10-те най-мъчителни метода за екзекуция на всички времена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: 10-те най-мъчителни метода за екзекуция на всички времена!

Мнениеот boabbb » 07 авг 2013 11:14

THE G.A.M.E написа:В Египет също са имали доста кофти методи за бавна смърт.
Мумицифирането жив е било доста брутална смърт.

Нагледно бе показано в поредицата "Мумията".
Действително в саркофага при живият ... Мъртвец, са пускали и онези хищни буболечки известни като скарабеи.

Друг мъчителен метод за убиване в Египет бил, осъденият да се хвърли в яма със змии.
Но не какви да е, а от онези, чиято отрова е бавно действаща. :|
А има змии, чиято отрова разгражда буквално клетките ... Какво ли е чувството да се разпадаш отвътре ? :roll:

Не мога да повярвам, че в 10-тина реда можеш да преразкажеш "Мумията" и то като истина ( megafacepalm ) . Пиши в чичо ти Гошо за мумии и виж първо как се правят - от умрял, на когото му точат телесните течности, а не от жив. Ямата със змиите ... освен във филма, не съм чувал подобно нещо. За какво ще държиш цяла яма със змии? Как ще ги храниш? Мисли малко, това не ти е форума на Левски :mrgreen: Иначе темата е меко казано безмислена и странно дори за мен - още не заключена ( т.5 ).
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2013 11:37

boabbb написа:Не мога да повярвам, че в 10-тина реда можеш да преразкажеш "Мумията" и то като истина ( megafacepalm ) . Пиши в чичо ти Гошо за мумии и виж първо как се правят - от умрял, на когото му точат телесните течности, а не от жив. Ямата със змиите ... освен във филма, не съм чувал подобно нещо. За какво ще държиш цяла яма със змии? Как ще ги храниш? Мисли малко, това не ти е форума на Левски :mrgreen: Иначе темата е меко казано

Момче, тези неща дето ги написах, са исторически доказани факти.
Къде съм писал, че "Мумията" е реален филм ? :shock:

Просто нагледно там се показа, как са действали с тежко осъдени.
Много добре знам какво е мумицифиране, недей да ме учиш ... Аз когато съм изучавал египетската история ( включително и на място ) ... Ти можеби си ходил прав под масата.
Няма никакъв проблем да те затворят жив в саркофаг, да сторят нужното за процедурата и да си останеш жив.

Ти наистина ли не си "чувал", гледал или чел за методът "ямата със змии" ?? :shock:
Като пораснеш, пак ела ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 07 авг 2013 12:08

От методите най- гадни са тези, при които се мъчиш 2+ дена,
така че душенетата и бесенетата и коленетата са назад в класацията.
Същото важи и за обесване с краката надолу- за 30 минути кръвта напълва главата ти и никога повече не може да се върне, ако те свалят се мъчиш още толкова и очите са ти пълни с кръв.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 авг 2013 12:24

Laetitia написа:Мда, чувала съм за всичките изброени методи за екзекуция, а колко още има... Човешкото въображение е необятно, ако трябва да накара друг човек да страда и да се мъчи.
Има едно ужасно изтезание с плъхове, при което жертвата е била завързвана, а след това върху корема ѝ е била поставяна клетка с плъхове, която е била отворена отгоре. После клетката е била нагрявана в горната си част, което карало инстинкта на плъховете за бягство да се задейства.
За да избегнат високата температура, животните се впивали в жертвата, изкопавайки дупки в корема ѝ.
А нашата история е пълна с всякакви зверства. През турското робство хора са нанизвани на шиш и печени като човешко чеверме, драни са живи, а кожите им са пълнени със слама, варено е кафе на гърдите на още живи хора, бременни жени са разпаряни и са вадени бебета от телата им.
За справка - зверствата в Стара Загора и Батак, където се включват най-големите изроди, сред които турци, цигани и евреи. Последните дори събирали кръвта на жертвите и се къпели с нея.
Болни мозъци - бол, откакто свят светува.

Има и със зашиване на плъх в корема, не се сещам сега къде го бяха практикували. А Ндрангетата, демек калабрийската мафия, изпълнява смъртни присъди, като вкарват в задника на осъдения някакви месоядни буболечки. Те вървят напред и ядат... Агонията продължава няколко дена.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 авг 2013 12:34

защо написа:А Ндрангетата, демек калабрийската мафия, изпълнява смъртни присъди, като вкарват в задника на осъдения някакви месоядни буболечки. Те вървят напред и ядат... Агонията продължава няколко дена.

Има подобни същества в р. Амазонка.
Само че, са риби ... Доста миниатюрни.
Могат да влязат през всеки отвор на човек и започват да го ръфат отвътре. :|

Мисля, че май бяха от раздел пирани, но са доста по-малки от познатите.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 07 авг 2013 13:02

защо написа:Има и със зашиване на плъх в корема, не се сещам сега къде го бяха практикували. А Ндрангетата, демек калабрийската мафия, изпълнява смъртни присъди, като вкарват в задника на осъдения някакви месоядни буболечки. Те вървят напред и ядат... Агонията продължава няколко дена.
Не съм чувала за това със зашиването на плъх в корема. То реално плъхът не умира ли бързо? :)
А мафията е специалист в наказателните акции. Все пак тяхно е изобретението да бетонираш краката на човек и да го хвърлиш във воден басейн.
Което, всъщност, на фона на всички гадости в темата, направо си е бърза смърт.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 07 авг 2013 13:13

Jürgen написа:
becks32milan написа:По времето на Хитлер когато въвежда расизма са връзвали на един кол негър и с въже го вдигат във въздуха, след това палят огън под него и човека тръгва да се катери защото става горещо под него след това му режат всички пръсти, краката до коляното и го кастрират и го оставят докато не падне в огъня и не изгори жив. Найс.

Това го гледах един път по Хистъри. Няма такива чудовища :( :( :( :(

Я да изчезвате с тази еврейска пропаганда!
Само феновете са важни!

Върни се в “Свободна зона”