Огорчението ми от снощния концерт на площада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Огорчението ми от снощния концерт на площада

Мнениеот doktora25 » 01 яну 2014 19:36

scka написа:Аз бях огорчен от факта , че на вчерашния концерт бяха само капиталистически мутри изтипосани и същества зомбирани капитализъм-американизъм! Ето затова никога няма да се освободим от американското кърваво капиталистическо робство!
Бог да пази България от капиталисти!

:) Добре казано.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 01 яну 2014 20:20

scka написа:Аз бях огорчен от факта , че на вчерашния концерт бяха само капиталистически мутри изтипосани и същества зомбирани капитализъм-американизъм! Ето затова никога няма да се освободим от американското кърваво капиталистическо робство!

Тъй като комунистическите престъпници няма какво ново да измислят, копират и плагиатстват от мен текстове и си ги преправят както на тях им е удобно!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 яну 2014 20:29

Другата година ходи на площада в Пхенян, да се ощастливиш ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 01 яну 2014 21:43

viali69 написа:Ами, концертът не ми грабна вниманието до момента, в който на сцената не се появиха Николина Чакърдъкова и Боби Шапков.
Те двамата ми напълниха душата с хубави български песни.
Грозно впечатление направиха онези олигофрени с транспаранта "ОСТАВКА". Хората се веселят, а тези палячовци се излагат.

Луд умора нема ! И
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 01 яну 2014 21:45

Безкомпромисен написа:

Тъй като комунистическите престъпници няма какво ново да измислят, копират и плагиатстват от мен текстове и си ги преправят както на тях им е удобно!

Само така - мачкай прасетата!
-
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 яну 2014 22:39

КНДР написа:Разбира се от вокалното изпълнения няма как да не бъда доволен. Пяха великата ни народна певица Николина Чакърдъкова, а след това група Фондацията начело с Дони, Иван Лечев и Кирил Маричков изнесоха 90 минутен концерт, на който могат да завидят и западняшките "звезди". Не ми хареса соросоидската пропаганда на група подпийнали ръкоблудни "студенчета", който в паузите на всеки шлагер на група Фондацията скандираха оставка! По едно време към края не се чуваха, явно озаптени от възгласите на нормалните хора, да спрат, защото се излагат, по празниците да прокарват соросоидската си пропаганда. Като вече видяхме веенето на соросоидския юмрук и в Украйна и в България. Явно безочието и парата на Запада и опозицията не дава почивка на ръкоблудните студентчета.

Кога успя да отидеш на площада и кога да пишеш порцията си простотии във форума, че и на лични?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 яну 2014 22:44

Аз не знам защо модераторите не вземат някакви мерки срещу шепата комунистчета, които всеки ден заливат форума с тъпите си теми и пропагандни глупости, всеки ден тук се дъвчат едни и същи неща благодарение на тях.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 01 яну 2014 22:49

КНДР написа:Разбира се от вокалното изпълнения няма как да не бъда доволен. Пяха великата ни народна певица Николина Чакърдъкова, а след това група Фондацията начело с Дони, Иван Лечев и Кирил Маричков изнесоха 90 минутен концерт, на който могат да завидят и западняшките "звезди". Не ми хареса соросоидската пропаганда на група подпийнали ръкоблудни "студенчета", който в паузите на всеки шлагер на група Фондацията скандираха оставка! По едно време към края не се чуваха, явно озаптени от възгласите на нормалните хора, да спрат, защото се излагат, по празниците да прокарват соросоидската си пропаганда. Като вече видяхме веенето на соросоидския юмрук и в Украйна и в България. Явно безочието и парата на Запада и опозицията не дава почивка на ръкоблудните студентчета.

AКО ТЕ НАПИПАМ НЯКЪДЕ ЩЕ ТЕ ЗАТВОРЯ В НЯКОЯ ПСИХИАТРИЯ В ЗАПАДА!ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ СТУДЕНТИТЕ.. И ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА...

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 01 яну 2014 22:53

Кашчей написа:

Кога успя да отидеш на площада и кога да пишеш порцията си простотии във форума, че и на лични?!?

Гледах по телевизията!
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 яну 2014 22:56

mark1926 написа:

AКО ТЕ НАПИПАМ НЯКЪДЕ ЩЕ ТЕ ЗАТВОРЯ В НЯКОЯ ПСИХИАТРИЯ В ЗАПАДА!ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ СТУДЕНТИТЕ.. И ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА...

А ти защо крещиш в нета?
С какво си по-добър от него, четейки поста ти?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”