Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека
Другарят Шумкар ме накара пълноценно да разбера, че до момента не съм знаел нищо за живота... 

- South_Park
likooo написа:Другарят Шумкар ме накара пълноценно да разбера, че до момента не съм знаел нищо за живота...
по-добре късно(да се осъзнаеш) отколкото никога

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Robbery написа:Groucho написа:MCMXIII написа:За да намери матконосител със запечатано родилно отверстие, ще трябва да се насочи страхувам се към някое Основно училище.
Май, май...![]()
Може би в отдалечените, слабонаселените и планински райони има диви матконосители, които са запазили цветето до по-достолепна възраст. Трябва само да бъдат издирени и заловени
Другари, дори и другарят, когото обсъждате, извърши това дълбокo неморално деяние и се запъти към основно училище, то едва ли ще успее да намери матконосител със запечатано родилно отвeрстие, тъй като от анатомична гледна точка това е почти невъзможно.
Акуратна забележка. Да се има в предвит- матконосител с неоткъснато цвете и не познаващ плътска небогоугодна наслада.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- becks32milan
- Контакти:
Добре ли е след съвкупление с дясната ръка (известно като маламашка) да се измият ръцете и да се изяде един сух бисквит за да се напълним с енергия?
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
-
- Контакти:
becks32milan написа:Добре ли е след съвкупление с дясната ръка (известно като маламашка) да се измият ръцете и да се изяде един сух бисквит за да се напълним с енергия?
Хаха
becks32milan написа:Добре ли е след съвкупление с дясната ръка (известно като маламашка) да се измият ръцете и да се изяде един сух бисквит за да се напълним с енергия?
Не,продължаваш с лявата

- shotgun blues
- Контакти:
Позиционирайте фалоса си ефективно в репродуктивното отверстие на дамата и като поддържате нормално темпо на проникване под тъп ъгъл спрямо повърхността на леглото
благодаря за информацията
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Jürgen написа:becks32milan написа:Добре ли е след съвкупление с дясната ръка (известно като маламашка) да се измият ръцете и да се изяде един сух бисквит за да се напълним с енергия?
Не,продължаваш с лявата![]()
![]()
!
След като си поседял поне половин час върху нея!
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
- BLUE CHAMPIONS
Много Моля някой от чорбаджиите на форума да закачи темата като важна най-отгоре. Имам стотици въпроси, но предполагам пощата на Другаря се е бъгнала от хилядите писма с въпроси
Другари, нека да спазваме някакъв ред за консултациите, тъй като в момента е пълен хаос, никакъв порядъчен ред, а все още няма отговори от другаря Шуши 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
shotgun blues написа:Позиционирайте фалоса си ефективно в репродуктивното отверстие на дамата и като поддържате нормално темпо на проникване под тъп ъгъл спрямо повърхността на леглото
благодаря за информацията
shotgun blues

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "