Военен преврат... Защо не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Военен преврат... Защо не?

Мнениеот ММ1914 » 13 ное 2013 16:25

1912plovdiv написа:Че те футболните агики са повече от армията :lol:

За тактическите им и бойни умения и модерната екипировка на феновете да не говорим :lol: Нито пък за бойният им опит , превъхождащ многократно този на рамията ни :lol:

Най-накрая мнение с което да съм съгласен.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 ное 2013 16:25

Това е днешното младо поколение(без да се обиждат)!Виртуалната реалност на игрите(например counter strike) вече не е достатъчна,иска се реална такава!
Като се има в предвид ,че повечето от вас не са били в казарма(не са държали пистолет,камо ли нещо по-тежко),обаче военен преврат искат!
Сигурно, повечето от вас, ако видят кръв и ще припаднат!

ПП Да ме извинява колегата,че е от моя отбор,обаче си седнете на задниците и не искайте нещо,без да знаете точно какво е!!!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 ное 2013 16:28

CSKA 78 написа:Това е днешното младо поколение(без да се обиждат)!Виртуалната реалност на игрите(например counter strike) вече не е достатъчна,иска се реална такава!
Като се има в предвид ,че повечето от вас не са били в казарма(не са държали пистолет,камо ли нещо по-тежко),обаче военен преврат искат!
Сигурно, повечето от вас, ако видят кръв и ще припаднат!

ПП Да ме извинява колегата,че е от моя отбор,обаче си седнете на задниците и не искайте нещо,без да знаете точно какво е!!!!

Браво човек, едно от малкото разумни мнения в темата
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 ное 2013 16:28

ММ1914 написа:Кога си бил в казармата? Коя година? Аз бях 2006г., не ми обяснявай за части от нея, говоря за МО2, подлизурко до подлизурко и винаги готови да стъпят на гърба на някого за да се издигнат. Точно за такива офицери говоря, интелигентни и не страдащи от излишни скруполи, но гледащи собствените си интереси. Не ми пробутвай алтруизъм, бил съм между доста военни, има и читави, но опредено не са мнозинство.

Незнам какво общо има поуста ти към моя ? :roll:

Не пробутвам военни, нито агитирам за преврат или за това, те да ни управляват.
Просто хвърлих малко позитивизъм към Армията ни, която стана обект на присмех от хора, които вероятно не знаят как се зарежда калашник.

Иначе мога да ти напиша, че твърде вероятно не си попаднал на читави хора в БА.
Аз служих през 1999 г. в Ген Щаба на 3-ти Армейски Корпус.
Сред офицерите имаше всякакви, но основните, от които зависят нещата, бяха изключително ерудирани и читави хора. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 ное 2013 16:31

Red Warrior написа:Египет и Тунис не са по-демократични държави от България, но там имаше честни избори. Все пак говорим за европейска държава 2013 година. Само трябва да им ритнат столчетата - нищо друго. :lol:

Сега, ако не те затруднява ми обясни как да го е.а реши че изборите са били демократични? :mrgreen: Защото ЦРУ и американците ли казаха така? Те все още се избиват по улиците, да неофициално, но съвсем истински.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 ное 2013 16:33

За тактическите им умения и модерната екипировка на феновете да не говорим :lol: Нито пък за бойният им опит , превъхождащ многократно този на рамията ни :lol:

Ами да вземат агитките да пращат по бойните полета в Афганистан и Ирак ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 ное 2013 16:36

THE G.A.M.E написа:
ММ1914 написа:Кога си бил в казармата? Коя година? Аз бях 2006г., не ми обяснявай за части от нея, говоря за МО2, подлизурко до подлизурко и винаги готови да стъпят на гърба на някого за да се издигнат. Точно за такива офицери говоря, интелигентни и не страдащи от излишни скруполи, но гледащи собствените си интереси. Не ми пробутвай алтруизъм, бил съм между доста военни, има и читави, но опредено не са мнозинство.

Незнам какво общо има поуста ти към моя ? :roll:

Не пробутвам военни, нито агитирам за преврат или за това, те да ни управляват.
Просто хвърлих малко позитивизъм към Армията ни, която стана обект на присмех от хора, които вероятно не знаят как се зарежда калашник.

Иначе мога да ти напиша, че твърде вероятно не си попаднал на читави хора в БА.
Аз служих през 1999 г. в Ген Щаба на 3-ти Армейски Корпус.
Сред офицерите имаше всякакви, но основните, от които зависят нещата, бяха изключително ерудирани и читави хора. ;)

Извинявай моя е вината трябваше да видя че си от военен град, няма как поне 2-3 от близките ти роднини да не са военни, и съответно не мога да очаквам друг отговор. Какъв позитивизъм колко от хората са израли сами да служат в армията, не защото са некадърни за друга работа или заради ранното пенсиониране или пък защото тате и дядо са били военни. Има хора избрали армията защото с това искат да се занимават и им харесва, но те са като бели лястовици в сравнение с другите.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 ное 2013 16:37

ММ1914 написа:
Red Warrior написа:Египет и Тунис не са по-демократични държави от България, но там имаше честни избори. Все пак говорим за европейска държава 2013 година. Само трябва да им ритнат столчетата - нищо друго. :lol:

Сега, ако не те затруднява ми обясни как да го е.а реши че изборите са били демократични? :mrgreen: Защото ЦРУ и американците ли казаха така? Те все още се избиват по улиците, да неофициално, но съвсем истински.

Имаше си международни наблюдатели, които ги потвърдиха. За жалост на власт и в двете държави дойдоха Мюсюлманските братя, но изборите бяха признати от международната общност.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 ное 2013 16:39

THE G.A.M.E написа:

За тактическите им умения и модерната екипировка на феновете да не говорим :lol: Нито пък за бойният им опит , превъхождащ многократно този на рамията ни :lol:

Ами да вземат агитките да пращат по бойните полета в Афганистан и Ирак ?

Стига простотии в Авганистан и Ирак бяха пратени доброволци, някой от тях дали не малко за да бъдат включени в състава на частите ни заминали за там, естествено поради очакванията за по-добро възнаграждение. Но сравни числеността им с числеността на цялата ни армия и ми кажи че те са на средното ниво, не за там бяха изпращани малкото по-грамотни и способни.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 ное 2013 16:41

Red Warrior написа:
ММ1914 написа:

Имаше си международни наблюдатели, които ги потвърдиха. За жалост на власт и в двете държави дойдоха Мюсюлманските братя, но изборите бяха признати от международната общност.

Та нали сладката международна общност е проводник на интересите на големите сили и бяха основната движеща сила на превратите в тези държави. Т. е. те си платиха тези революции, ка да са недоволни от резултатите?

Върни се в “Свободна зона”