Soulen написа:Поздрав за всички комунисти и евреи с аватара ми докато не са ме баннали![]()
Наздраве

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Soulen написа:Поздрав за всички комунисти и евреи с аватара ми докато не са ме баннали![]()
Siegfried написа:Soulen написа:Поздрав за всички комунисти и евреи с аватара ми докато не са ме баннали![]()
НаздравеИ хич да не ти пука. Оня с аватара на изчадието Сталин трябваше отдавна да го баннат, ама
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Siegfried написа:Soulen написа:Поздрав за всички комунисти и евреи с аватара ми докато не са ме баннали![]()
НаздравеИ хич да не ти пука. Оня с аватара на изчадието Сталин трябваше отдавна да го баннат, ама
Наздраве, оня трябваше да е баннат 100 пъти сега ще видим двойния стандарт във форума.Мисля, че Хитлер най-добре би поздравил червените *******и![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
batceko написа:.. от всичко , което чета до сега , не че ме изненадва де , разбирам за пореден път , че така наречения български народ е много , ама много далеч от каквото и да е обединение , помирение , смирение , опрощение и още десетки подоБни думички от този род ....
... на тази малка територия са събрани поданици на поне три държави , с коренно различно държавно устройство , политическа система , морални устои и прочие ... чак ми е чудно как сме живели и живеем до сега ... и не сме се изклали ... май отговора е , че просто притежанието на оръжие е незаконно и се дава при строг режим .. иначе си представям какво щеше да стане ако всеки имаше по един Калашник и три пълнителя .. малииии .....
.. и кво сега .... ке се тепаме ли .... боже , боже ...
.. не искам да ставам многословен , но е очевАдно , понеже повечето сме над 35 годишни , че начина по който сме били възпитавани в морални ценности , обучавани в обща култура , приучавани да виждаме нещата около нас и да правим правилния логичен анализ и съвсем не на последно място - да бъдем ДОБРОНАМЕРЕНИ към хората с различно мнение - та всичките тези неща взети заедно , които сме ги усвоявали по времето на късния соц , показват пълния провал на онази система , възцарила се в страната след 9 септември .. ние щем не щем сме нейни отрочета ... аз не мога да се сърдя на никой , който ръси глупост след глупост по темата за 9 септември .. не мога да му се сърдя - той е просто продукт на системата ... няма как да е друг ... малцина са тези , които са имали в себе си сила да устоят на вълната ... а след 10 ноември , вместо да дойде нещо ,което да постави нещата на мястото им и да опита полека лека да въдвори ред дойде .... ЧАЛГАТА ..... не може да очакваш нищо различно от хора , които са били третирани при такива условия ....и ужасяващото е , че това се предава на децата , те ще го предадат на своите ... и така .... вместо ужасен край - ужас без край .... господ да ни е на помощ .... ако има такъв , разбира се ...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69 и 13 госта