Руснаците са доволни от живота

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Руснаците са доволни от живота

Мнениеот Jürgen » 27 ное 2013 15:21

Чапаев написа:
urkoto написа:Чапаев, ти ли си новия ник на другаря Джугашвили? :roll:

Не знам, за какво ми говориш! Джуганчето и на мен ми липсва много, но не, не съм аз! Той беше основен стълб в нашия мозъчен тръст! Върл противник на класовото разделение на хората! За съжаление падна жертва в борбата срещу империализма и загниващия капитализъм! Изправи се сам, с гордо вдигната глава, с дружелюбна усмивка под мустак и с исполинската си осанка се опита да защити всички нас в тази неравна битка! Уви, не стана! Колко от вас биха го направили!

Абе как не си ти бе, кой друг използва толкова възклицателни :lol: ???

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 27 ное 2013 15:23

Доволни ще са ! Как няма да са доволни ? Държавата им се развива. Икономически се стабилизира и вече напредва с добри темпове в условията на световна икономическа криза.
Думата на Владимир Путин се чува все по-ясно и по-отчетливо по целия свят. Започнаха създаването на свой съюз. Влиянието им се разширява. Спряха Украйна за ЕС. Взеха Мондиал 2018. Имат няколко невероятно красиви градове като Москва и Санкт Петербург.
Стандартът на руснаците расте. Доходите се увеличават. Нацията им не се циганизира и ислямизира.
Не са застаряваща нация като повечето в Европа. Не разчитат на "бежанци", за да си подобрят демографската картина на населението.
С две думи нация във възход.
А, ние българите как сме ? ... :oops:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 27 ное 2013 15:26

viali69 написа: Не разчитат на "бежанци", за да си подобрят демографската картина на населението.

[offtopic]Там бежанците ще умрат от студ бе :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 27 ное 2013 16:40

Бля бля бля :) Пияници които ще изчезнат след 40 години :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 27 ное 2013 18:32

Jürgen написа:
Чапаев написа:

Не знам, за какво ми говориш! Джуганчето и на мен ми липсва много, но не, не съм аз! Той беше основен стълб в нашия мозъчен тръст! Върл противник на класовото разделение на хората! За съжаление падна жертва в борбата срещу империализма и загниващия капитализъм! Изправи се сам, с гордо вдигната глава, с дружелюбна усмивка под мустак и с исполинската си осанка се опита да защити всички нас в тази неравна битка! Уви, не стана! Колко от вас биха го направили!

Е как кой, аз и той! Нали сам виждаш! Нямам ли право да подражавам на учителя! Ние сме като ситски лордове - винаги по двама! Учител и ученик!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 27 ное 2013 18:46

Чапаев написа:
Jürgen написа:
Чапаев написа:

Е как кой, аз и той! Нали сам виждаш! Нямам ли право да подражавам на учителя! Ние сме като ситски лордове - винаги по двама! Учител и ученик!

Абе не знам аутисти ли сте, ситски лордове ли сте ама да... едно е да се сравнявш с Европа, както ние го правим, друго е да се сравняваш с Азия :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 27 ное 2013 18:51

Азия са светлинни години пред Европа!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 ное 2013 18:57

wannabe написа: Абе не знам аутисти ли сте, ситски лордове ли сте ама да... едно е да се сравнявш с Европа, както ние го правим, друго е да се сравняваш с Азия :lol:

С коя Европа се сравняваш и как ти излизат уравненията? Ти не си европеец за западняка, кога ще ви разберат главите този прост факт?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 ное 2013 19:09

Това е манипулативна статия. В момента руснаците са по-зле и от нас.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 27 ное 2013 19:49

Това е съветско-болшевишко комунистическа пропаганда пълна с лъжи и манипулации , а както знаем коумистът никога не казва истина!Владимир Путин е комунистически престъпник, в Русия състемата не се е променила, а е комунистическа и до ден днешен! СССР(Русия) е най-големият врах на България, от там са идвали и идват само злини, нищо добро не сме видели от белокаменна Москва!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Върни се в “Свободна зона”