Филми, които не трябва да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Turo
Контакти:

Re: Филми, които не трябва да гледате

Мнениеот Turo » 11 юли 2013 10:29

[quote="bigbonusprize"]Който ми предложи по-тъп и отегчителен филм от тоя, ще го почерпя.
Изображение[/q

ДЪРВОТО НА ЖИВОТА

Аз лично едва изгледах 30 минути от него,и като станах да си тръгвам вече нямаше никой в салона на кино Арена.А служителите на киното явно имаха залог дали някой ще остане до края.При тръгването ми,момче от персонала явно спечели бас.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 11 юли 2013 10:33

anihilator написа:Ако не харесваш и хълмовете имат очи или тексаско клане това не означава , че са лоши филми , а просто не е твоят жанр това са класики ;)

От всички части единствено "Тексаско клане:Началото" ми хареса.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 юли 2013 10:35

Филмът Иртиш- Левски не е за гледане въобще... :)

Абе вие сте изброили много яки филми, ама верно при някои от поредиците в 3-4 или 7 част се усеща, че липсва известен бюджет и нещата са доста зле. :cry:
Например "Американски пай" не ме кефеха последните няколко серии. :cry: И със сериалите е същото- в трети - четвърти сезон човек губи интерес. :(
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 11 юли 2013 10:36

Turo написа:
bigbonusprize написа:Който ми предложи по-тъп и отегчителен филм от тоя, ще го почерпя.
Изображение[/q

ДЪРВОТО НА ЖИВОТА

Аз лично едва изгледах 30 минути от него,и като станах да си тръгвам вече нямаше никой в салона на кино Арена.А служителите на киното явно имаха залог дали някой ще остане до края.При тръгването ми,момче от персонала явно спечели бас.

Универсален войник 3 е върха на простотията. Имаше един друг филм с негри, където един беше наемен убиец и се влюби в една, но не помня как се казваше.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 11 юли 2013 10:48

Моята класация е води "TORQUE" ....Гледах го на кино още като ученик...и от тогава си мисля че по-тъпо нещо не се е появявало на екран. Естествено има още безброй тъпни, но просто не им помня заглавията. Докато "ускорение" ми се е запечатало в главата като някаква хипер, мега яка тъпня. Иначе 90% от сегашните филми които излизат на 3д и т.н. могат да попаднат в тази класация.

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 11 юли 2013 10:53

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 11 юли 2013 11:13

batmanlevski написа:
а сериала не е филм ,така ли ,а какво е може би Тройна Симитлийска приказка 6-ти епизод :lol:

:lol: Батмане, батмане, гоуема терца си, няма как да не ти го признае човек :mrgreen:
Последна промяна от patron на 11 юли 2013 14:47, променено общо 1 път.
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

haha

Мнениеот haha » 11 юли 2013 12:38

Здрач
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 11 юли 2013 15:49

Зверско! Не гледайте филма "Калигула" от седемдесет и девета година! Един достолепен и разумен режисьор никога не би си позволил да ползува във филма си натуралистични сцени с вулгарното разкритие на деликатни человечески анатомични особености и срамни сношителни маневри. Никога! От гледната точка на възпитания и културния зрител сцени като тези в "Калигула" обезателно изглеждат зверски, гнусни и ужасно бикоборски. От сега нататък винаги ще подбирам внимателно филмите, които искам да гледам!
Толстолоб, на теб съм роб.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 11 юли 2013 18:46

Мегаакула срещу крокозавър

Върни се в “Свободна зона”