Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Отпада законът за тютюнопушенето. АНКЕТА

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Отпада законът за тютюнопушенето

Мнениеот joring » 28 май 2013 15:11

didayyord написа:
Нещо не си информиран. Целият свят върви към вдигане на тази забрана.

Кой е тоя цял свят? В Гърция където никога не се е спазвало и в Италия? :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 28 май 2013 15:11

Вие пък извадихте източник на информация - некъф нескопосан сайт.

Угасяй тая темата! :)

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 28 май 2013 15:12

didayyord написа:
Daniel Levski написа:Това ако е вярно е престъпление към хората. Цял свят върви към забрана на тютюнопушенето на обществени места, тези се връщат към Азия. Мога само да кажа, че забраната за тютюнопушене не пречеше на добрите ресторанти и те станаха едно цивилизовано място. Сега пак ще стане лисичарник. Единствено съм съгласен за нощните клубове след 23 часа да пушат колкото си искат. Новите депутати ако са гласували такова нещо са пълни боклуци.

Нещо не си информиран. Целият свят върви към вдигане на тази забрана.

Явно си седиш на село и не пътуваш. Аз мога да ти кажа как е в Лондон, Париж и Мюнхен

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 28 май 2013 15:13

Това ще бъде огромна глупост. Пушач съм. Пуша по около кутия на ден, но съм твърдо закона да остане в сегашния си вид.
никога не ми е пречело да изляза извън заведението и да изпуша някоя и друга цигара. В къщи е същото, когато ми се припуши директно на терасата, независимо от времето. Доста е отвратително, когато се върнеш от заведение да смърдиш на дим от дрехите до костите.А това пък да не се вижда на два пръста разстояние не е за коментар.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Vils
Контакти:

Мнениеот Vils » 28 май 2013 15:15

Отново прегледах всички по сериозни медии, но такава новина там не видях. В сайта на Народното събрание също няма нищо по темата. Поредната партенка на непопулярен сайт.
Така че, темата може спокойно да бъде закрита.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 май 2013 15:15

Непушач съм и според мен наистина е тъпо след 23 ч. да има забрана. Освен това заведенията наистина доста наляха
в реконструкции за зали за пушачи и непушачи и изведнъж ги отрязаха тотоално. Не знам кой е прав в този спор
но на мен от новината най-нереално ми звучи това "единодушно", как пък никой не гласува против или въздържал се!
Това за фаровете също няма да е лошо да отпадне макар аз винаги да карам на фарове то задължителния характер наистина
е спорен. Задължителната предучилищна за 4 г. също съм голям противник на това решение.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 май 2013 15:17

Vils написа:Отново прегледах всички по сериозни медии, но такава новина там не видях. В сайта на Народното събрание също няма нищо по темата. Поредната партенка на непопулярен сайт.
Така че, темата може спокойно да бъде закрита.

Наистина и аз не вярвам на тази новина, то най-вероятно ще го махнат това решение но в никакъв случай няма да
е единодушно пък и сега и сезона в който пушачите си сядат отвън и не и им пука много.
Най малкото ББ и Деси тежката артилерия ще са против !!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 28 май 2013 15:18

Даниеле,защо не ми отговори нещо не ти изнася самата истина или ?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 май 2013 15:19

Собствениците на заведения от своя страна направиха сметка, че ако бъде върнато старото положение със зали за пушачи и за непушачи, “около 100 000 - 150 000 нови работни места ще бъдат създадени за икономиката или възстановени, и то само в този бранш“. Обещанието на бранша до голяма степен “изпълнява“ предизборното обещание на БСП за разкриване на нови 250 000 работни места, въпреки, че до момента няма официални данни, че забраната е довела до освобождаването на толкова голям брой хора. По данни на асоциацията страната има около 32 000 заведения и от всяко са съкратени средно между трима и петима души след въвеждането на забраната.

Сега разбрахте ли защо хората са спрели да ходят по заведения - ами няма къде да пушат!!!! И ето ти безработица, икономически застой и антисоциална политика. Ликуй, народе, ако пушенето стане задължително от детската градина, представяте ли си какъв напредък ни очаква!
Тия са нобелисти, бе! Откриха и причината за стагнацията в Евросъюза!
Последна промяна от Странджата на 28 май 2013 15:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 28 май 2013 15:19

tsonpen написа:
Muscarin написа:
tsonpen написа:Може ли линк към тази "новина"? ;)
Малоумно е въобще да се коментира отпадане на единственото добро нещо, което направи ГЕРБ.
Пушенето е проблем на пушачите и последствията трябва да са само за тях.

И аз не искам да ме обгазяваш с 15 годишната си кола, ама тва е положението.

Не е 15 годишна. Купил съм си я чисто нова от магазина и моделът беше след лидерите за ниски емисии в класа. Пробвай нещо друго. Карам и велосипед ;)

Тогава и аз ще пуша цигари с ниско съдържание на катрани и никотин,лидери в класа си 8-) И ти пробвай нещо друго ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”