За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: За Сергей Станишев и оставката като израз на мъжество!

Мнениеот DrAvalanche » 13 май 2013 21:00

Кашчей написа:
DrAvalanche написа:Всичко върви по сценарий. Румен Петков иска оставка, Цветанов хвали Първанов като много по-добър политик и държавник. После двете крила на бкп от гроб и бсп ще се коалират и управляват за да ни "избавят" от кризата.

Keep calm и Костов е виновен.

Костов разцепи СДС.Костов наложи неизбираема кандидатура в президентските избори, когато Първанов получи втори мандат.Дали Костов се е оттеглил истински ще разберем след около година.. дано не е по-скоро.

Костов отказа да проведе финансова реформа през 92-а, защото щяла да е скъпа.. през 99-а вече беше евтина.

That's right baby. That's right. That's the proper attitude toward the biggest villain in the world history. Keep calm и Костов е виновен.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 13 май 2013 21:00

1912plovdiv написа:БУУУУУУУУХАХАХАХХАХАХОХОХОХОХОХХОХОХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХАХХА ..........

Дваната Руменовци и Доган са СИМВОЛ на прогнилото станишево БС*П :idea: Така че хич не ги прехвърляй по другите партии другарино :lol: А европейското и демократично мислене на съветския очелат дупедавец стига само и единствено до енергийните монополи, погромът на еврофондовете и еднополовата любов :mrgreen:

Очевидно не си запознат с процесите в БСП. Румен Петков никога не е бил част от крилото на Станишев в БСП. Те винаги са си другарували по милиционерско-доносническа линия с Първанов. Станишев уволни Румен Петков като министър на вътрешните работи и назначи Миков на неговото място.
И друго. Вероятно Сергей Станишев го избраха за лидер на ПЕС именно поради изброените от теб "качества". :lol:
Сигурно в Европа са по-прости от нас и предпочитат Станишев, а ние понеже сме по-умни избираме Бойко Борисов ... Нали ?! :lol: :lol: :lol:
Въпреки, че не харесвам Румен Петков поисканата от него оставка на Станишев днес показва и нещо друго. А именно, че БСП е по-демократична партия от ГЕРБ !!!
Да сте чули някой в ГЕРБ да е поискал оставката на Бойко Борисов ? Няма и да чуете, защото това е една недемократична партия от авторитарен тип.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 13 май 2013 21:02

mariuskirkov написа:А бе да не съм попаднал в мутренско-ченгиджийския сайт на ГЕРБ !? Какво ви става бе пичове-до вчера ревахте и срахте срещу Бащицата Бойко,днес му адвокатствате !? Какво искате да ни трепят по стадионите,да ни бъзикат с цигански бюлетини,да ни цакат да се чопираме от страната!? Какво ви става бе !? Какви комунисти какви фашисти бълнувате ? Я се вижте в огледалото на какви цървули ни направиха тези мутри?

Е темата в случая е за Сергей Станишев :idea: Това че и герб са горе-долу същите не е обект на дискуся тук :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 13 май 2013 21:02

Аз съм пък категорично за това Станишев да си остане шеф на комунягите! Защото, ако падне той, ще дойде Гоце на неговото място, Гоце е дупе и гащи с Боко и Цецо! Такава коалиция ще ни спретнат, че жална ни майка! Само си представете 96 и 86 - това прави 182 места в парламента! С това мнозинство и член първи в конституцията за ръководната им роля могат да си спретнат и не ми се мисли - Северна Корея ще ни се стори рай! Та нека си седи Сергей Дмитриевич - не ми пречи! Така или иначе най-много да спретне някаква коалиция с Доган и Волен, която ще се разпадне след 3 месеца и ще има нови избори, на които се надявам да гласуваме по-мъдро! Та само се замислите колко вот се разпиля - например националистите - ако Волен, Фронта за спасение на България и ВМРО бяха излезнали заедно - щяха да имат общо 12-13 процента минимум, да не кажа колко още хора биха гласували за тях при такава основа. Същото е и при десницата - Кунева, ДСБ и СДС правят общо към 8 на сто сега, а и със сигурност биха прибавили още. И тогава да и видя комунягите и герберите - една националистическа коалиция 15-20 на сто и една дясна 10-15 на сто толкова хубаво ще ги подплашат, че свят ще им се завие.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 13 май 2013 21:07

