Soulen написа:shotgun blues написа:viali69 колко пари ти плащат да ни облъчваш всеки ден с новини против Сащ,ЕС и за Русия в този форум
В случая е прав обаче. Само дето не споненава, че във всички теми против ЕС и САЩ, пропуска да спомене, че нищо не минава без благословията на Путин. Както се изрази един потребител, всичко е като български футболен мач. Резултата е уговорен, а ние се караме по трибуните
За съжаление има голяма логика в написаното от теб.

Приказките са едно, а действията съвсем друго. На приказки Кремъл и Брюксел се карат, но на дела и едните, и другите действат по посока установяване на Новия ред. Това вече сме го гледали и в нашия парламент. Там години наред дупетатите играят театър пред народа като уж се карат, а после пият, ядат и ... студентки заедно.
Същото е и в световната политика. Кой помогна на Русия да става все по-силна и по-силна ? НАТО и САЩ ! Те удряха държави богати на петрол и цената му скачаше, а това помогна на другаря Путин да вдигне държавата си на крака и да я направи световен фактор.
Това, че пиша в подкрепа на Русия съвсем не означава, че съм заслепен и не виждам действителността.
Просто ми се иска да не е вярно. Иска ми се да има друг полюс. Да има противовес на това, което правят илюминати с целия свят.
Много ми се иска това да е Русия, ноооо ...
Не знам. Ще поживеем, ще видим.
Все пак трябва да има някаква надежда за света.
Дали самото западно общество ще се пробуди и ще тръгне срещу унищожението на света, дали Китай ще стане световна сила №1 и ще промени статуквото или пък Путин ще изиграе своите западни партньори и ще направи Русия спасител на човечеството ... Нещо трябва да се случи !!!
Дано нещо да се промени, защото сега нещата отиват на мнооого зле !
И ме разберете правилно. Аз ще застана зад всякаква сила, независимо дали тя идва от Изток, или от Запад, за да бъде спасена България !