Daniel Levski написа:Правителство на комунисти и турци, според мен няма да изкара и 6 месеца. Но първо да видим как ще гласуват Атака, или ще направят постановка с форума,че кабинета да мине. Това смятам,че ще е края на Атака. Ще ми се издигнат в очите ако се регистрират и гласуват против. Тогава вече може да се каже,че са националистическа партия, и може да не им харесвам изказванията и програмата, но ще ги уважавам защото си отстояват мнението макар и грешно.
Единственият начин АТАКА да отхвърли съмненията върху себе си е ВСИЧКИ нейни депутати да се регистрират и да ПРИСЪСТВАТ и да гласуват против, тогава и аз бих им казал евала. Уговорката най-вероятно е да не присъстват всички депутати от Атака, за да може правителство да се избере с под 120 гласа. Например, отсъстващите от Атака ще бъдат 4-ма души, а останалите 19 ще гласуват против. При този сценарий са достатъчни само 119 гласа, за да бъде избрано правителство. По този начин Волен ще се тупа по гърдите, че всичките им депутати са гласували "против" при избирането на правителство и новата тройна коалиция ще може спокойно да управлява и лапа.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]