Днес се навършват 27 години от аварията в Чернобил

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Днес се навършват 27 години от аварията в Чернобил

Мнениеот Muscarin » 26 апр 2013 23:51

джугашвили написа:
Модератор ЛокоПД написа:Ясно.Радиацията още действа.
Да добавя само,че тогава другарите от Политбюро се снабдяваха от УБО с храни /месо,зеленчуци и т.н./ по специално направление от чужбина,предимно от Южна Америка.Всички бяха равни,но едните бяха "по-равни".

И аз съм ял радиоактивните зеленчуци,но за разлика от вас,не се хваля!Вие сега какво искате,медал ли да ви дадем?

Ял си щото си имал необразовани родители. Аз не съм ял, ама виж-баща ми доста йод ми даде.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 27 апр 2013 00:01

След 2-3 седмици и брат ми става на 27 години(аз съм на 28). Слава богу и на двамата ни няма нищо и не се е отразило и на никой от семейството. За съжаление ги има и тези неща - те са просто неизбежни. Техническия прогрес понякога изисква и жертви(въпреки това добре е да не ти се случи ти да си сред тях ;) ) Преди няколко хиляди години такава опасност като Чернобил не е могло да се случи, но пък са живеели в пещери. Монетата винаги има две страни.

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 27 апр 2013 11:37

Muscarin написа:
джугашвили написа:
Модератор ЛокоПД написа:Ясно.Радиацията още действа.
Да добавя само,че тогава другарите от Политбюро се снабдяваха от УБО с храни /месо,зеленчуци и т.н./ по специално направление от чужбина,предимно от Южна Америка.Всички бяха равни,но едните бяха "по-равни".

И аз съм ял радиоактивните зеленчуци,но за разлика от вас,не се хваля!Вие сега какво искате,медал ли да ви дадем?

Ял си щото си имал необразовани родители. Аз не съм ял, ама виж-баща ми доста йод ми даде.

Какво,какво не си ял? Я не пиши глупости.Сигурно си живял в инкубатор и си бил на фотосинтеза в продължение на години.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 апр 2013 13:59

Не,че защитавам Русия или СССР за Чернобил! Виновни са! Виновни са и нашите управляващи,че не са споменали! Ама ако се появи някой с тема за пръсканията на САЩ във въздуха, за това,че правят експерименти върху гражданите си и т.н. е комуняга,русофил, побъркан конспиратор и т.н..

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 апр 2013 14:01

Alexx написа:Не,че защитавам Русия или СССР за Чернобил! Виновни са! Виновни са и нашите управляващи,че не са споменали! Ама ако се появи някой с тема за пръсканията на САЩ във въздуха, за това,че правят експерименти върху гражданите си и т.н. е комуняга,русофил, побъркан конспиратор и т.н..

Само дето едното е толкова безспорен факт, че просто няма накъде повече, а другото си остава теория на конспирацията.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 29 апр 2013 15:35

По Фокс нюз няма как да пуснат новина за "секретен експеримент". Иначе ще бъде секретен колкото е разговорите на ББ.

п.п. нищо чудно след 50 год. да се спусне инфо за това което правят днес.Както днес се спуска инфо за това какво са правили преди 50 години.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 апр 2013 20:34

А по коя ТВ биха пуснали новина за секретен експеримент, та си се хванал за фокс?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”