NIKE ПОКОЛЕНИЕТО, МЛАДИТЕ КОВРИ НА 21 ВЕК ИЛИ ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqr20

Re: NIKE ПОКОЛЕНИЕТО, МЛАДИТЕ КОВРИ НА 21 ВЕК ИЛИ ...

Мнениеот pomiqr20 » 29 сеп 2013 14:09

fcb_bg написа:
pomiqr20 написа:
Този велик безплатен комунизъм защо се разпадна и великото образовано по него време поколение защо го позволи и сега се оплаква, че пенсиите и заплатите му са най-ниски в ЕС?

Те ако знаеха хорат каква помия ще стане, изобщо може би нямаше да си помислят да сменят системата. Преди 30г ако кажеше на някой, че след 30г, децата на 14г да смятат,че да пафкат, пият и насилието да е гъзария е нещо нормално щеше да те увият в бяла риза.

Пропускаш факта, че безплатния комунизъм е фалирал и не е можел да продължи.

Да си чул да се говори с лошо за рапа? Гледах Хфактор и журито се радва как някакъв младеж пеещ "Моли" и викат как с такива като тоя щели да се преборят с чалгата, а горките не знаят какво е "Моли" и на другия ден гледам Криско по тв7 и според журито без Фънки с такива като Криско щели да се преборят чалгата. Тия знаят ли му изобщо наркомански репертоар?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 сеп 2013 14:12

А защо обърнахте темата на чалага срещу рап :?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2013 14:18

Роял Албърт хол е концертна зала и тя НЕ МОЖЕ да има ПЪРВА цигулка.
Там може да си първа цигулка, ако си първа цигулка в оркестъра, свирещ там.
Вежди, писани гайтани, е имало много преди тази чалга култура да навлезе у нас, та надали те са проблем. Майката на мой съученик беше с такива вежди, но беше много културна и начетена жена.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 29 сеп 2013 14:21

pomiqr20 написа:
fcb_bg написа:
pomiqr20 написа:Да си чул да се говори с лошо за рапа? Гледах Хфактор и журито се радва как някакъв младеж пеещ "Моли" и викат как с такива като тоя щели да се преборят с чалгата, а горките не знаят какво е "Моли" и на другия ден гледам Криско по тв7 и според журито без Фънки с такива като Криско щели да се преборят чалгата. Тия знаят ли му изобщо наркомански репертоар?

Моли? Моли Хатчет? Някой е изпълнявал Моли Хатчет в това недоразумение, минаващо за тв шоу?
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 сеп 2013 14:28

Без име написа:
hajitsu написа:
Без име написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Истината .... батки с чантички , разглезени момиченца .. и това нещо ще ни управлява след 15 години ужас

Ще бъде много по-добре от комунистическите уроди, които ни управляват днес!

Влади, комунистите си остават, за съжаление... Може да минат 50 години и пак ще ги има. :|

Така е. Само че тогава най-вероятно на преден план ще са децата на децата на ЦК на БКП. А това означава, че няма да са живели по времето на комунизма -> тоест няма да са истински попили идеята на "социализъма" ;)
Поне така се надявам. :oops:

Не се заблуждавайте и самозалъгвайте драги ми комсомолци.Нашата Червена идея е като светиня за България и Българският народ.Партията Майка БКП(БСП) ще продължава да бди над нашата скъпа родина Народна Република България под топлия и мил поглед на Великия СССР и Братска Русия и естествено под вещото ръководство и топла родна прегръдка на КПСС.Казах.Нека.Ще.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 29 сеп 2013 14:32

Ivo-Chernomoretz написа:
Без име написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Истината .... батки с чантички , разглезени момиченца .. и това нещо ще ни управлява след 15 години ужас

Ще бъде много по-добре от комунистическите уроди, които ни управляват днес!

Лошото е , че старите комунисти промиват мозъка на младите си деца ...... не знам ние сме тези , който ще ги прекършим !

