Българинът иска всичко наготово. Да легне с 500лв. заплата на месец и да се събуди с 1500лв. заплата.
Сега пък защо видиш ли извънземните си стоят и гледат, а не ни освободят от системата.
А, ние ще си седим и пием ракията докато те ни спасяват.
Министър на отбраната: Извънземните вече са между нас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Черният козел
- Контакти:
Re: Министър на отбраната: Извънземните вече са между нас
Eminem написа:Българинът иска всичко наготово. Да легне с 500лв. заплата на месец и да се събуди с 1500лв. заплата.
Сега пък защо видиш ли извънземните си стоят и гледат, а не ни освободят от системата.
А, ние ще си седим и пием ракията докато те ни спасяват.
Няма лошо,ама нестава

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
pomiqr125 написа:Alex написа:pomiqr125 написа:Предполагам вярвате на тоя изкуфелия пенсионер като на оная японска принцеса, която си говореше с извънземните за края на света през миналата година. Тези извънземни като ни посещават от хиляди години защо не са ни научили да бъдем добри?
защото човек сам израства духовно... как те учи някой да бъдеш еди какво си... тва да не е Капитан Планета и там с пръстена със сърцето да те променят :Д :ДД:
Ето, ти например си помяр... какво да направят от теб, докато сам не поискаш да стане куче за пример : )
Това е много гадно детско, също и Волтрон, а за пауър рейнджърс да не говорим. Едно време с един приятел се бяхме размечтали да направим детско, в което всичките таклива добри д аги избием и да спрат да ни тормозят с подобни истории.
Една сутрин бях попаднал на телетабис и разбрах защо децата с атолков араздразнителни. Няма по-изнервящо нещо от това чудо на телевизията.
С добротата се занимава Мадлен Алгафари :D
А извънземните като с аот хиляди години на земята са могли да ни развият в добра насока и да ни попречат да воюваме и да се избиваме. Ама явно са добри смао на приказки.
хахахахахаха, телетъбисите верно бяха умопомрачително дразнещи :D :D
еми, нз брат, според мен непотърсено добро не се прави... смисъл ние и да получим нещо на готово, няма да сме го искали и да го ценим и накрая пак си е**м майката... Човек, докато сам не си счупи главата и не научи нещо, няма кой да му го налее в мозъка :Р
[center]
[/center]

modor написа:stefani написа:Значи има и във форума, нека си признаят
Има! Веднага се сещам за един, който редовно ни тероризира с лични
Аз тоя го знам! Пуснал е тема в момента и всички се изреждаме там да го почетем!

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
Аз си хванах извънземна за любовница,ама нема ви разпраам,че все пак форумът е спортен.
- Черният козел
- Контакти:
гражданин от село написа:Аз си хванах извънземна за любовница,ама нема ви разпраам,че все пак форумът е спортен.
Защо,не обича спорта ли.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Айнщайн е автор за теорията на относителността, според която, времето и скоростта зависят в обратна пропорционалност, т.е. колкото по-бързо се движиш, толкова по-бавно тече времето за теб. Проблема в случая обаче е, че за да може да описва движения, на него му е била нужна универсална отправна система и той е избрал светлината. Това значи, че за да забавиш дори малко времето, ти трябва свръхсветлинна скорост
Не съм виждал негови неща по теорията за червеевите дупки - те са лансирани по-късно. Освен за пространството, те се отнасят и за времето. Аз съм доста обнадежден за тази теория за времето, а именно, че всеки момент във времето е отделно измерение, т.е ако се върнем назад - няма да срещнем точно себе си, а себе си в съответното измерение
Попрочетете някой работи, преди да спорите, особено за теоретична физика
Ако ви трябва повече информация за теория на струните или за небесния ефир - feel free to ask
Накрая нещо интересно за времето, над което да се замислите - ние всъщност виждаме в миналото

Леевски, оле

-
Искаш да кажеш,че като отида в магазина си купувам стоки с изтекъл срок на годност?

гражданин от село написа:Искаш да кажеш,че като отида в магазина си купувам стоки с изтекъл срок на годност?![]()
Интересен начин да го погледнеш

Леевски, оле

-
Шегувах се разбира се.Едно време даваха пример с наблюдаването на някоя планета в космоса(например) и че реално се наблюдава нейното състояние от преди времето,за което светлината отива и се връща от обекта.