Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Коледно пожелание от Европа: Деца, харесвайте обратните !

Мнениеот viali69 » 10 дек 2013 12:54

Soulen написа:
shotgun blues написа:viali69 колко пари ти плащат да ни облъчваш всеки ден с новини против Сащ,ЕС и за Русия в този форум

В случая е прав обаче. Само дето не споненава, че във всички теми против ЕС и САЩ, пропуска да спомене, че нищо не минава без благословията на Путин. Както се изрази един потребител, всичко е като български футболен мач. Резултата е уговорен, а ние се караме по трибуните :)

За съжаление има голяма логика в написаното от теб. :(
Приказките са едно, а действията съвсем друго. На приказки Кремъл и Брюксел се карат, но на дела и едните, и другите действат по посока установяване на Новия ред. Това вече сме го гледали и в нашия парламент. Там години наред дупетатите играят театър пред народа като уж се карат, а после пият, ядат и ... студентки заедно.
Същото е и в световната политика. Кой помогна на Русия да става все по-силна и по-силна ? НАТО и САЩ ! Те удряха държави богати на петрол и цената му скачаше, а това помогна на другаря Путин да вдигне държавата си на крака и да я направи световен фактор.
Това, че пиша в подкрепа на Русия съвсем не означава, че съм заслепен и не виждам действителността.
Просто ми се иска да не е вярно. Иска ми се да има друг полюс. Да има противовес на това, което правят илюминати с целия свят.
Много ми се иска това да е Русия, ноооо ...
Не знам. Ще поживеем, ще видим.
Все пак трябва да има някаква надежда за света.
Дали самото западно общество ще се пробуди и ще тръгне срещу унищожението на света, дали Китай ще стане световна сила №1 и ще промени статуквото или пък Путин ще изиграе своите западни партньори и ще направи Русия спасител на човечеството ... Нещо трябва да се случи !!!
Дано нещо да се промени, защото сега нещата отиват на мнооого зле !
И ме разберете правилно. Аз ще застана зад всякаква сила, независимо дали тя идва от Изток, или от Запад, за да бъде спасена България !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 10 дек 2013 13:19

От Русия и СССР България не видяла нищо добро!Само злини , те унищожиха независимо и демократично Царство България , което беше на първо место на Балканите и на шесто в Европа по икономическо развитие! И това стана благодарение на тези безродници,национални предатели и антибългари комунистите , които вярно служат на СССР и мразят България и българския народ и затова го избиваха и избиха интелигенцията на България!Тези хора са били обичани от българския народ и са били абсолютно невинни, избити от комунистическите престъпници , по време на Антинародния антибългарски съд на 1 Февруари 1945г.!Бог да ги прости и Бог да прости България , която е управлявана 69 години от съветско-болшевишко-комунистически престъпници и национални предатели служещи на чужда и враждебна на България страна СССР!Всичко и до ден днешен се държи в кървавите комунистически ръце!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 дек 2013 13:34

Имаше един дълъг текст на рускиня женена за норвежец с дете там. И точно се обясняваше за извращенията в системата и обществото им, когато го четох ми се струваха леко преувеличени но сега съм сигурен че това което тя заяви е напълно вярно. Точно тази толерантност, дори и насърчаване на различните.

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 10 дек 2013 13:59

Смешен плач. Добре че беше ЕС да открие п едерастията, а? Че то п едерасти /съжалявам, ако не е политически коректно/ е имало доста преди ЕС. В това, което ни представя авторът, не виждам нещо страшно, защото става въпрос за отношението към тях, просто връщане към цивилизацията - "Секса го открили древните гърци, но едва римляните се сетили да го пробват и с жена" :) Наистина мисля, че такова възпитание - да приемеш различните, няма да повлияе на някого да стане гей.
Последна промяна от trimontium на 10 дек 2013 15:38, променено общо 1 път.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 дек 2013 14:48

Тия са ненормални, честно!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 дек 2013 15:29