mariuskirkov написа:А бе да не съм попаднал в мутренско-ченгиджийския сайт на ГЕРБ !? Какво ви става бе пичове-до вчера ревахте и срахте срещу Бащицата Бойко,днес му адвокатствате !? Какво искате да ни трепят по стадионите,да ни бъзикат с цигански бюлетини,да ни цакат да се чопираме от страната!? Какво ви става бе !? Какви комунисти какви фашисти бълнувате ? Я се вижте в огледалото на какви цървули ни направиха тези мутри?

"Аз съм прост и вие сте прости. Затова се разбираме"

Ето обяснението на всичките ти въпроси. Утре като ги бият по стадионите полицаите пак ще викат: "Бойко Борисов п.дераст, п.дераст", но вчера гласуваха за него. Да си виждал по-малоумно нещо ? Аз не !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 май 2013 21:08

vaskonti написа:
viali69 написа:
А случайно да си се замислял, че фондовете се спират, когато не играеш по сверката на световното правителство и поддържаш топли връзки с Москва ?
Стига с тия европейски фондове ! Като ги пуснаха при ГЕРБ да не би да станахме по-богати ?! Европейските фондове и Европейския съюз като цяло са заблуда за наивници.

Фондовете не се отпускат за заплати и пенсии... :|

Е да де, ама гърците знаят ли го това ? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 13 май 2013 21:10

А на" свенсе " да му отговоря-избираме села с 10-40 жители,кметски наместник.300 записани циганина от същия с взети карти за самоличност и платени от20-50 лева на всеки.Вписване в листата и избор по желание с ръката на кметския наместник.
Бюлетините се разпращат от купчините в завода по предназначение-уточнена бройка гласували,председател на комисия носещ бюлетините-сам- пристигане 2-20 часа по късно сменен чувал с бюлетините написани в някой офис.Я кажи има ли още висящи пред комисията членове на комисии и сега ?. и т.н. и т.н.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 13 май 2013 21:11

viali69 написа:
Очевидно не си запознат с процесите в БСП. Румен Петков никога не е бил част от крилото на Станишев в БСП. Те винаги са си другарували по милиционерско-доносническа линия с Първанов. Станишев уволни Румен Петков като министър на вътрешните работи и назначи Миков на неговото място.
И друго. Вероятно Сергей Станишев го избраха за лидер на ПЕС именно поради изброените от теб "качества". :lol:
Сигурно в Европа са по-прости от нас и предпочитат Станишев, а ние понеже сме по-умни избираме Бойко Борисов ... Нали ?! :lol: :lol: :lol:
Въпреки, че не харесвам Румен Петков поисканата от него оставка на Станишев днес показва и нещо друго. А именно, че БСП е по-демократична партия от ГЕРБ !!!
Да сте чули някой в ГЕРБ да е поискал оставката на Бойко Борисов ? Няма и да чуете, защото това е една недемократична партия от авторитарен тип.

Айде стига моля ти се с тия изтъркани клишета ПЕС и МЕС и не знам си какво . Да избереш за лидер политик, на който собствения му народ е готов да гласува за МАЙМУНА /както в случая :mrgreen: / САМО И САМО ДА НЕ ГО ВЪРНЕ НА ВЛАСТ , говори достатъчно що за организация е ПЕС :idea:

Ако ще и за председател на ЕС да го изберат това обикновенният българин КАКВО ГО ТОПЛИ ????
Последна промяна от 1912plovdiv на 13 май 2013 21:12, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 13 май 2013 21:12

viali69 написа:

"Аз съм прост и вие сте прости. Затова се разбираме"

Ето обяснението на всичките ти въпроси. Утре като ги бият по стадионите полицаите пак ще викат: "Бойко Борисов п.дераст, п.дераст", но вчера гласуваха за него. Да си виждал по-малоумно нещо ? Аз не !

