На Стефановден ГЕРБ откриват...джамия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: На Стефановден ГЕРБ откриват...джамия!

Мнениеот Daniel Levski » 27 дек 2013 16:39

haha написа:
Daniel Levski написа:Събрали се 5-ма глупака във форума и нищят глупости. Същата партия ГЕРБ дадае стотици хиляди левове за храма в Ловеч, и за още поне 10 църкви. Вие да сте чували за интеграция, ама от къде с тези плитки мозъци. Ставате смешни от червената пропаганда, скоро ще Ви изметем. Честита Коледа и Весело посрещане на Нова Година на всички останали разумни хора в този форум, на петимата еретици от началото на тази тема, няма смисъл да им се честити, те уважават само 9 септември.

Ходи го лапай на Бойко, това ще ти е коледния подарък.

Човек с плитък мозък само това може да измисли. А относно това което си написал, по подхожда на твоя човек СерГей

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 дек 2013 16:41

urkoto написа:Ми нека открива. Дарили хората пари, открили мюсюлмански храм. Мюсюлманите между другото също са граждани на тази република и имат равни права с всички останали. Авторчето като е толкова надъхано да дари то 10 бона и да ходи на откриване на църква ако иска. С таз разлика, че вероятно няма 10 стотинки да се усмихне, камо ли 10 бона да дари. Те такива ми ти работи дрогари цоциалисти.

Ами малко или много ще се съглася с теб.

Принципно мен религията не ме грее особено, ако я нямаше света щеше да е по-добро място за живот.. но е смешно цяла България да плаче как видите ли турците събират пари за джамия и толкова години 1 голяма църква да не могат да построят, ако вдигнат някое параклисче цяла България вика УРА... Нали страната е православна, цял народ сте..

Честно казано това ви е проблема: вие сте християни колкото и аз. Даже по-малко, аз поне не се опитвам да излъжа никого какъв съм. Докато ония са мюсюлмани, и тяхната религия не ми допада но пък те си държат на нея, и пари ще дадат за нея и т.н. Вие предпочитате да навиквате.

Каквото искате ми говорете, аз съм се уверил: най-много пари за ЦЪРКВИ събират сред ЦИГАНИ. Най-много хора ходят РЕДОВНО (а не 2 пъти в годината) на църква ЦИГАНИ. Не казвам, че те са великите вярващи, но факти.. факти..

Сега можете да ме оплюете спокойно, аз го премествам в другия крачол и отивам да пия кафе.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 27 дек 2013 16:45

Daniel Levski написа:
counterstrike написа:
Daniel Levski написа:Събрали се 5-ма глупака във форума и нищят глупости. Същата партия ГЕРБ дадае стотици хиляди левове за храма в Ловеч, и за още поне 10 църкви. Вие да сте чували за интеграция, ама от къде с тези плитки мозъци. Ставате смешни от червената пропаганда, скоро ще Ви изметем. Честита Коледа и Весело посрещане на Нова Година на всички останали разумни хора в този форум, на петимата еретици от началото на тази тема, няма смисъл да им се честити, те уважават само 9 септември.

Ибрикчи, похвали се де, откихте ли джамията? Удряхте ли чело в пода?

Турчин, а защо не сте написали,че дори и днес ГЕРБ е дарил 5000 лева за реконструкция на още една църква. Май в твоят край удрят чело в пода.

Ибрикчи, не се пеняви толкова де. Как беше откиването на джамията, нищо не казваш!?! Ходжата добре ли пя? Цвъко много ли се дупи? Баклава хапнахте ли?
Поздрави да пратиш на Ибрикчи Боко Сикаджията, на Ердоган брат му, ахахахаха!
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 27 дек 2013 16:46

Daniel Levski написа:
counterstrike написа:

Турчин, а защо не сте написали,че дори и днес ГЕРБ е дарил 5000 лева за реконструкция на още една църква. Май в твоят край удрят чело в пода.