Голяма драма за препоръки, които така или иначе по-голямата част от населението на ЕС, не спазва, и никога няма да спази.
Основната част от възпитанието и мирогледа на децата трябва да се формира в домашна среда, не разчитайте на образователната система. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 дек 2013 16:07

viali69 написа:
Soulen написа:
shotgun blues написа:viali69 колко пари ти плащат да ни облъчваш всеки ден с новини против Сащ,ЕС и за Русия в този форум

В случая е прав обаче. Само дето не споненава, че във всички теми против ЕС и САЩ, пропуска да спомене, че нищо не минава без благословията на Путин. Както се изрази един потребител, всичко е като български футболен мач. Резултата е уговорен, а ние се караме по трибуните :)

Приказките са едно, а действията съвсем друго. На приказки Кремъл и Брюксел се карат, но на дела и едните, и другите действат по посока установяване на Новия ред. Това вече сме го гледали и в нашия парламент. Там години наред дупетатите играят театър пред народа като уж се карат, а после пият, ядат и ... студентки заедно.
Същото е и в световната политика. Кой помогна на Русия да става все по-силна и по-силна ? НАТО и САЩ ! Те удряха държави богати на петрол и цената му скачаше, а това помогна на другаря Путин да вдигне държавата си на крака и да я направи световен фактор.
Това, че пиша в подкрепа на Русия съвсем не означава, че съм заслепен и не виждам действителността.
Просто ми се иска да не е вярно. Иска ми се да има друг полюс. Да има противовес на това, което правят илюминати с целия свят.
Дали самото западно общество ще се пробуди и ще тръгне срещу унищожението на света, дали Китай ще стане световна сила №1 и ще промени статуквото или пък Путин ще изиграе своите западни партньори и ще направи Русия спасител на човечеството ... Нещо трябва да се случи !!!
И ме разберете правилно. Аз ще застана зад всякаква сила, независимо дали тя идва от Изток, или от Запад, за да бъде спасена България !

Прав си, естествено, че действат заедно. Едните искат да ударят Югославия и за да не им се пречкат другите обещават да не се месят в конфликта с Чечня.
Реална алтернатива няма за мен. Имало е едно време, но нейната идеология е забранена и е анатемосана като най-голямото зло. Знаеш за какво говоря ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 10 дек 2013 16:09

Това верно малко напомня на ситуацията футболистите изнасят знамето за Феър плей и Не на расизма, шефовете им уреждат мачовете, а по трибуните се бият и издават маймунски звуци :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 дек 2013 17:14

Soulen написа:
viali69 написа:
Soulen написа:

Прав си, естествено, че действат заедно. Едните искат да ударят Югославия и за да не им се пречкат другите обещават да не се месят в конфликта с Чечня.
Реална алтернатива няма за мен. Имало е едно време, но нейната идеология е забранена и е анатемосана като най-голямото зло. Знаеш за какво говоря ;)

За щастие все още има големи групи хора които я изповядват

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 дек 2013 17:17

Значи.. по принцип обратните не ми пречат.. ако не се навират на хората, всеки сам си решава с кого ще се шиба, да се оправят.. ама помежду си.

В този случай обаче тая щуротия вони. Ако занимават прекалено отрано децата с това ще бъде много трудно хем да ги убедят, че всеки има право на избор хем да не ги побутнат в тази посока, към еднополовите сексуални контакти, на подобна възраст ще е адски трудно. И според мен авторите на тази дивотия са наясно с това, всъщност само кретен няма да е наясно.

Истината е, че на търпимост (в разумни граници) към хомосексуалистите децата трябва да бъдат научени едва когато се оформят като хора с нормални сексуални предпочитания, което определено не е на възраст.. 4, 6 или 10 години. И това също 100% е известно на Естрела и компания.

Освен да имат за цел да превърнат отрано колкото се може повече хора в хомосексуалисти.. друг смисъл не виждам на това нещо. Колкото и абсурдно да звучи.. признаците, че се следва подобна цел не са от година или 2.. сега пък става и ОФИЦИАЛНО хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”