СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот kartago » 22 окт 2013 15:34

Интересно, кой е броил и разделял населението на етноси в Поморие? И интересно ДАДЕНО ли е им нещо или са си го купили? Т.е. са внесли едни чужди инвестиции в България? А, иначе доста хора ги разбирам, охааа, нови абонати, кабелни мрежи, майната му на патриотизма!
[offtopic]Интересно е да научим и какво е "блядове"?[/offtopic]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 окт 2013 15:37

Thsmith написа:
stefani написа:Бероец, аз съм бил много пъти в Ст. Загора и знам, че във всички посоки извън града може да се построи нов квартал . Така, че обясни моля те какво ще изгуби градът ви , ако се построи такъв квартал " Сирия" за 20-30 000 жители които м/у другото имат за разлика от жителите кв. Лозенец и образование и професии ?

Ти ли ще го платиш тоя квартал?

Не аз, а ЕС и така ще се създадат много работни места
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 22 окт 2013 15:37

И кво ми пишете у форума??? Модераторите ли да спрат бежанците?? Разпространете новината, съберете рода, челяд, роднини, приятели, близки и познати и отивайте на площада! Тия подлоги в парламента ако им платят и атомно бомба в България ще пуснат!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 окт 2013 15:38

Thsmith написа:
zuekaa написа:

До къде стига наглостта и безочието на "БЕЖАНЦИТЕ"
Къде са тъпите ни политици , как може да се допуска тези "бежанци" дори и да им минават такива мисли, камо ли да ги изричат?????????
Нещата отиват на мноооого зле.

Преподават в университета. Искахте БКП, ДПС, Атака и Герб... ето ви ги. Костов едно време показа как се постъпва в такива моменти по време на войната в Югославия. Е да, но Костов вече не е тук... сега тук са бсп. Радвайте им се.

Кой Костов? Тоя дето въведе новините на турски ли?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 окт 2013 15:41

alexveselinov написа:
Thsmith написа:
zuekaa написа:

Къде са тъпите ни политици , как може да се допуска тези "бежанци" дори и да им минават такива мисли, камо ли да ги изричат?????????

Преподават в университета. Искахте БКП, ДПС, Атака и Герб... ето ви ги. Костов едно време показа как се постъпва в такива моменти по време на войната в Югославия. Е да, но Костов вече не е тук... сега тук са бсп. Радвайте им се.

Не намесвай Атака ако обичаш ;)
Погледни как парламента гласува предложението на Атака- ЗА НЕДОПУСКАНЕ НА ИМИГРАНТИ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И БЕЖАНЦИ ОТ СИРИЙСКАТА АРАБСКА РЕПУБЛИКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Гласуваха 187 депутата - "за" бяха 18-те в пленарна зала от АТАКА, "против" - 165 от ГЕРБ, БСП,ДПС, въздържали се - 4!!!

Тия предложения които им е ясно, че никой няма да ги приеме са ясни :lol: :lol: Прах в очите на идиотите. Ще ме извиняваш, но атака е отговорна правителството да е това. Отговорна е и за политиката на правителството.
И не ми минавай с такива номера... ако атака държаха да се приеме тяхното предложение наистина... просто щяха да напуснат парламента докато не го приемат. И щяха да поставят БСП пред ситуация или да приемат или да падне правителството. Идеята на Атака обаче не такава, а просто да си правят ПР. Затова ще ги намесвам. Ще ги намесвам като главни отговорни.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 окт 2013 15:42

stefani написа:
Thsmith написа:
stefani написа:Бероец, аз съм бил много пъти в Ст. Загора и знам, че във всички посоки извън града може да се построи нов квартал . Така, че обясни моля те какво ще изгуби градът ви , ако се построи такъв квартал " Сирия" за 20-30 000 жители които м/у другото имат за разлика от жителите кв. Лозенец и образование и професии ?

Ти ли ще го платиш тоя квартал?

Не аз, а ЕС и така ще се създадат много работни места

Да да... надявай се някой да ги "плати".

damyanov1963 написа:
Thsmith написа:
zuekaa написа:

Кой Костов? Тоя дето въведе новините на турски ли?!

