Програмата на Реформаторския блок

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Програмата на Реформаторския блок

Мнениеот urkoto » 15 сеп 2013 17:29

frente atleti написа:Май не си разбрал или не ти се иска точно болшевишките власти опрощават дълга ни - тези лъжи си ги разправяй в лудницата !

Така ни опростиха дълговете дрогарите, че 25 години след падането на техните марионетки не можем да си стъпим на краката като нация и държава :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 15 сеп 2013 20:43

urkoto написа:
frente atleti написа:Май не си разбрал или не ти се иска точно болшевишките власти опрощават дълга ни - тези лъжи си ги разправяй в лудницата !

Така ни опростиха дълговете дрогарите, че 25 години след падането на техните марионетки не можем да си стъпим на краката като нация и държава :roll:

Аз съм си на крака позата на хора който не знаят какво искат не ме интересува !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 сеп 2013 12:40

kokic1986 написа:Авторче , ти си долен платен драскач , искаш или не искаш РБ е факт и е време за ново начало , както през 97г. Иван Костов бе човека който изправи държавата на крака и я насочи към ЕС . Простата ти глава обаче не може да проумее , че без приватизацията държават щеше да фалира . Да Кремиковци и Балкан бяха продадени за малко пари , но това бяха фирми със стотици милиони задължение и единствения им шанс беше да бъдат раздържавени - иначе фалит след фалит - гладни хора на улицата и държава с милярди задължения тънеща в глад и мизерия . В место това - Костов направи реформи , постигна икономически разтеж , увеличи заплати и пенсии и стабилизира една почти фалирала държава.

whitebear написа:По-добре десни слаби политици, отколкото леви слаби ;].

Добър политик е оксиморон! Един политик може да е "добър" само за друг политик или за интересите, които обслужва. Основната задача на един политик е да се прави на луд, глупав или умен ( в зависимост от ситуацията). Изобщо не е негова работа да взема важни решения или пък сам да търси варианти. Той е буфер.
Иван Костов пък не ни е спасил от никаква криза. Кризата я направиха изкуствено за да обезценят лева, да прикрият реалната инфлация и след като го девалвираха народа почти не разбра какво става.Костов се разбра със Сорос за "разпродажбата" на държавата и за това му дадоха да бъде премиер.
И съм му таковал ЕС-то. Никой не ме е питал дали искам да сме в ЕС и да си даваме суверенитета.

Върни се в “Свободна зона”