Васконти, чувал си за Карамански, нали така?! За този човек икономиката и политиката на цяла една държава беше детска игра. Според българското законодателство, обаче той беше свободен ненарушаващ законите български гражданин..., а така ли беше?!? (това като пример)
Такива общества имат безброй пари и влияние, това им е оръжието само, но те не са божества за да бъдат недостъпни до обществото. Няма как да стане. Невъзможно е да останеш скрит. И хора, които си залагат живота за да изнесат на бял свят получена информация по един или друг начин, е подло да бъдат определяни като луди и болни мозъци. Изчел съм всички книги на Калчев, болшинството гледаше с насмешка ако някой от главните му герои биваха оприличавани с действителни лица и събития и въпреки всичко го убиха като куче...жалкото писателче...и това сигурно защото пишеше жалки конспирацийки, нали така?!
Ако наистина те вълнува много как така някой от нещата са известни и се знаят, отвори една елементарна Уикипедия
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0% ... 1%82%D0%B8 там няма нищо загадъчно и конспиративно, просто при поемането на информация трябва да се мисли малко повече от необходимото. И съм сигурен че ако наистина те вълнува, ще стигнеш сам до някой от нужните ти отговори. Но само ако наистина те интересуват

, ако просто си задаваш въпросите за да има как да си се "чепкаш" с някого, аз лично нямам с какво повече да ти помогна или предложа