dunavfc написа:Кво пак намествате ГЕРБ и ББ,бе болни инфантили![]()
![]()
Какво общо има ГЕРБ със скандалите на тая отрепка ? Кой управлява в момента ? Кой е министър-председател ? Вие сте ебахти зомбираните ташаци !!!
Вие слепи ли сте,малоумни ли сте,какви сте ? Благодарение на този лайнар Болен,ние в момента имаме правителство начело със Станишев-Доган-Местан,а вие се занимава с глупости и се опитвате да въртите и да сучите в грешна посока...
Първо, БТВ е най-слугинската медия спрямо ГРОБ.
И второ, предпочитам Местан, Станишев и Орешарски пред мутрата. Защо ли? Защото много добре си спомням какъв беше жизненият ми стандарт от 2005 до 2009 г. и как той драстично започна да спада от лятото на 2009 г., когато властта бе поета от ГРОБ. Затова предпочитам да ме управляват БСП и ДПС, но халидилникът да ми е пълен, отколокото да продължавам да губя статус при управлението на някакви идиоти, номинално представящи се за "десни". Това не е цинизъм, а прагматизъм, който естествено не може да бъде разбран от закърнелите мозъци, които разсъждават по абсурдната логика, че е по-добре да се гласува за некадърници, отколкото за "комунисти" или хора с малцинствен произход.