ЧЕСТИТО! Сирийски бежанци болни от СПИН влезли в България!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЧЕСТИТО! Сирийски бежанци болни от СПИН влезли в България!
И какво като са болни от Спин да няма вас да *бат ....
Jorkorazporko написа:Това са хора които се опитват да изчистят лошия и напълно заслужен имидж на българите по света! Иначе ако говорим за палячовщина ти си точния пример, достатъчно е само да ти се прочетат няколко мнения!
Муахахахаха,плъшок, плащам повече данъци на БЪЛГАРИЯ за година отколкото са ти на тебе доходите за три, сметни за къв принос въобше иде реч и за кое точно сравнение за което по никой начин не мое да иде реч, ако се сещаш...
Ако ти требват емигранти,земи си ги у вас...
- becks32milan
- Контакти:
По-лошото е че тука имат право на 3 престъпления преди да ги арестуват
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
becks32milan написа:По-лошото е че тука имат право на 3 престъпления преди да ги арестуват
Ебаваш се!
Тва като в кварталните мачове ли бе: три корнера-дузпа,баси....
Къде е "НАЦИОНАЛИСТА" Воленчо да поиска затваряне на границата за бежанците.Зает е да прави ибрици на Доган и Лютви.
До модераторите: Давайте трийте ми мнението да не ви накажат както го сторихте преди малко, егати и ДПС форума.
До модераторите: Давайте трийте ми мнението да не ви накажат както го сторихте преди малко, егати и ДПС форума.
danchob4 написа:Къде е "НАЦИОНАЛИСТА" Воленчо да поиска затваряне на границата за бежанците.Зает е да прави ибрици на Доган и Лютви.
бъркаш се нещо
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
Еми честито да ни е.Пак к*р в гъзЪ на българина. 
- ndrangheta
- Контакти:
СПИН се предава само по полов път. Глупостта се предава всякак, но както виждам основно по форумите.
Дано никога не сте на дереджето на тия хора, че ми е чудно какво ще говорите тогава.
Дано никога не сте на дереджето на тия хора, че ми е чудно какво ще говорите тогава.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
ndrangheta написа:СПИН се предава само по полов път. Глупостта се предава всякак, но както виждам основно по форумите.
Я представи си,че тия заразените изнасилят някоя и друга българка,след това тя роди дете нали се сещаш,че и двамата(майката и детето ще са носители на заразата)а също и мъжа,който я е оплодил ще се зарази.Където казваш ти,ние не мислим,ама и ти май не го правиш.
Три са начините да предадеш СПИН на друг-майка на дете,кръвопреливане,и секс без презерватив.Понеже много ги разбираш работите де.