haha написа:Да и после бих гласувал за друга партия.
Това е коментара да им е гадно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:Да и после бих гласувал за друга партия.
haha написа:И внимавайте какво пишете, имам подозрения, че Цветанов следи форума.
haha написа:И внимавайте какво пишете, имам подозрения, че Цветанов следи форума.
Daniel Levski написа:haha написа:И внимавайте какво пишете, имам подозрения, че Цветанов следи форума.
Не разбра ли,че всичко през последните 68 години се следи от комунистите. Цветанов, та Цветанов - нормално е полицията да следи престъпниците, а тези които ги изброи Станишев, повечето са престъпници. Комунистите следат и правят компромати само за тези за които им е изгодно.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Караджов написа:Другари,за да не ви се налага да вземате пари от измислени агитатори,гласувайте по съвест с бюлетина 45!!! Не се поддавайте на изкушението за 50-100 лева да качвате отново на власт тези които ограбиха нашата мила Татковина!!!Съюз на комунистите в България ви гарантира : безплатно обучение,безплатно образование,безплатана медицинска помощ,масов спорт-възстановяване на всички спортни площадки ,терени,кортове,плувни басейни и т.н Дойстойни пенсии за вашите баби и дядовци,реални заплати за вас и вашите семейства и много други придобивки в личен и обществен план!!! Не на платеното гласуване!!! Гласувайте за вашите бъднини!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта