[quote="Безкомпромисен"
СССР плаща за атентата в църквата "Свети Крал"! В това съм 100% сигурен! В България никога не е имало фашизъм! Това е съветско-болшеввишко-комунистическа пропаганда!Аз не съм журналист, защото за да си журналист в днешно време , трябва да си верен на комунистическите престъпници! Достойните журналисти бяха избити на злокобния и кървав за България ден 9 Септември 1944г.!Комунистите и земеделците служат на СССР, така , че дори да не дава и стотинка , този метеж е срещу законната българска власт! А ако комунистите ми плащаха и им бях верен толкова ли за 4 години нямаше да ме сложат някъде да водя предаване в някоя от комунистическите медии за манипулация и дезинфирмация? Нямаше ли досега да основа 100 пъти досега БАП?
Комунистическите престъпници търсят всякакъв възможен начин да пишам клевети по мой адрес , защото ги е страх от факта, че изнасям истините за техните грандиозни престъпления срещу мира и човечеството!Комунистите и техните ортаци земеделците тяхната родина е СССР![/quote]
Имаш ли фактура за това плащане?
Между другото, защо изместваш годините. Дай да видим как СССР е платил за Септемврийското въстание, как е платил на германците за Ноемврийското, за Въстанието на спартакистите. А за един атентат по него време не се е искало много акъл (който явно са нямали извършилите го) , нито чак толкова много пари.
Сега от теб, като виден историк, очаквам да ни разясниш каква е била причината, както и поводът за този атентат!
ПП-Одобряваш ли Солунският атентат?
23 септември-въстание или метеж
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 23 септември-въстание или метеж
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Безкомпромисен
- Контакти:
Да не говориш за Ноемвриското въстание на НационалСОЦИАЛИСТИТЕ през 1923 г.?
Колкото до Септемврийското "въстание" то не никакво въстание, а метеж срещу законната българска власт!
Колкото до атентата в църквата "Свети Крал" целта на този атентат е да се свали законната българска власт да се избие интелигенцията на България и убие НВ Цар Борис Трети, който е най-обичаният човек в царството и да дойдат незаконно на власт комунистическите престъпници и майкопродавци на власт заедно с техните ортаци земеделците!
Иначе всичко , което е в полза на България го одобрявам!
Колкото до Септемврийското "въстание" то не никакво въстание, а метеж срещу законната българска власт!
Колкото до атентата в църквата "Свети Крал" целта на този атентат е да се свали законната българска власт да се избие интелигенцията на България и убие НВ Цар Борис Трети, който е най-обичаният човек в царството и да дойдат незаконно на власт комунистическите престъпници и майкопродавци на власт заедно с техните ортаци земеделците!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
Безкомпромисен написа:Да не говориш за Ноемвриското въстание на НационалСОЦИАЛИСТИТЕ през 1923 г.?
Жеков, ти някога учил ли си история? Ноемврийското въстание е през 1918-а. то продължава на следващата година с Берлинското (Въстанието на спартакистите).
Това, за което ти си мислиш е Биреният пуч в Мюнхен, завършил за 1 ден.
Законната българска власт през септември 1923 е дошла с преврат, три месеца по-рано, та за каква законност говориш?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Безкомпромисен написа:Ако имам пълна власт абсолютно всеки комунистически престъпник ще бъде наказан според престъпленията , които е извършил независимо дали са физически , духовни или морални престъпления срещу България! !
А капиталистическите престъпници няма ли да ги накажеш за дето експлоатират обикновения български гражданин и му предоставят мизерни условия за труд.
Alexx написа:Безкомпромисен написа:Ако имам пълна власт абсолютно всеки комунистически престъпник ще бъде наказан според престъпленията , които е извършил независимо дали са физически , духовни или морални престъпления срещу България! !
А капиталистическите престъпници няма ли да ги накажеш за дето експлоатират обикновения български гражданин и му предоставят мизерни условия за труд.