В интересна истината не си спомням точно развитието на новините на турски език за да съм категоричен, но малко ми се струва че програмната политика на БНТ се определя от директора им, а не от ПМ. Дори да е разрешил същото... не намирам нищо лошо в това. Ако някой иска да слуша новини и на китайски. Слушането на новини не бърка в джоба ми. Приютяването на някого който трябва да издържам... май го прави, а ?
Последна промяна от Thsmith на 22 окт 2013 15:45, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 22 окт 2013 15:44

В България няма работа дори за българите а вие говорите за някакви утайки!

Ето нещо интересно. Бях го чувал преди доста време, сега го изрових из нета:

"Едно от най-страшните пророчества на Слава Севрюкова е изречено пред ограничен кръг хора през 80-те години …. то гласи, че ще се направи опит части от Североизточна България и Югоизточна България да бъдат откъснати по мирен път в началото на 21-ви век. „Леля Слава” беше категорична, че тези в Североизточна България няма да успеят, но за онова, което ще се случи в Югоизточна България, казваше буквално следното:„Виждам как без пушка да пукне, по мирен път, ще се отцепят към съседната нам югоизточна съседка”. Слава Севрюкова дори не казваше Турция, то е ясно.”, споделя пред „168 часа” изследователят Христо Нанев. По думите му, пророчицата не е дала точен времеви отрязък, когато тези катастрофални събития ще станат факт, но била категорична, че това ще се случи, когато България е вече пълноправен член на Европейския съюз: „Тука е много интересно това нейно предсказание, че тя казва „когато ние влезем в Европа”, тогава ще стане това отцепване, и Европа ще гледа с почуда, и няма да знае как да реагира. Толкова мирно и кротко ще стане всичко това. И тогава, казва, сърбите ще ни протегнат първи ръка. Значи, има логика, защото сърбите изживяха някакви подобни процеси.”, коментира Христо Нанев. Той уточнява, че предсказанията са направени преди 30 години, когато преспективата пред европейското членство на България е изглеждала немислима. Пловдивският изследовател допълва: „Тя не казваше кога, но беше категорична ,че упадъкът на държавата ни ще продължава до това злощастно събитие. Казваше, че след 1990 година мнозина ще се изредят да ни управляват, много гръмки обещания ще дават, но в крайна сметка нищо няма да успеят да направят. И едва,, когато се отцепи част от страната ни, казваше леля Слава – „виждам как българският народ ще се вдигне като един”, тоест ще се мобилизира. И едва тогава ще бъдат осъдени тези властници, които години наред пилееха силите на народа, на държавата…”, припомня си за страшното предсказание Христо Нанев"
от тука http://www.vestnikataka.bg/2012/02/%D0% ... B0-%D0%B1/
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2013 15:48

kartago написа:Интересно, кой е броил и разделял населението на етноси в Поморие?

Това ли е бил проблем, че с мюсюлмани, а не християни?
kartago написа: И интересно ДАДЕНО ли е им нещо или са си го купили? Т.е. са внесли едни чужди инвестиции в България? А, иначе доста хора ги разбирам, охааа, нови абонати, кабелни мрежи, майната му на патриотизма!

Обожавам нападките на лична основа, пък и това патриотизъм яде ли се, какво що, щото такъв у нас няма с години?
Това, че са си купили апартаменти не е ли същото нещо, че някой си мисли за бизнеса и охааа идвайте, колкото се може повече?
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 окт 2013 15:50

]
Тия предложения които им е ясно, че никой няма да ги приеме са ясни :lol: :lol: Прах в очите на идиотите. Ще ме извиняваш, но атака е отговорна правителството да е това. Отговорна е и за политиката на правителството.
И не ми минавай с такива номера... ако атака държаха да се приеме тяхното предложение наистина... просто щяха да напуснат парламента докато не го приемат. И щяха да поставят БСП пред ситуация или да приемат или да падне правителството. Идеята на Атака обаче не такава, а просто да си правят ПР. Затова ще ги намесвам. Ще ги намесвам като главни отговорни.[/quote]

+++
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 22 окт 2013 15:51

Само да се разчуе, че един декар сме им дали и до месеци ще дойдат стотици хиляди да припознават новата земя. Не че вече не са се запътили толкова де. Трябва военно положение още сега и на границата през 50м човек.

Върни се в “Свободна зона”