Известните лица от историята... като млади
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Известните лица от историята... като млади
Искам Георги Жеков! Той поне е от историческите личности, които пишат във форума, може да изпълни желанието ми...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Siegfried написа:[offtopic][center][center][/center]
[center]Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин[/center]
[/b][/center]
Върху този портрет на Сталин, може да се напише дисертация. Вероятно Цезар е имал подобен поглед, може би Наполеон в най-настървените му периоди...Този портрет е от Духовната семинария в Тбилиси, където Йосиф Висарионович е бил семинарист, там също ходят с тези бели якички, които иначе бяха неотменен атрибут в нашата армия от самото и създаване след Освобождението до скоро...забележете леко присвитото ляво око, забележете правилните кавказки черти...
Другият "герой" е другаря Шикелгрубер и неговият опит да се доближи до величието на тези върховни тирани...но ще си остане просто един убиец на 5 милиона евреи и 2-3 милиона славяни. Жалка съдба за иначе толкова надарен изверг...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Мохандас Ганди oт къде извади тоя мустак ве 

Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
-
- Контакти:
Погледа на Дучето цепи Рома.Интересна тема.По-забавно би било да се изкарат снимките и на някои популярни български лица от всички сфери.Коментарите по тях ще са гарант за шоу.
Поздравления, интересна тема.
Общо-взето, на повечето физиономиите им издават какви като какви ще пораснат
Общо-взето, на повечето физиономиите им издават какви като какви ще пораснат

Винаги, навсякъде !
Интересна тема, браво
Само на мен ли Тесла като млад ми прилича на Джокович? 

Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
-
- Контакти:
batceko написа:Red_Pride написа:младия Владимир Илич е бил същински Леонардо ди Каприо
.. ех .. светът щеше да е друг , ако и той като него се беше качил на Титаник , а не на Аврора![]()
![]()
фамилия РОДШИЛД щеше да намери друг ЛЕНИН и пак щеше да си направи експеримента с цял свят.
- Безкомпромисен
- Контакти:
Как може да има комунистически мутри, като масовите убийци Ленин , Троцки и Сталин редом до великия НВ Цар Борис Трети наречен от българите Обединител и най-обичаният мъж от народа в Царството!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Бил и Хилари Клинтън
Виждал съм и крайно аграрна снимка на Тодор Живков