Задаваш му много сложен въпрос. В неговият речник, на буквата К има само две думи: комунисти и концлагер.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Като гледам какви драматични постове има по темата, сещам се за прадядо ми, който е превземал казармата в Лом през 23-та. Той с доста повече хумор ми разказваше за събитията. Разправял ми е и как, след въстанието, три дена е стоял на едно дърво и не е смеел да слезе и да се прибере, как е спал на дървото, как е пикаел отвисоко, ма по голема нужда е слизал на земята, за да крие следите... А един друг прапрадядо пък е хванал трима въстаници, които се криели и ги предал на властите. Той бил едър, як човек и с много труден характер. Бил тръгнал на работа на полето и тия тримата се опитали да ме вземат хляба, лука и двете круши, които си носел за обяд. Прапрадядо ми се ядосал, пребил ги, вързал ги с въжето, с което водел коня и ги откарал в общината. Дядо ми, който беше фен на комунистите, ми е разказвал тая история, и той с чувство за хумор, като една от проявите на характера на дъртия. Повече наблягаше на това, как конят избягал, ма дъртия го търсил два дена и накрая го намерил, вързал го на слънце, теглил му един бой, така че го разкървавил и го оставил там цял ден, да го хапят мухите. Та мисълта ми е, че съвременниците и непосредствените участници го възприемаха доста по-различно от днешните форумни писатели, с по-малко сълзи, с по-малко слюнка, с по-малко сополи.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Безкомпромисен
- Контакти:
защо написа:Като гледам какви драматични постове има по темата, сещам се за прадядо ми, който е превземал казармата в Лом през 23-та. Той с доста повече хумор ми разказваше за събитията. Разправял ми е и как, след въстанието, три дена е стоял на едно дърво и не е смеел да слезе и да се прибере, как е спал на дървото, как е пикаел отвисоко, ма по голема нужда е слизал на земята, за да крие следите... А един друг прапрадядо пък е хванал трима въстаници, които се криели и ги предал на властите. Той бил едър, як човек и с много труден характер. Бил тръгнал на работа на полето и тия тримата се опитали да ме вземат хляба, лука и двете круши, които си носел за обяд. Прапрадядо ми се ядосал, пребил ги, вързал ги с въжето, с което водел коня и ги откарал в общината. Дядо ми, който беше фен на комунистите, ми е разказвал тая история, и той с чувство за хумор, като една от проявите на характера на дъртия. Повече наблягаше на това, как конят избягал, ма дъртия го търсил два дена и накрая го намерил, вързал го на слънце, теглил му един бой, така че го разкървавил и го оставил там цял ден, да го хапят мухите. Та мисълта ми е, че съвременниците и непосредствените участници го възприемаха доста по-различно от днешните форумни писатели, с по-малко сълзи, с по-малко слюнка, с по-малко сополи.
Значи прадядо ти е бил терорист участвайки в септемврийския незаконен метеж срещу законната българска власт в полза на чужда и враждебна на България страна СССР?
Безкомпромисен написа:Значи прадядо ти е бил терорист участвайки в септемврийския незаконен метеж срещу законната българска власт в полза на чужда и враждебна на България страна СССР?
Беш ли му макята, може, ма не ги обичаше комунистите и имаше проблеми с тех, щото навремето не искал да влиза в ТКЗС-то...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- Безкомпромисен
- Контакти:
защо написа:Безкомпромисен написа:Значи прадядо ти е бил терорист участвайки в септемврийския незаконен метеж срещу законната българска власт в полза на чужда и враждебна на България страна СССР?
Беш ли му макята, може, ма не ги обичаше комунистите и имаше проблеми с тех, щото навремето не искал да влиза в ТКЗС-то...
Те комунягите се избиват по между си за всяка стотинка , защото са алчни за пари и власт!
Безкомпромисен написа:защо написа:Като гледам какви драматични постове има по темата, сещам се за прадядо ми, който е превземал казармата в Лом през 23-та. Той с доста повече хумор ми разказваше за събитията. Разправял ми е и как, след въстанието, три дена е стоял на едно дърво и не е смеел да слезе и да се прибере, как е спал на дървото, как е пикаел отвисоко, ма по голема нужда е слизал на земята, за да крие следите... А един друг прапрадядо пък е хванал трима въстаници, които се криели и ги предал на властите. Той бил едър, як човек и с много труден характер. Бил тръгнал на работа на полето и тия тримата се опитали да ме вземат хляба, лука и двете круши, които си носел за обяд. Прапрадядо ми се ядосал, пребил ги, вързал ги с въжето, с което водел коня и ги откарал в общината. Дядо ми, който беше фен на комунистите, ми е разказвал тая история, и той с чувство за хумор, като една от проявите на характера на дъртия. Повече наблягаше на това, как конят избягал, ма дъртия го търсил два дена и накрая го намерил, вързал го на слънце, теглил му един бой, така че го разкървавил и го оставил там цял ден, да го хапят мухите. Та мисълта ми е, че съвременниците и непосредствените участници го възприемаха доста по-различно от днешните форумни писатели, с по-малко сълзи, с по-малко слюнка, с по-малко сополи.
Значи прадядо ти е бил терорист участвайки в септемврийския незаконен метеж срещу законната българска власт в полза на чужда и враждебна на България страна СССР?
Жеков, ти законен метеж или преврат да знаеш някога, някъде да е извършван? Този от 9-и юни същата година законен ли е?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":