ГЕРБ и АТАКА се обединиха в защита на олигархията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГЕРБ и АТАКА се обединиха в защита на олигархията
ДПС и част от депутатите на БСП днес показаха,как се защитава национална клауза,без значение,какъв ще бъде отзвука сред обществото. Днес с чиста съвест мога да заява,че ДПС и част от депутатите на БСП постъпиха адекватно и интелигентно !
Какво доживяхме.
90 -та година лозунгът на комунистите бе "Земята на тези, които я обработват", но след 23 години частнособственическото им чувство проговори. Развиват се хората - капитализмът им се услади. Нали затова събориха Бай Тошо - да станат капиталисти. Освен това тяхното пъклено дело да унищожат БЗНС се случи. Земята е стока и като такава тя трябва да може да се продава. Терминът чужденец е разтеглив ( европеец от страна членка на ЕС , азиатец и т.н.)
90 -та година лозунгът на комунистите бе "Земята на тези, които я обработват", но след 23 години частнособственическото им чувство проговори. Развиват се хората - капитализмът им се услади. Нали затова събориха Бай Тошо - да станат капиталисти. Освен това тяхното пъклено дело да унищожат БЗНС се случи. Земята е стока и като такава тя трябва да може да се продава. Терминът чужденец е разтеглив ( европеец от страна членка на ЕС , азиатец и т.н.)
- Red Warrior
- Контакти:
Аз винаги съм твърдял, че БСП е най-дясната партия с най-много милионери в нея. И всички те са забогатели от и покрай държавата. Те въведоха плоския данък, който дори републиканците в САЩ не смеят да въведат. Дето се вика аз привърженика на ДСБ и Реформаторския блок съм Маркс и Енгелс взети заедно в сравнение с тях. Жалко, че в България има много наивни хора, а после си задават въпроса "Къде сбъркахме?". 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
А сега разбрах, че е ставало дума да могат да купуват земя САМО граждани на ЕС. Значи всички тези глупости за ДПС, Турция, Израел, Пакистан и Мянма са поредните манипулации към мат'ряла.
dunavfc написа:ДПС и част от депутатите на БСП днес показаха,как се защитава национална клауза,без значение,какъв ще бъде отзвука сред обществото. Днес с чиста съвест мога да заява,че ДПС и част от депутатите на БСП постъпиха адекватно и интелигентно !
Напротив ! Този път ГЕРБ, АТАКА и по-голямата част от БСП депутатите показаха как се защитава национален интерес !
За тази земя са проливали кръвта си нашите деди ... Тя НЕ СЕ ПРОДАВА, каквито и европейски директиви да ни диктуват противното !!!
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Red Warrior написа:Аз винаги съм твърдял, че БСП е най-дясната партия с най-много милионери в нея. И всички те са забогатели от и покрай държавата. Те въведоха плоския данък, който дори републиканците в САЩ не смеят да въведат. Дето се вика аз привърженика на ДСБ и Реформаторския блок съм Маркс и Енгелс взети заедно в сравнение с тях. Жалко, че в България има много наивни хора, а после си задават въпроса "Къде сбъркахме?".
За плоския данък - бъркаш.
Той бе въведен, защото се увеличиха процентите за различните осигуровки, плащани от работника.Сега моите удръжки са 22,9% + 1 % за профсъюза. Ако се махне плоския данък, на всеки работещ с 500 лв чистата сума за получаване ще падне с около 50 лв, при 1000лв със 100лв и т.н.
В тая тема се отразяват всички проблеми на България през цялото ни съществуване. Имаме земя, ама сами не можем да си я гледаме и една прослойка "чорбаджии" си пълнят гушата. Чужденците могат да ни я гледат, но ограбват най-големия ни национален ресурс така (и парите ходят в чужбина)... Никой ли не вижда проблемът - земята си стои, а ние само си чешем езиците и не работим!!! (така сме във всяка област от живота ни... или някакви съмнителни бизнесмени ни крадат, или чужди бизнесмени не чак толкова нагло се възползват от нашите ресурси, защото ние не си ги управляваме)
[center]
[/center]

- Red Warrior
- Контакти:
NOMER14 написа:Red Warrior написа:Аз винаги съм твърдял, че БСП е най-дясната партия с най-много милионери в нея. И всички те са забогатели от и покрай държавата. Те въведоха плоския данък, който дори републиканците в САЩ не смеят да въведат. Дето се вика аз привърженика на ДСБ и Реформаторския блок съм Маркс и Енгелс взети заедно в сравнение с тях. Жалко, че в България има много наивни хора, а после си задават въпроса "Къде сбъркахме?".
За плоския данък - бъркаш.
Той бе въведен, защото се увеличиха процентите за различните осигуровки, плащани от работника.Сега моите удръжки са 22,9% + 1 % за профсъюза. Ако се махне плоския данък, на всеки работещ с 500 лв чистата сума за получаване ще падне с около 50 лв, при 1000лв със 100лв и т.н.
Аз пък защо си мисля, че от 2001г. насам осигуровките постоянно се намаляват с едно изключение, ако не се лъжа през 2009г. Това прави социалните системи недофинансирани, и сега дефицита в пенсионната система се компенсира от ДДС, а не от осигуровките както е редно. За плоския данък не мога да те разбера какво точно имаш предвид, но не виждам проблем да има ставки 10-20-30%. Аз лично имам фирма и това ще ме засегне, но така мисля, че е редно, че даже и християнско.
dunavfc написа:ДПС и част от депутатите на БСП днес показаха,как се защитава национална клауза,без значение,какъв ще бъде отзвука сред обществото. Днес с чиста съвест мога да заява,че ДПС и част от депутатите на БСП постъпиха адекватно и интелигентно !
Бойко май ще те изключи от ГЕРБ.

Иначе съм съгласен, пълна глупост е гласуваното предложение.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
viali69 написа:dunavfc написа:ДПС и част от депутатите на БСП днес показаха,как се защитава национална клауза,без значение,какъв ще бъде отзвука сред обществото. Днес с чиста съвест мога да заява,че ДПС и част от депутатите на БСП постъпиха адекватно и интелигентно !
Напротив ! Този път ГЕРБ, АТАКА и по-голямата част от БСП депутатите показаха как се защитава национален интерес !
За тази земя са проливали кръвта си нашите деди ... Тя НЕ СЕ ПРОДАВА, каквито и европейски директиви да ни диктуват противното !!!
Абе,пич,тази земя да няма да бъде изнесена някъде ? Я ми кажи,кое е по-добре земите,които пустеят да се обработват или да се седят пусти,само и само да не бъдат в ръцете на чужденците-колонизатори ? Много,ама много се съмнявам,тези които са дали кръвта си за тази земя,да са били толкова ограничени и да са смятали,че нашата земя,трябва да бъде обработвана само от българи...