milen.hristov написа:grasiani написа:v.r.s. написа:Човек на тези години да играе професионален футбол си е наистина добро постижение и не виждам защо е този вой на повечето коментиращи. Какво ще прави през почивните дни един депутат, какъвто е Борисов, си е негово право и след като може да играе футбол не виждам нищо неморално в това, както и да пречи на когото и да било.
Аз дори адмирирам подържането на подобна форма и се радвам на такива хора, независимо какви и кои са.[/quo
И аз адмирирам такива хора само че не и да се занимават професионално,нали Б група не е аматьорска все още,да си играе в квартала Бойко или като има благотворителни мачове или в турнири за ветерани нямам нищо против,ами той изглежда нелепо на терена на фона на останалите футболисти, на вас не ви ли изглежда така,оставете политическите пристрастия, отговорете приятна гледка ли е БОРИСОВ за професионален футболист,аз мисля че не,нека да си говорим обективно,за шоу, за майтап става да играе ,ако това целят Витоша,определено са атракция като отбор с такъв играч в състава си.
Министър георгиева по приятна гледка ли е. Да и бяха дали министерсвото на синтаксиса и турските учебници
Това което си изплюл какво общо има с Борисов и футбола, каква е тази невидима нишка която не съзирам и не мога да разбера,а ти сам едва ли можеш да обясниш на себе си.