Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
likooo
Контакти:

Re: Интимен кът: Ухажване и Съвкупление при человека

Мнениеот likooo » 17 май 2013 18:33

Другарят Шумкар ме накара пълноценно да разбера, че до момента не съм знаел нищо за живота... :cry:

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 17 май 2013 18:37

likooo написа:Другарят Шумкар ме накара пълноценно да разбера, че до момента не съм знаел нищо за живота... :cry:

по-добре късно(да се осъзнаеш) отколкото никога :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 май 2013 18:39

Robbery написа:
Groucho написа:
MCMXIII написа:За да намери матконосител със запечатано родилно отверстие, ще трябва да се насочи страхувам се към някое Основно училище.

Май, май... :mrgreen:

Може би в отдалечените, слабонаселените и планински райони има диви матконосители, които са запазили цветето до по-достолепна възраст. Трябва само да бъдат издирени и заловени :mrgreen:

Другари, дори и другарят, когото обсъждате, извърши това дълбокo неморално деяние и се запъти към основно училище, то едва ли ще успее да намери матконосител със запечатано родилно отвeрстие, тъй като от анатомична гледна точка това е почти невъзможно.

Акуратна забележка. Да се има в предвит- матконосител с неоткъснато цвете и не познаващ плътска небогоугодна наслада.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 17 май 2013 18:40

Добре ли е след съвкупление с дясната ръка (известно като маламашка) да се измият ръцете и да се изяде един сух бисквит за да се напълним с енергия?
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 17 май 2013 18:41

becks32milan написа:Добре ли е след съвкупление с дясната ръка (известно като маламашка) да се измият ръцете и да се изяде един сух бисквит за да се напълним с енергия?

Хаха

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 17 май 2013 18:43

becks32milan написа:Добре ли е след съвкупление с дясната ръка (известно като маламашка) да се измият ръцете и да се изяде един сух бисквит за да се напълним с енергия?

Не,продължаваш с лявата :lol: :lol: :lol: !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 17 май 2013 18:50

Позиционирайте фалоса си ефективно в репродуктивното отверстие на дамата и като поддържате нормално темпо на проникване под тъп ъгъл спрямо повърхността на леглото

благодаря за информацията
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 17 май 2013 18:50

Jürgen написа:

Не,продължаваш с лявата :lol: :lol: :lol: !

След като си поседял поне половин час върху нея!
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 17 май 2013 18:51

Много Моля някой от чорбаджиите на форума да закачи темата като важна най-отгоре. Имам стотици въпроси, но предполагам пощата на Другаря се е бъгнала от хилядите писма с въпроси :roll: Другари, нека да спазваме някакъв ред за консултациите, тъй като в момента е пълен хаос, никакъв порядъчен ред, а все още няма отговори от другаря Шуши :roll:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 17 май 2013 18:52

shotgun blues написа:
Позиционирайте фалоса си ефективно в репродуктивното отверстие на дамата и като поддържате нормално темпо на проникване под тъп ъгъл спрямо повърхността на леглото

благодаря за информацията

shotgun bluesИзображениеИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Върни се в “Свободна зона”