТВ и Нова под чие влияние са?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Свободна зона”