ГЕРБ нямали нищо против Пеевски, искали само да управляват
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдивчанина
- Контакти:
Re: ГЕРБ нямали нищо против Пеевски, искали само да управляват
Не , не сме нагли защото нищо не сме отричали за Г.Илиев лека му пръст, за разлика от вас сега, които като щрауси сте заровили глави в пясъка и отричате очевадни дори за всеки един осмокласник в България факти!
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!
onceMORT написа:Captain Stottlemeyer написа:Daniel Levski написа:Пловдивчанина написа:А какво биха казали по въпроса господата, които са станали подлоги на една турска партия и са осквернили името на един национален герой!?
Остави ги тези от атака за да оправдаят своята глупост, се чудят кой да оклеветят. Този е разочарован привърженик на атака.
Всъщност, авторчето на темата е костовист - рядък изчезващ екземпляр, намиращ се под закрилата на закона....Иначе е непоклатимо в тройката на най-тъпите парчета във форума.
Кептън, не си прав. Забрави Шивачката, Сиси, Никита, тоя почетения в подписа ми и много други.
Aми извиняваме се на Вас Ентелигентните,че сме толкова тъпи и прости.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Пловдивчанина написа:Не , не сме нагли защото нищо не сме отричали за Г.Илиев лека му пръст, за разлика от вас сега, които като щрауси сте заровили глави в пясъка и отричате очевадни дори за всеки един осмокласник в България факти!
Да,нищо не сте отричали. Затова направихте паметник на най-големия наркотрафикант и престъпник по него време, че и панахиди всяка година му правите. Хич не си нагъл...аре приключвам с теб.
- neverbackdown
- Контакти:
Много съм против Делян Пеевски самоче съм още повече против ГЕРБ.....
Пловдивчанина написа:Не , не сме нагли защото нищо не сме отричали за Г.Илиев лека му пръст, за разлика от вас сега, които като щрауси сте заровили глави в пясъка и отричате очевадни дори за всеки един осмокласник в България факти!
Aло бързо забрави турския ви собственик Бай Назив а? А Галка кондукторката на кой беше жена бе смотан ?
FLANKER написа:onceMORT написа:Captain Stottlemeyer написа:Всъщност, авторчето на темата е костовист - рядък изчезващ екземпляр, намиращ се под закрилата на закона....Иначе е непоклатимо в тройката на най-тъпите парчета във форума.
Кептън, не си прав. Забрави Шивачката, Сиси, Никита, тоя почетения в подписа ми и много други.
Надежденски, не виждаш ли че споменавам хора с интересен, от научна гледна точка, умствен капацитет. Не говоря за политически пристрастия, а за разочарования от еволюционна гледна точка.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
onceMORT написа:FLANKER написа:onceMORT написа:Captain Stottlemeyer написа:Всъщност, авторчето на темата е костовист - рядък изчезващ екземпляр, намиращ се под закрилата на закона....Иначе е непоклатимо в тройката на най-тъпите парчета във форума.
Надежденски, не виждаш ли че споменавам хора с интересен, от научна гледна точка, умствен капацитет. Не говоря за политически пристрастия, а за разочарования от еволюционна гледна точка.
Не е хубаво да обиждате така хора, които дори не познавате!
П.П.Стадион Локомотив е в ж.к. "Свобода". Аз съм от" Младост".
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Пловдивчанина написа:Май само ти в цяла България не знаеш, че Делян Пеевски, Ирена Кръстева и Цв. Василев са куклите на конци на А. Доган и ДПС!!!
Ще поживеем, ще видим и като се събудиш от съня, в който сам си се вкарал по отношение на Цветан Василев, пак ще поговорим
Естествено, че нямат нищо против Пеевски, нали бяха, като дупе и гащи до оняден...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Оставка, оставка, оставка! 
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник