Турция подготвя нова по - нежна Османска империя...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Турция подготвя нова по - нежна Османска империя...

Мнениеот kubik » 30 апр 2013 20:52

Всички комунисти на гилотината!!!
Ако 1989 бяха избити сега България щеше да е един рай за живеене 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 20:54

Мистри написа:Най-гадното , крадливо, нечистоплътно племе са руснаците.Великоруският шовинизъм го няма никъде по света.В момента си играят на д"демократи" , се сменят двама души-ту единият президент, а другият-министър-председател, ту обратното. :lol: Цирк."Крестияните" не са мръднали от средата на 20-век и година.Мисленето им е като на типични азиатски мужици.Когато нахлуват в България 44-та година, започват да крадат, опитват и изнасилвания на жени.Панславизма е една утопия, която руснаците се опитват да налагат, ,въпреки ,че и те дори не знаят какви са.Кой нормален от държавите, за които казват че са славянски, им обръща внимание, освен група отстъпници тук?

Цитат от уикипедията:"Революционните събития от 1917 г. обаче погребват за дълги години идеите на панславизма в Русия." Не ти е ясно и какво е "УТОПИЯ" ПРОСТО СИ ПИШЕШ ЕЙ, ТАКА НА "АНГРО", МАЙТАП ДА СТАВА!:)))))) Май за нас, уважаваният от теб Чърчил беше казал нещо......за нечистоплътността:))))))))))))))) Пиши си ние ще се смеем!:)))))) Майтап бе Уили:)))))) В главата ти е голяма каша:)))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 20:57

FLANKER написа:Стамате,новите ни "братя" отвъд океана не дават оръжие за консерви и вино,ама ходи им обяснявай!

Дават само изгнила и миризлива царевица!:))))))) Да се чудим къде да я изхвърлим!:)))) Те пеленаче от майка вземат ти да дават:)))))))))

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 30 апр 2013 20:59

Не е истина как се връзвате на някои потребители, които пускат всякакви теми, но не и в областта на спорта. :lol:
Пълен сеир...
Ако някой ме просветли колко достоверна и смислена за нас е тази информация, ще съм много благодарен.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 апр 2013 21:00

FLANKER написа:Стамате,новите ни "братя" отвъд океана не дават оръжие за консерви и вино,ама ходи им обяснявай!

Какви консерви и вино ,бе?Ти виждал ли си какво се товареше на самолети за ссср?Аз-да!Най-добрата селскостопанска продукция- праскови, кайсии, дини, жито,...отиваше там!Тук оставаха боклуците, и ако не бяхте повечето от селата, щяхте да ядете същети прогнили плодове и зеленчуци както ние.Месо, колбаси, всичко се товареше от Бургас и Варна.Лъжете си децата, те може и да ви вярват, крадливи руски мекерета.А американците да го таратора също, но не те съсипаха всичко в тази държава , а проруските предатели на България
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2013 21:01

Говорехме за фесовете,а то руснаците били трън в очите! Б..Х МУ М.....А!!!!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 апр 2013 21:03

kubik написа:Всички комунисти на гилотината!!!
Ако 1989 бяха избити сега България щеше да е един рай за живеене 8-)

То преди 1944 са били малко, а преди 1878 въобще ги е нямало, ама не сме живеели в рай?????? Аз мисля, че най- добре сега живеят в Столипиново, там няма нито един комунист, само много фенове на един отбор!:))))))

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 апр 2013 21:04

Фифи, поинтересувай се от плана РАН-ЪТ и тогава говори за съсипията. Селата? Къде са те сега?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 апр 2013 21:06

FLANKER написа:Говорехме за фесовете,а то руснаците били трън в очите! Б..Х МУ М.....А!!!!

Какви фесове бълнуваш?Ти изобщо вярваш ли на този "руснак", който е пуснал тази провокативна тема?Ти чете ли какво е написал за България ? Сигурно и ти и стамат също обичате русия повече?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 апр 2013 21:07

FLANKER написа:Фифи, поинтересувай се от плана РАН-ЪТ и тогава говори за съсипията. Селата? Къде са те сега?

Планът ,за който говориш е СЛЕД 8 милиардният дълг, който оставиха твоите приятели на българският народ.И той беше приет, от наследниците им. :lol:
Не точно на мен с този номер, момче. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Свободна зона”