Помогнете на две Българчета !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Помогнете на две Българчета !!!

Мнениеот tprodanov » 29 май 2009 21:40

SHYNE написа:как да бъде режесирано момиченцето да вика помощ от колата ?
как да бъдат режисирани тези кадри ?
никога не съм гледал нещо по ужасно !! това е шибано безумие !!!

Стига глупости, всички сме гледали по-ужасни неща. Знаеш ли колко неща се случиха в държавата, докато тук се пишат писма и се пращат насам-натам, докато си насочваме вниманието към един чисто битов скандал, знаеш ли колко по-ужасни неща се случиха в последните 5 дни? Дали пък няма връзка, всеки път когато има сериозни политически скандали се случва нещо скандално, което лети из медиите...

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 29 май 2009 21:40

Ами докато едни бяха заебали и учене и работа на 14 Януари други им се присмиваха и после по форуми пишеха малко ви биха... На мен отдавна ми е ясно в каква държава живеем, въпреки че съм на 22 години, всеки се оправя сам, както може и така... това е тъжната истина. :(
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 29 май 2009 21:48

mormona написа:Ми аз от колко време казвам , че трябва да се гласува се за някои, само за да не зимат ДПС гласове, ама няма кой да чуе.НЕ им се гласувало... или някои са в грешка отивайки да пуснат невалиден глас с ХИКС на него, пак отиват тия гласове за ДПС те се разпределят за ДПС , БСП, тъкаче по -добре си гласувайте хора, ако ще заа някоя измислена партийка амаа нека да не е за Турците, че има и по зле от това, има ако ни управлява турско правителство

Братле, непрекъснато срещам хора които нехаят за това че ни управляват ТУРЦИ? ;ОГРАБВАТ НИ ЦИГАНИ? ; И НЯМА ДЪРЖАВА КОЯТО ДА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИНА!!! :shock: :o :( :twisted:

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 29 май 2009 22:08

А така!Турци като ни управляват,така ще е !Вън!Да се махат!Каква държава?Нехаят всички управляваши!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 29 май 2009 22:11

Не батка, не управляващите нехаят, ние нехаем, а управляващите само се възползват.

Всъщност, определено не са ни проблема турците, това е поредния мит...

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 29 май 2009 22:11

mormona написа:Ми аз от колко време казвам , че трябва да се гласува се за някои, само за да не зимат ДПС гласове, ама няма кой да чуе.НЕ им се гласувало... или някои са в грешка отивайки да пуснат невалиден глас с ХИКС на него, пак отиват тия гласове за ДПС те се разпределят за ДПС , БСП, тъкаче по -добре си гласувайте хора, ако ще заа някоя измислена партийка амаа нека да не е за Турците, че има и по зле от това, има ако ни управлява турско правителство

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО :!: :!: :!:

ИНАЧЕ БЯХ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО ДНЕС :!:
Последна промяна от Бижутера на 29 май 2009 23:05, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2009 22:13

kronos написа:

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО :!: :!: :!:

ИНАЧЕ БЯХ ПРЕД ПОСОЛСТВОТО ДНЕС :!:

Имаше ли хора?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 29 май 2009 22:30

tprodanov написа:Не батка, не управляващите нехаят, ние нехаем, а управляващите само се възползват.

Може би си прав ;)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 29 май 2009 22:33

Ние се мислим за недостижими,а в същото време турските манафи ни шибат здраво!Вече забравихме какви сме,не ни пука за нищо...сега ревем.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2009 23:21

tprodanov написа:Не батка, не управляващите нехаят, ние нехаем, а управляващите само се възползват.

Турците брат са ни много сериозен проблем! Въобще не се заблуждавай! Направо дръжат ключови министерства!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Свободна зона”