Чакай малко, мене никой не ме е бил по стадионите! Защо трябва да ме бие някой и то на стадионите? А и тука става въпрос за Сергей Станишев не за Б. Борисов, стадиони и т.н.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 май 2013 21:14

viali69 чакам да ме опровергаеш по някакъв разумен начин и да ми обясниш как ще стане номера с 350 000 бюлетини:

[offtopic]
bubka написа:
viali69 написа:
ivaka написа:Всъщност сигнала до прокуратурата е подаден от МАЯ МАНОЛОВА, тя завела и БЮРЕКОВ там.
Трябва да си много тъп, зад а се хванеш, че с тия бюлетини може да ес напарви нещо.
Вчера гласувахте ли?
Как ставаше?
Печат, влизаш, отбелязваш, печат, пускаш в урната...
Е, И?
Без печатите тия бюлетини стават ли за нещо?
Комунистическа помия!

Такива печати можеш да си поръчаш във всяка печатница срещу 50 лева. Не ставай смешен !
350 000 бюлетини открити от ДАНС и Главна прокуратура в печатницата на общински съветник от ГЕРБ. И то след законовия срок за отпечатване ! И то приготвени за спедиция ! И то НЕ брак, защото тези от брака са били отделени.
350 000 бюлетини не стигнаха на ГЕРБ да състави самостоятелно правителство.
Главна прокуратура и ДАНС объркаха сметките на ГЕРБ като си свършиха професионално и надпартийно работата.
Друг е вече въпросът дали това са били всичките нелегални бюлетини или има и такива, които са пуснати в обръщение.

Ти и всеки, който мислите, че 350 000 бюлетини могат да влезат в употреба за един ден за фалшифициране на изборите сте откровени малоумници и дегенерати. Всъщност в нормална държава такива хора не би трябвало да са на ниво по високо от чистач.
Проста сметка- 350 000 бюлетини, предназначени за 100 секции по 3500 бюлетини-примерно. Първо ти трябват 100 различни уникални печата, с които да се сдобиеш щом мислиш, че е лесно това. Второ ти трябват секции с минимум 7000-8000 гласоподаватели по списък( не знам дали има изобщо такива), тъй като имаш избирателна активност от около 50% , а за да вкараш 3500 бюлетини в секция трябва и да са ти останали 3500 да изкараш навън, за да излезе бройката на края на деня, иначе се получава избирателна активност>100%. Разбира се ти трябват и към 90-100 автомобила, с които да разнасяш бюлетините към различните секции от Костинброд към цялата страна като някакси минаваш незабелязано покрай охраната и камерите в печатницата. Трябват и 200-300 човека поне да раздават фалшивите бюлетини отвън и да им бият печати. Разбира се трябва да си подкупил и 350 000 човека предварително, за да гласуват за теб и то в големите градове, защото само там ще намериш секции с много гласоподаватели. И всичкото това трябва да стане избягвайки зоркото око на ДАНС,МАНС,полиция, наблюдатели, членове на комисии, обикновени неподкупни граждани и т.н. А и разбира се трябва да стане в рамките на 12-14 часа в изборния ден, както и да имаш пълно безрезервно доверие в стотиците хора, замесени в това.
Отново ще се повторя-всеки, който вярва в това нещо е откровен малоумник или платен драскач-просто обективна констатация, без намерение за обида. :)
[/offtopic]
Нека и всеки друг да се чувства свободен да разясни как се прави на практика тая манипулация.
:) :lol:
Последна промяна от bubka на 13 май 2013 21:29, променено общо 1 път.
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”