''Диагноза'' с Георги Ифандиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Re: ''Диагноза'' с Георги Ифандиев

Мнениеот Георги Ифандиев » 10 окт 2013 12:13

child in time написа:Инфандиев сам по себе си е с диагноза! :)

За разлика от теб, аз съм образован ! Комунистическо нищожество такова !
Личния ми блог - http://diagnosa.net/

Бог да пази България от комунистите !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 10 окт 2013 12:32

Най-после разбрах,че цялата тая дъндания през 89 г. е била заради бананите. :mrgreen: Е,сега сме вече горда бананова република и банани под път и над път.Яж народеее!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 10 окт 2013 12:34

urkoto написа:И какво точно ревете, че не разбирам? Научете 3 езика, единия от които по-редки и ще ядете банани всеки ден по 3 пъти (ако това ви е зора, то ще кажеш 1 кило банани е 50 кинта) и ще ходите и зад Испания и ще карате нова кола. Ама не, то по-лесно да се кисне по форумите и да се леят крокодилски сълзи за времената в които държавата хранеше по равно и кадърния и глупака. Тия времена минаха и няма да се върнат НИКОГА. От вас зависи какво точно ще направите по въпроса и докъде ще стигнете. Толкова по темата.

Сега нещата са пак същите. Факт!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 18:05

Да го духат всички комунисти, бивши и сегашните, които съставляват 99% от управлявалите ни през последните 23 години!!!!!!! България никога не е била истинска демокрация след 89, тва е една пародия, щото на власт са четвърто поколение комунисти и връзкари, и ако не се направи нещо по въпроса, ще има и пето поколение, което да суче от нашата родина!!
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 10 окт 2013 19:32

badboy95 написа:Да го духат всички комунисти, бивши и сегашните, които съставляват 99% от управлявалите ни през последните 23 години!!!!!!! България никога не е била истинска демокрация след 89, тва е една пародия, щото на власт са четвърто поколение комунисти и връзкари, и ако не се направи нещо по въпроса, ще има и пето поколение, което да суче от нашата родина!!

Много вярно мнение!Спасението на България е радикална и безкомпромисна декомунизация!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 окт 2013 20:32

[quote="badboy95"]Да го духат всички комунисти, бивши и сегашните, които съставляват 99% от управлявалите ни през последните 23 години!!!!!!! България никога не е била истинска демокрация след 89, тва е една пародия, щото на власт са четвърто поколение комунисти и връзкари, и ако не се направи нещо по въпроса, ще има и пето поколение, което да суче от нашата родина!![/qu
Ами измисли нещо по въпроса :? Само с духане не става :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 21:05

FLANKER написа:Ами измисли нещо по въпроса :? Само с духане не става :)

Ами всъщност да, смятам да направя нещо по въпроса, проблемът е, че съм още само на 18, карам първа година университет в Англия и уча икономика и политика, защото нямам намерение да бягам, както много други правят, при първа възможност след като завърша искам да се върна и да направя нещо за БЪЛГАРИЯ!!! А ти какво ще направиш?

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 окт 2013 21:42

badboy95 написа:

Ами всъщност да, смятам да направя нещо по въпроса, проблемът е, че съм още само на 18, карам първа година университет в Англия и уча икономика и политика, защото нямам намерение да бягам, както много други правят, при първа възможност след като завърша искам да се върна и да направя нещо за БЪЛГАРИЯ!!! А ти какво ще направиш?

E, аз съм доста по-голям от теб и съм си в България. От уволнението си от казармата, нямам ден без трудов стаж.Дал съм на милата ми Родина и едно хубаво българче ,и си мисля,че все нещичко съм направил ;)
П.П. Дано това с духането не си го научил в Англия ;) Успех в учението и живота!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 10 окт 2013 22:12

FLANKER написа:
badboy95 написа:

E, аз съм доста по-голям от теб и съм си в България. От уволнението си от казармата, нямам ден без трудов стаж.Дал съм на милата ми Родина и едно хубаво българче ,и си мисля,че все нещичко съм направил ;)
П.П. Дано това с духането не си го научил в Англия ;) Успех в учението и живота!

Извинявам се за езика, но ако ми кажеш, че не е вярно останалото, което съм написал за случващото се през последните години и кой е отговрен, значи си доста заблуден. А това с духането и Англия, не мисля че беше нужно, като цяло ненавиждам тая скапана страна и хората тук, но за жалост дипломата, която имам възможност да изкарам тук би ми отворила много повече възможности за в бъдеще. Мога само да кажа, че англичаните са много глупав народ и са много отвратителни като култура и начин на живот, нас може да ни наричат селяни и какви ли не, но сме много по читави, проблемът е, че нарочно се опитват да ни принизят до останалите и за жалост успяват, което ясно се вижда през последните десетилетия. И все пак благодаря за пожеланието! (не знам колко е искрено, но няма значение)

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 окт 2013 22:14

Ифандиев, подозрително много правописни грешки правиш за журналист. Ако си истински, може пък това да е обяснението за антикомунизма... :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Свободна зона”