ГАВРА!!!Комуниститe,ДПС и АТАКА ни удрят с нов данък?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГАВРА!!!Комуниститe,ДПС и АТАКА ни удрят с нов данък?
Всъщност, никога не е била разбивана, защото и никога не е била изграждана. И докато комунизмът съществуваше, и имаше пари до 83та, все още я поддържаше на дотации. След 86та парите свършиха и всичко свърши.
tprodanov написа:grossman написа:Къде е гаврата бе катун, нали за 13 години намалиха осигуровките с 14% за това ни е на тоя хал пенсионната система
Аз мислех, че е на тоя хал заради изначално сбърканият й модел на съществуване, ама щом казваш заради осигуровките ще да е...
Майоре, тук няма нищо за гласуване. Във времена на криза трябва да се изкарват пари. Това го прави бизнеса, а не безработните и пенсионерите. Вариантът е само един - подкрепа за бизнеса, докато се натрупат достатъчно средства и страната изплува. След това може да си позволи и социални луксове. Няма друго, какви анкети...
Ама колега, нали виждаме, че бизнесът не си дава парите за обществото, а за футболни клубове, примерно...... И за купуване на влияние, та да могат да изкарват още повече пари. Ей го, един си е купил мини на безценица, държи миньора горе-долу нахранен, кара го да гласува за частната му партия и парите се перат ли препират. И те така навсякъде...
Последна промяна от phd на 08 ное 2013 17:44, променено общо 1 път.
А, вие какво предлагате ? При тази демографска катастрофа скоро на един работещ ще се падат трима пенсионери.
Откъде да се вземат пари за пенсии след 20-25 години ?
По принцип не съветвам никого да разчита на пенсионен фонд, а по-добре да си подсигури старините, докато е още млад.
Чакаш ли на държавата - спукана ти е работата !
По принцип не съветвам никого да разчита на пенсионен фонд, а по-добре да си подсигури старините, докато е още млад.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]- nikita 333
- Контакти:
neverbackdown написа:Балкански Орел написа:Тоя Волния знае че праламент няма да види повече и живее като за последно.
Вчера в университета коментирахме , че Волен има уникален късмет...Първо бяха февруарските протести за да влезне в парламента , а сега точно като му спадна рейтинга , се появиха бежанците...ужас дано не влезне в следващия парламент...
анти-Българската пропаганда на другарите червени капиталисти!? Спри се за малко, огледай се и се опомни, до къде ще ни доведе настоящата анти-Българска политика на олигархичните партии БСП, ДПС и Герб!???
Лично аз, не желая АТАКА като автентична Националистическа партия, да има нещо общо с тази котерия!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
phd написа: Ама колега, нали виждаме, че бизнесът не си дава парите за обществото, а за футболни клубове, примерно...... И за купуване на влияние, та да могат да изкарват още повече пари. Ей го, един си е купил мини на безценица, държи миньора горе-долу нахранен, кара го да гласува за частната му партия и парите се перат ли препират. И те така навсякъде...
Ами бизнесът работи, за да печели, а не да си ги дава на обществото. За даването на обществото има данъци, които бизнесът плаща.
viali69 написа:А, вие какво предлагате ? При тази демографска катастрофа скоро на един работещ ще се падат трима пенсионери.
Предлагаме увеличение на пенсионната възраст и увеличение на доходите, чрез стимулиране на бизнеса - опростена администрация, улеснен достъп до евросредства и квалификационни центрове, както и връзка на образованието с държавата. Предлагам и отпадане на идиотския мораториум върху земите.
И разбира се, нова пенсионна система с лични партиди и онаследяеми вноски. Така изкараните от мен пари ще си ги харча аз, а в последствие децата ми, а не някой хрантутник. Отделно създаване на социална партида, но в много по-малък размер.
Стига ли?
nikita 333 написа:Лично аз, не желая АТАКА като автентична Националистическа партия, да има нещо общо с тази котерия!
Че те АТАКА са по-зле и от другите две (БСП и ДПС). Или поне са на едно ниво.
- nikita 333
- Контакти:
Атеист написа:nikita 333 написа:Лично аз, не желая АТАКА като автентична Националистическа партия, да има нещо общо с тази котерия!
Че те АТАКА са по-зле и от другите две (БСП и ДПС). Или поне са на едно ниво.
Това си е твое мнение което мен не ме касае никак!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
- nicromanser
- Контакти:
MAЙOPA написа:08.11.2013
Създават специален фонд "Достойни старини"
Нова осигуровка в размер на 1% да плащат задължително работещите българи, обсъждат експертите на БСП в социалната сфера. Парите ще влизат в специален фонд "Достойни старини", пише "Преса". Това ще залегне в проектозакон за възрастните хора. Председателят на социалната комисия в парламента Корнелия Нинова обеща документът да бъде готов до Нова година. Според левицата е време са се създаде този нов фонд, за да се включи цялото общество солидарно в дългосрочните грижи за възрастните. Проблемът е особено актуален поради застаряването на населението не само в България, но и в цяла Европа. Идеята, която може да стане реалност не по-рано от 2015 г., е с натрупаните в новия фонд пари да се изграждат старчески домове, както и да се покриват грижи и услуги за болни и възрастни хора и за такива, които не могат да се справят сами.
е поне премахнаха данък колиба ли кенеф ли беше...абе всички са маскари
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Кой по дяволите гласува за атака, бързо да си признае!