Не е за хвалене! Още едно място за оргии и педер.астия на поразия, до шия! И то с подкрепата на ГЕРБ! Те какво друго могат да подкрепят!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 дек 2013 16:48

Безспорен факт е, че след идването на власт на ГЕРБ през 2009 г. ислямските фундаменталисти срещат подкрепа!
За да прикрият своята дейност в страната фундаменталистите се споразумяват инициативата да премине в ръцете на доказаните „миротворци” от соросовите организации. Към „Отворено общество” се пренасочват и канали за финансиране. Част от кампанията ще е в подкрепа на обвиняемите в Процеса срещу лица, заподозрени в проповядване на радикален ислям, което стартира на 18 септември 2012 г. Обвинените са членували в незаконна организация, пропагандирали са антидемократична идеология, насаждали са омраза на религиозна основа и са я налагали сред турчеещи се цигани и помаци. От първия ден на делото ревностен защитник на обвиняемите 13 лица е в. „Капитал”. В над 20 статии и кореспонденции той подчертава, че те са невинни. В същото време се атакуват агресивно прокуратурата и държавата. Мотивите се базират на мнения на лица от правозащитната организация на Сорос „Хелзински комитет” и института „Отворено общество”. В обширни статии се афишира резолюцията на Конгреса на Европейските либерали от 10.11.2012 г. в която се заявява, че “подкопаването на религиозния мир, чрез преекспонирани и необосновани обвинения срещу български граждани, официални представители на мюсюлманското вероизповедание – второто по големина в България”. В друга статия същият вестник на олигарха Иво Прокопиев оценява обвиненията по делото като “манипулативни и лишени от солидни доказателства и свидетелски показания”.
Последна промяна от alexveselinov на 27 дек 2013 17:12, променено общо 1 път.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 27 дек 2013 16:51

Чапаев написа:
Daniel Levski написа:
counterstrike написа:

Не е за хвалене! Още едно място за оргии и педер.астия на поразия, до шия! И то с подкрепата на ГЕРБ! Те какво друго могат да подкрепят!

:shock: :lol: Т`ва партизаните сте уникални. Предполагам, че като даряват за деца го правят, за да могат после педофилите да се възползват от тях. :?

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 27 дек 2013 16:53

Те за деца дарения не правят! Нямат интерес! Децата нямат право да гласуват!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 27 дек 2013 16:56

Чапаев написа:Те за деца дарения не правят! Нямат интерес! Децата нямат право да гласуват!

ПП ГЕРБ ще направи дарение на църквата „Свети Архангел Михаил" в село Пиперково, Ценовска община. Сумата от 5000 лева е предназначена за ремонта на храма. Ще се търсят и други дарители, а ремонтните работи ще стартират още през януари, ако времето позволява, заяви Пламен Нунев, депутат и областен лидер на партията.

Той и общински съветници от партията в Община Ценово ще направят утре дарение на 23 родени през годината деца в общината. Пакетите ще включват най - необходимите неща за малките и в семейства в неравностойно социално положение.

Но родителите на децата гласуват. Педофилите също. :mrgreen:

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 27 дек 2013 17:05

Аз предлагам да си "направим" наша партия, на футболните фенове и да я наречем ПСФФ ( политически съюз на футболните фенове). Като доказани националисти (подкрепяме си нашите отбори) ще гласуваме само за тази партия и ако трябва ще агитираме и близките си за да си осигурим влизане в парламента :mrgreen: Ако и от нас "излязат" само келемета, значи политиката сама си ги създава. :x

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 дек 2013 17:19

counterstrike написа:
urkoto написа:Ми нека открива. Дарили хората пари, открили мюсюлмански храм. Мюсюлманите между другото също са граждани на тази република и имат равни права с всички останали. Авторчето като е толкова надъхано да дари то 10 бона и да ходи на откриване на църква ако иска. С таз разлика, че вероятно няма 10 стотинки да се усмихне, камо ли 10 бона да дари. Те такива ми ти работи дрогари цоциалисти.

Турко, за теб знаем, всичко знаем. За теб е нормално да има джамии, българите са мургави, Костов е номер 1, но и Ибрикчи Боко не е за изхвърляне и т.н.
Болеше ли много сюнета?

Турко, между другото съм кръстен в най-старата църква в Шумен. Имам си и кръщелно свидетелство за доказателство коя религия изповядвам. А ти си имаш рязана бургия за доказателство каква религия изповядваш.

Много злоба в тебе бе, синко! Защо така? Па и всеки твой пост е за надупване до земята и рязани карабини, що така бе, родолюбецо? Кой за каквото си мисли, може би?
Иначе май словата на Уреца уцелиха слабото място, а? А именно, че си много надъхан но нямаш 10 стотинки в джоба да се усмихнеш? Искрена препоръка - гледай повече в собствената си паничка, а не какво били направили хората. Току-виж променило живота ти към по-добро, хванеш се за ръце и свърши нещо полезно за обществото, вместо само да висиш на врата на работещия човек с ТЕЛК-ове и помощи.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Свободна зона”