Мнениеот valkata_levski » 29 сеп 2013 14:41
Стотлмайер имаш цялото ми уважение ,първо защото си по-възрастен,второ защото ми допадат постовете ти,НО...
Управляващите муцунки са точно от това поколение.Това което мрази чалгата,пошлостта,кича,педалите,но в свободното си време пуска вкъщи евъргрийните на Сашка Васева, докато весело потропва в ритъма върху килима си от "леопардова" кожа и прави всичко това от каквото се отрича. Нали именно семейството възпитава. Аз се гордея че моето семейство ме е възпитало така и съм доволен от това което съм. Не пуша, пия когато има повод,не друсам и никога не съм опитвал нищо различно от трева. Слушам чалга,хип хоп,български поп,естрада и всичко каквото се сетиш в музикалните среди,защото мисля че не музиката определя човека,какъв е. Защо не съм от порочните младежи? Аз ли съм единствения нормален? Не не съм!!! Важното е обаче да плюем по младите,не е важно заради чалгата ли , наркотиците ли, алкохола ли... Да ви кажа лично на мен ми писна да слушам едно и също всеки ден...ден 2473 пак същите бабички,които с нищо не са помогнали на държавата ще излизат и ще искат промяна,а когато ги питаш каква промяна те казват " искам да ми увеличат пенсията,цял живот съм работила" Знаете ли как го чувам аз? Увеличете ми пенсията защото цял живот съм спала над пишещата машина и по цял ден съм брояла дупките по тавана и не съм помогнала с нищо на държавата,защото прекалено много ме е мързяло. И сега ще скочите ,ама те не всички са спали,някои наистина са си скъсвали гъза от работа.Така е някой от пенсионерите наистина са били в кръв и пот и те са не малка част. Както е имало лежляци ,така е имало и работни хора,хора с възможности и акъл. Така е и сега, има ги и двата типа хора само че за българина е важно да плюе и то да плюе храчки,само и само за да намери утеха за собствените си несгоди.Мамка ви,мамка ви на вас боклуци!!!