Не се гаси туй що не гасне.Велика карма,велика орис и велика съдба е Великата Червена Идея.Нас червеното знаме роди ни.Слънце е нашата партия,ние сме нейни лъчи.Факт.

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 29 сеп 2013 14:41

Стотлмайер имаш цялото ми уважение ,първо защото си по-възрастен,второ защото ми допадат постовете ти,НО...
Управляващите муцунки са точно от това поколение.Това което мрази чалгата,пошлостта,кича,педалите,но в свободното си време пуска вкъщи евъргрийните на Сашка Васева, докато весело потропва в ритъма върху килима си от "леопардова" кожа и прави всичко това от каквото се отрича. Нали именно семейството възпитава. Аз се гордея че моето семейство ме е възпитало така и съм доволен от това което съм. Не пуша, пия когато има повод,не друсам и никога не съм опитвал нищо различно от трева. Слушам чалга,хип хоп,български поп,естрада и всичко каквото се сетиш в музикалните среди,защото мисля че не музиката определя човека,какъв е. Защо не съм от порочните младежи? Аз ли съм единствения нормален? Не не съм!!! Важното е обаче да плюем по младите,не е важно заради чалгата ли , наркотиците ли, алкохола ли... Да ви кажа лично на мен ми писна да слушам едно и също всеки ден...ден 2473 пак същите бабички,които с нищо не са помогнали на държавата ще излизат и ще искат промяна,а когато ги питаш каква промяна те казват " искам да ми увеличат пенсията,цял живот съм работила" Знаете ли как го чувам аз? Увеличете ми пенсията защото цял живот съм спала над пишещата машина и по цял ден съм брояла дупките по тавана и не съм помогнала с нищо на държавата,защото прекалено много ме е мързяло. И сега ще скочите ,ама те не всички са спали,някои наистина са си скъсвали гъза от работа.Така е някой от пенсионерите наистина са били в кръв и пот и те са не малка част. Както е имало лежляци ,така е имало и работни хора,хора с възможности и акъл. Така е и сега, има ги и двата типа хора само че за българина е важно да плюе и то да плюе храчки,само и само за да намери утеха за собствените си несгоди.Мамка ви,мамка ви на вас боклуци!!!

iliyan

Мнениеот iliyan » 29 сеп 2013 14:49

Valka много си прав ! Само , че има такива които не сме такива ! Просто не слушам чалга и по никакъв начин не позволявам да се пуска в моя дом !
Само , че в това понятие вече не влиза само музика , а и начин на живот , облекло , прически и т.н. ! Просто мразя грозните & пошли работи , а чалгата е точно това !
И като видя нещо такова няма начин да не му се подигравам , присмивам и т.н. ! Жалко , че много хора това е начин на живот - за тях чалгата е всичко !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
pomiqr20

Мнениеот pomiqr20 » 29 сеп 2013 14:54

Cocaine написа:
pomiqr20 написа:
fcb_bg написа:
pomiqr20 написа:Да си чул да се говори с лошо за рапа? Гледах Хфактор и журито се радва как някакъв младеж пеещ "Моли" и викат как с такива като тоя щели да се преборят с чалгата, а горките не знаят какво е "Моли" и на другия ден гледам Криско по тв7 и според журито без Фънки с такива като Криско щели да се преборят чалгата. Тия знаят ли му изобщо наркомански репертоар?

Моли? Моли Хатчет? Някой е изпълнявал Моли Хатчет в това недоразумение, минаващо за тв шоу?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vPFB0rM1Xxk[/youtube]

Най-смешно беше как едно момиче влезе облечена като Сашка Васева и я отписаха на секундата и като им запя рок и у-а, велика си.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2013 15:17

Самото гледане на чалга предавания, като тия псевдо риалти шоута чалгализира повече от всичко друго (лично мнение). Ти, помияр, явно ги гледаш и то с удоволствие-мога ли да те причисля към чалга поколението? Как смяташ да проявиш своята чалга култура в правото?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”