Гари Родригес наказан за 1 мач ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Re: Гари Родригес наказан за 1 мач ?

Мнениеот neverbackdown » 23 юли 2013 23:45

nik_bg1 написа:Бреееййй, га игра така у "Л", не рИвахте, а сега рИвете. Що така уе?

Когато той игра в Левски , не правеше такива цигански номерца, но уви сега играе в ботиф....

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 23 юли 2013 23:48

ralka_levskarka написа:
ihalamadrid написа:
sslevski написа:Ама много ви е страх от този Гари бе.Тц тц спокойно ще ви мине........време трябва.Левски ще го бъде тази година,така че се започвайте с директивите,със синьото бфс,със уефа,фифа и фуфа,с купените съдии.Сега очаквам тъй като Наско се е върнал да го упрекнете,че той е започнал да купува мачове.Просто съм се наслушал на простотии.Най-любимите ми години с Левски бяха когато бяха издигнати плакати сами срещу всички.Сега положението мисля,че не е по различно.

Циганските ви приятелки каде са? :oops: :oops:

НякАде. :oops:

Нищо сега на мачлето между Левски-Доко ще изпеете една песничка срещу жАлтите, след мача (гейски X) ще пийнете една биричка и ще говорите тия жАлти колко са лоши. :oops:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 23 юли 2013 23:48

sslevski написа:
nik_bg1 написа:Бреееййй, га игра така у "Л", не рИвахте, а сега рИвете. Що така уе?

Ще ти кажа защо.Защото като игра в Л както казваш ти игра като мъж,а сега играе като П.Доволен ли си?

Да де но сега играе за любимия си отбор,преди играеше при вас п+ткенски :arrow: Verstehen Sie :idea:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юли 2013 23:51

ihalamadrid написа:Нищо сега на мачлето между Левски-Доко ще изпеете една песничка срещу жАлтите, след мача (гейски X) ще пийнете една биричка и ще говорите тия жАлти колко са лоши. :oops:

Че кои пък бяхте вие :mrgreen:
Това, че на вас само Левски ви е в устата, не означава, че и вие сте в нашите ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 23 юли 2013 23:53

neverbackdown написа:

Когато той игра в Левски , не правеше такива цигански номерца, но уви сега играе в ботиф....

Когато играеше в "Ботев", не правеше такива цигански номерца, вие го научихте да ги прави и сега когато се върна пак в "Ботев", ви показва какво е научил при вас. :mrgreen:
Отличник! :mrgreen:
Последна промяна от nik_bg1 на 23 юли 2013 23:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 23 юли 2013 23:54

ihalamadrid написа:
sslevski написа:Ама много ви е страх от този Гари бе.Тц тц спокойно ще ви мине........време трябва.Левски ще го бъде тази година,така че се започвайте с директивите,със синьото бфс,със уефа,фифа и фуфа,с купените съдии.Сега очаквам тъй като Наско се е върнал да го упрекнете,че той е започнал да купува мачове.Просто съм се наслушал на простотии.Най-любимите ми години с Левски бяха когато бяха издигнати плакати сами срещу всички.Сега положението мисля,че не е по различно.

Циганските ви приятелки каде са? :oops: :oops:

Във вашия отбор,нали там играеше Огнянчо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 23 юли 2013 23:55

ralka_levskarka написа:
ihalamadrid написа:Нищо сега на мачлето между Левски-Доко ще изпеете една песничка срещу жАлтите, след мача (гейски X) ще пийнете една биричка и ще говорите тия жАлти колко са лоши. :oops:

Това, че на вас само Левски ви е в устата, не означава, че и вие сте в нашите ;)

3 години ни нямаше и вече "кои бяхте вие"
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IsY9TVjAfI

Пусни си го пак да си припомниш. : )
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 23 юли 2013 23:58

ihalamadrid написа:
ralka_levskarka написа:

[youtube]www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dIsY9TVjAfI[/youtube]

Страхотни сте.Цяла Европа на колене :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Вие може само да ме забавлявате.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юли 2013 23:59

ihalamadrid написа:
ralka_levskarka написа:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IsY9TVjAfI

Браво, бе, победихте отбор с 10 души на терена, е големи сте 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 23 юли 2013 23:59

Сами срещУ-КосмосА,слънчевите изригвания,пълнолунието,магнитните бури,жегите,цикълА и българите :o :o

Върни се в “Свободна зона”