urkoto написа:Ми нека открива. Дарили хората пари, открили мюсюлмански храм. Мюсюлманите между другото също са граждани на тази република и имат равни права с всички останали. Авторчето като е толкова надъхано да дари то 10 бона и да ходи на откриване на църква ако иска. С таз разлика, че вероятно няма 10 стотинки да се усмихне, камо ли 10 бона да дари. Те такива ми ти работи дрогари цоциалисти.
Ами малко или много ще се съглася с теб.
Принципно мен религията не ме грее особено, ако я нямаше света щеше да е по-добро място за живот.. но е смешно цяла България да плаче как видите ли турците събират пари за джамия и толкова години 1 голяма църква да не могат да построят, ако вдигнат някое параклисче цяла България вика УРА... Нали страната е православна, цял народ сте..
Честно казано това ви е проблема: вие сте християни колкото и аз. Даже по-малко, аз поне не се опитвам да излъжа никого какъв съм. Докато ония са мюсюлмани, и тяхната религия не ми допада но пък те си държат на нея, и пари ще дадат за нея и т.н. Вие предпочитате да навиквате.
Каквото искате ми говорете, аз съм се уверил: най-много пари за ЦЪРКВИ събират сред ЦИГАНИ. Най-много хора ходят РЕДОВНО (а не 2 пъти в годината) на църква ЦИГАНИ. Не казвам, че те са великите вярващи, но факти.. факти..
Сега можете да ме оплюете спокойно, аз го премествам в другия крачол и отивам да пия кафе.