гражданин от село написа:CTAHKO написа:Тогава ще повръщаш, докато акаш на вътре
Те и навътре повръщат.
Пълна идилия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
гражданин от село написа:CTAHKO написа:Тогава ще повръщаш, докато акаш на вътре
Те и навътре повръщат.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Jürgen написа:Аз не разбирам едно - как може да се уповавете на Библията,която само говори,а нищо не (до)казва?
Siegfried написа:Jürgen написа:Аз не разбирам едно - как може да се уповавете на Библията,която само говори,а нищо не (до)казва?
Обикновено хората, лишени от вяра, търсят доказателстваЩом е написано там, значи е било. Не виждам какво повече трябва да се доказва? Истината НИКОГА не е въпрос на гледна точка, защото тя е една
Колкото и да се мъчат някои хора, никога няма да се преборят с нея, опитвайки се да я помрачат с измислени аргументи. Пилейте времето си, но ще е напразно, защото целта ви е обречена на неуспех
Jürgen написа:Siegfried написа:Jürgen написа:Аз не разбирам едно - как може да се уповавете на Библията,която само говори,а нищо не (до)казва?
Обикновено хората, лишени от вяра, търсят доказателстваЩом е написано там, значи е било. Не виждам какво повече трябва да се доказва? Истината НИКОГА не е въпрос на гледна точка, защото тя е една
Колкото и да се мъчат някои хора, никога няма да се преборят с нея, опитвайки се да я помрачат с измислени аргументи. Пилейте времето си, но ще е напразно, защото целта ви е обречена на неуспех
LOL![]()
![]()
![]()
Човек,наясно ли си каква глупост си написал? Щом била написана там,значи било? Ако аз напиша книга,ще бъде ли вярно написаното просто защото съм го написал?! Не. А вяра без покритие нищо добро не носи
Siegfried написа:Jürgen написа:Аз не разбирам едно - как може да се уповавете на Библията,която само говори,а нищо не (до)казва?
Siegfried написа:Jürgen написа:Siegfried написа:Jürgen написа:Аз не разбирам едно - как може да се уповавете на Библията,която само говори,а нищо не (до)казва?
LOL![]()
![]()
![]()
Човек,наясно ли си каква глупост си написал? Щом била написана там,значи било? Ако аз напиша книга,ще бъде ли вярно написаното просто защото съм го написал?! Не. А вяра без покритие нищо добро не носи
Библията е над всички други книги, така че няма значение какво ще напишеш ти
Jürgen написа:Човек,наясно ли си каква глупост си написал? Щом била написана там,значи било? Ако аз напиша книга,ще бъде ли вярно написаното просто защото съм го написал?! Не. А вяра без покритие нищо добро не носи
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Атеист написа:Siegfried написа:Jürgen написа:Аз не разбирам едно - как може да се уповавете на Библията,която само говори,а нищо не (до)казва?
Кажи сега за Лот и Сарра? Нали всико, което го пише в Библията е истина? Няма никакви измислени истории?! Разкажи ни за тях, пък после можем и още хубави легенди да разкажем на хората.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 12 госта