nik_bg1 написа:Бреееййй, га игра така у "Л", не рИвахте, а сега рИвете. Що така уе?
Когато той игра в Левски , не правеше такива цигански номерца, но уви сега играе в ботиф....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
nik_bg1 написа:Бреееййй, га игра така у "Л", не рИвахте, а сега рИвете. Що така уе?
ralka_levskarka написа:ihalamadrid написа:sslevski написа:Ама много ви е страх от този Гари бе.Тц тц спокойно ще ви мине........време трябва.Левски ще го бъде тази година,така че се започвайте с директивите,със синьото бфс,със уефа,фифа и фуфа,с купените съдии.Сега очаквам тъй като Наско се е върнал да го упрекнете,че той е започнал да купува мачове.Просто съм се наслушал на простотии.Най-любимите ми години с Левски бяха когато бяха издигнати плакати сами срещу всички.Сега положението мисля,че не е по различно.
Циганските ви приятелки каде са?![]()
НякАде.
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
sslevski написа:nik_bg1 написа:Бреееййй, га игра така у "Л", не рИвахте, а сега рИвете. Що така уе?
Ще ти кажа защо.Защото като игра в Л както казваш ти игра като мъж,а сега играе като П.Доволен ли си?
ihalamadrid написа:Нищо сега на мачлето между Левски-Доко ще изпеете една песничка срещу жАлтите, след мача (гейски X) ще пийнете една биричка и ще говорите тия жАлти колко са лоши.
neverbackdown написа:nik_bg1 написа:Бреееййй, га игра така у "Л", не рИвахте, а сега рИвете. Що така уе?
Когато той игра в Левски , не правеше такива цигански номерца, но уви сега играе в ботиф....
ihalamadrid написа:sslevski написа:Ама много ви е страх от този Гари бе.Тц тц спокойно ще ви мине........време трябва.Левски ще го бъде тази година,така че се започвайте с директивите,със синьото бфс,със уефа,фифа и фуфа,с купените съдии.Сега очаквам тъй като Наско се е върнал да го упрекнете,че той е започнал да купува мачове.Просто съм се наслушал на простотии.Най-любимите ми години с Левски бяха когато бяха издигнати плакати сами срещу всички.Сега положението мисля,че не е по различно.
Циганските ви приятелки каде са?![]()
ralka_levskarka написа:ihalamadrid написа:Нищо сега на мачлето между Левски-Доко ще изпеете една песничка срещу жАлтите, след мача (гейски X) ще пийнете една биричка и ще говорите тия жАлти колко са лоши.
Че кои пък бяхте вие![]()
Това, че на вас само Левски ви е в устата, не означава, че и вие сте в нашите
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
ihalamadrid написа:ralka_levskarka написа:ihalamadrid написа:Нищо сега на мачлето между Левски-Доко ще изпеете една песничка срещу жАлтите, след мача (гейски X) ще пийнете една биричка и ще говорите тия жАлти колко са лоши.
3 години ни нямаше и вече "кои бяхте вие"
[youtube]www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dIsY9TVjAfI[/youtube]
Пусни си го пак да си припомниш. : )
ihalamadrid написа:ralka_levskarka написа:ihalamadrid написа:Нищо сега на мачлето между Левски-Доко ще изпеете една песничка срещу жАлтите, след мача (гейски X) ще пийнете една биричка и ще говорите тия жАлти колко са лоши.
3 години ни нямаше и вече "кои бяхте вие"
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... IsY9TVjAfI
Пусни си го пак да си припомниш. : )
sslevski написа:Ама много ви е страх от този Гари бе.Тц тц спокойно ще ви мине........време трябва.Левски ще го бъде тази година,така че се започвайте с директивите,със синьото бфс,със уефа,фифа и фуфа,с купените съдии.Сега очаквам тъй като Наско се е върнал да го упрекнете,че той е започнал да купува мачове.Просто съм се наслушал на простотии.Най-любимите ми години с Левски бяха когато бяха издигнати плакати сами срещу всички.Сега положението мисля,че не е по различно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта