От днес Запада ни следи официално!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: От днес Запада ни следи официално!

Мнениеот зеления » 07 мар 2013 19:38

Groucho написа:
shumkar_44 написа:Привет на интелигентната аудитория на спортен форум "Гонг". Днес научих нещо много тревожно:

Привет-мривет, само нема а се тревожиш. Наши милости отдавна следят стратегически обекти у Запада :mrgreen:

Изображение

Баси стратегическите пършинги! :P
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 мар 2013 19:50

shumkar_44 написа:Неакуратно! Тридименционалния модел, който се предлага от тази мрежа е доста по-подробен от този на сателита, от гледна точка на това, че снима сградите под ъгъл, недостижим за тяло от космоса. В противен случай тридименционалната карта щеше да се заснема със сателити, а не посредством автомобилна механизация!

Неакуратно! Тридеменционалният модел, който предлага тази мрежа е доста по-постен от този на сателита, от гледна точка на това, че сградите се снимат от горе, което е недостижимо за една автомобилна механизация. А добре знаем, че поглед от горе дава много по-ясна представа за стратегическото разположение и дислокацията на врага, при това - в реално време - представи си. Снимките в стрийт вю са моментни и се чудя каква ли стратегическа стойност има това да видиш снимка на фонтаните пред Народния театър, направена преди 2 години.

Освен това, трябва да те успокоя - контраразузнаването ни работи отдавна - сам можеш да влезеш във въпросното тридименциално приложение и да видиш врага в произволен западен град, включително Лондон, Париж, Берлин и Ню Йорк.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 07 мар 2013 20:30

И откога Гугъл е Запада? :lol: :lol: :lol:
Това не е като да обереш мандра... :lol: :lol: :lol:
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 07 мар 2013 20:31

Спасявайте се другари... те идват!!! :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=fPgV6-gnQaE
...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 мар 2013 20:43

Дименшън няма нищо общо с деменЦион.Едното е размер, измерение, а другото е психично състояние.. в случая на автора на темата, който дори не е уважил правилата за членуване на подлог в изречение, в българската граматика, в заглавието на темата си.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 07 мар 2013 20:54

Кашчей написа:Дименшън няма нищо общо с деменЦион.Едното е размер, измерение, а другото е психично състояние.. в случая на автора на темата, който дори не е уважил правилата за членуване на подлог в изречение, в българската граматика, в заглавието на темата си.

"Запада" е нарицателно за западния свят и не е се членува като обикновен подлог, както е и примерно "Щастливеца" (Алеко Константинов), "Баш Майстора" и т.н. Така че, марш веднага в школото, момче! А тази снимка на другарката, мислиш ли че ще ти е приятно ако беше на сестра ти, майка ти и т.н (до колегата преди теб)? Аз не мисля! Груб шпионаж!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 мар 2013 21:32

shumkar_44 написа:
Кашчей написа:Дименшън няма нищо общо с деменЦион.Едното е размер, измерение, а другото е психично състояние.. в случая на автора на темата, който дори не е уважил правилата за членуване на подлог в изречение, в българската граматика, в заглавието на темата си.

"Запада" е нарицателно за западния свят и не е се членува като обикновен подлог, както е и примерно "Щастливеца" (Алеко Константинов), "Баш Майстора" и т.н. Така че, марш веднага в школото, момче! А тази снимка на другарката, мислиш ли че ще ти е приятно ако беше на сестра ти, майка ти и т.н (до колегата преди теб)? Аз не мисля! Груб шпионаж!

+1 ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 07 мар 2013 21:37

shumkar_44 написа:А тази снимка на другарката, мислиш ли че ще ти е приятно ако беше на сестра ти, майка ти и т.н (до колегата преди теб)? Аз не мисля! Груб шпионаж!

Бихте ли уточнили за коя другарка и коя фотография говорите?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 мар 2013 21:58

shumkar_44 написа:

Ти залагаш ли на това, че е просто нарицателно?За неодушевен предмет?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 мар 2013 23:32

Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”