Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Re: Лора Крумова: Вие Г-н Сидеров се държите като ЛУМПЕН

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 14:21

dunavfc написа:Кво пак намествате ГЕРБ и ББ,бе болни инфантили :shock: :shock: :shock: Какво общо има ГЕРБ със скандалите на тая отрепка ? Кой управлява в момента ? Кой е министър-председател ? Вие сте ебахти зомбираните ташаци !!!

Вие слепи ли сте,малоумни ли сте,какви сте ? Благодарение на този лайнар Болен,ние в момента имаме правителство начело със Станишев-Доган-Местан,а вие се занимава с глупости и се опитвате да въртите и да сучите в грешна посока...

Първо, БТВ е най-слугинската медия спрямо ГРОБ.
И второ, предпочитам Местан, Станишев и Орешарски пред мутрата. Защо ли? Защото много добре си спомням какъв беше жизненият ми стандарт от 2005 до 2009 г. и как той драстично започна да спада от лятото на 2009 г., когато властта бе поета от ГРОБ. Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни". Това не е цинизъм, а прагматизъм, който естествено не може да бъде разбран от закърнелите мозъци, които разсъждават по абсурдната логика, че е по-добре да се гласува за некадърници, отколкото за "комунисти" или хора с малцинствен произход.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 08 юни 2013 14:21

dunavfc написа:Евала на Лора Крумова,доволно му се исра в устата на тоя боклук :!: АТАКА е най-малоумната партия в България с най-малоумният,болен и неадекватен лидер :!:
Запомнете добре тази отрепка Волен...при първият по масов протест срещу това правителстов,ще обърне палачинката на момента. Който е гласувал за АТАКА,наистина е безбожно тъп и зомбиран ;)

Също който е и гласувал за ГЕРБ ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 юни 2013 14:24

Гоце написа:
dunavfc написа:Кво пак намествате ГЕРБ и ББ,бе болни инфантили :shock: :shock: :shock: Какво общо има ГЕРБ със скандалите на тая отрепка ? Кой управлява в момента ? Кой е министър-председател ? Вие сте ебахти зомбираните ташаци !!!

Вие слепи ли сте,малоумни ли сте,какви сте ? Благодарение на този лайнар Болен,ние в момента имаме правителство начело със Станишев-Доган-Местан,а вие се занимава с глупости и се опитвате да въртите и да сучите в грешна посока...

И второ, предпочитам Местан, Станишев и Орешарски пред мутрата. Защо ли? Защото много добре си спомням какъв беше жизненият ми стандарт от 2005 до 2009 г. и как той драстично започна да спада от лятото на 2009 г., когато властта бе поета от ГРОБ. Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни". Това не е цинизъм, а прагматизъм, който естествено не може да бъде разбран от закърнелите мозъци, които разсъждават по абсурдната логика, че е по-добре да се гласува за некадърници, отколкото за "комунисти" или хора с малцинствен произход.

Това вече е обосновано мнение, мнение на зрял човек, моето е различно но тази гледна точка ми е разбираема. Сега дай и обосновано мнение за гласуване за Волен.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 08 юни 2013 14:25

Волен е пич и се държа достойно. К*урвата Лора за пореден път се опита да изпълни някаква политеческа поръчка с разни провокативни въпроси. Лора е уникално проста и противна жена.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2013 14:29

Гоце написа:

БТВ,телевизия на ГЕРБ ? Слави Трифонов и той ли е кадър на ГЕРБ,предаването Лице в Лице също ли е герберско предаване ?
Така,хубаво,ама страшно хубаво запомни това си изречение "Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни"
Лошият Борисов и лошият Цветанов ги няма,нека да видим,дали сега хладилникът ти ще се напълни ;) Нека да видим,дали ще достигнеш жизненият ти стандарт от 2005 - 2009 ;) След 4 год. пак ще си говорим ;)

При вас липсва,всякакъв реализъм,ама всякакъв ! Само заблуден,ниско интелигентен и неук човек,може да си мисли,че в период на световна криза 2009 - .... може хладилникът му все още да е пълен и ако започне да се изпразва,това е вина на ГЕРБ и ББ. В Испания,Италия и Гърция и там ли ББ изпразни хладилниците на хората ?
Последна промяна от dunavfc на 08 юни 2013 14:31, променено общо 1 път.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 08 юни 2013 14:31

petrof написа:Волен е пич и се държа достойно. К*урвата Лора за пореден път се опита да изпълни някаква политеческа поръчка с разни провокативни въпроси. Лора е уникално проста и противна жена.

Щом Шабан казва че някой е уникално прост, то ние трябва да му вярваме, експерт ни го казва. Но щом ни казва че Волен е Пич, може да го познава. Да не ходите при един психиатър?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 юни 2013 14:32

Жалко,че Атака продадоха България за 30 сребърника на турците.Зомбираните атакаджии няма как да признаят,че са станали читаци и ибрикчии на Доган,но поне другите които са гласували за националистите вече им светна що за човек е Волен и повече няма да дадат вота си за него.Колкото до това,защо повечето журналисти ги е страх да кажат нещо против членовете на новата тройна коалиция - вижте кой държи медиите и ще ви стане ясно защо всички лижат г_за на новите управляващи.Освен Скат,няма телевизия която да се осмели да критикува Волен за предателството му.За всички други е нормално комунисти ,турци и предатели националисти заедно да управляват страната ни.Доган вече е взел ножа и реже баницата,а той знае как да се отблагодари за помощта на предателите от Атака.Ибрикчиите ще останат доволни и ще поддържат това правителство да изкара мандата си,защото ако сега има нови избори, надали ще влезнат в парламента.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 08 юни 2013 14:32

Аз не мисля ,че атакистите са лумпени, аз мисля ,че са психично болни и им е нужно лечение.
Сидеров е видимо душевно болен човек.
Последна промяна от Theos на 08 юни 2013 14:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 14:33

onceMORT написа:
Гоце написа:

Това вече е обосновано мнение, мнение на зрял човек, моето е различно но тази гледна точка ми е разбираема. Сега дай и обосновано мнение за гласуване за Волен.

Ами, до последно мислих за коя от многото националистически партии да гласувам и накрая реших за "Атака", защото стигнах до извода, оказал се впоследствие и верен, че останалите формации от това пространство като ВМРО и НФСБ нямат сериозни шансове да прескочат 4%-та бариера. Както виждаш, вотът ми е бил напълно прагматичен. И в този аспект държа да отбележа, че аз самият никога не съм идеализирал "Атака", като винаги съм бил наясно, че тази партия също има много кусури. Такива обаче имат и ВМРО, и НФСБ и т.н.
А колкото до избора на ново правителство, Волен постъпи изключително мъдро и държавнически, тъй като пресече опитите за реставрация на най-корумпираното, крадливо, нагло и некадърно управление от 1878 г. насам - това на ГРОБ.

Потребителски аватар
Гоце
Контакти:

Мнениеот Гоце » 08 юни 2013 14:34

Theos написа:Аз не мисля ,че атакистите са лумпени, аз мисля ,че са психично болни и им е нужно лечение.
Сидеров е видимо душевно болен човек.

"Свестните у нас считат за луди"

Върни се в “Свободна зона”