Сбогом български пчели, сбогом български мед!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: Сбогом български пчели, сбогом български мед!

Мнениеот Rooster1912 » 11 фев 2013 12:25

tsonpen написа:
Neron написа:Какачи Чемтрейлс бе хора?!?! Къде сте видели по гражданските самолети някаква система за пръскане на каквото и да е? Няма как някой да отиде до самолет от Лондон за София и да му сипе химикалите и после през дюзички да го пръскат. Такива следи има след абсолютно всеки реактивен самолет от зората на реактивната авиация. А това как се разстилат следите е въпрос на атмосферните условия на височина над 10 километра. Ето ви един сайт flightradar24.com където да си следите какво ви минава над главата и не очаквайте в самолет на British Airwas Lufhansa Bulgaria Air Aeroflot и т.н. да има някакви химикали и простотии. Иначе за пчелите това е световен проблем за който все още не е намерено решение.

Между другото, във flightradar24 не се виждат всички самолети. Има и някои граждански, които не излизат на екрана. Но пък, когато видите нещо над главата си, може да проверите има ли го във flightradar24 и най-вероятно ще се окаже, че самолетът лети по редовна линия. В този век, с толкова много информация, е толкова лесно да се събират доказателства, но вместо това се говорят глупости за chemtrail. Включително съм виждал като "доказателство" контейнери с вода, които служат за баласт при тестване на нов самолет, за които се твърди, че били пълни химикал с който се пръска :D

Във flightradar24 не се виждат всички самолети, така е. Това е така, защото системата обхваща около 60% (близо 30% в САЩ и около 70% в Европа) от пътническите самолети и само една малка част от военни и частни самолети, които имат ADS-B транспондер. Ето тук има повече информация на български за flightradar24: http://markerlessar.com/equipments_and_devices/flightradar24-pro-augmented-reality-app-shows-airplane-traffic-around-the-world-in-real-time. Даже може да си го ползвате на телефона като мобилно приложение :)
Обаче нали не очаквате, че като ни пръскат, ще бъде от самолети на гражданската авиация. Хахаха това е смешно :) Както вече стана ясно, става дума за натовски военни самолети. Позаинтересувайте се малко, преди да спорите, щото олеквате ;)
Последна промяна от Rooster1912 на 11 фев 2013 13:32, променено общо 2 пъти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2013 13:06

Rooster1912 написа:Както вече стана ясно, става дума за натовски военни самолети.

При това летящи доста по-ниско от приетото ...

Наблюдавал съм следи оставяни от подобни самолети ... Минават по 4-5 следите оставени след тях, се сливат и образуват облак.
И това се е случвало при абсолютно ясно и безветрено време.
А облака след сливането на следите си е доста внушителен ... Само можем да гадаем от какъв състав са подобни "облаци".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 13:39

Може ли някой от конспираторите да ми даде ЕДНО логично обяснение, този загадъчен някой(или някои), какво точно би постигнал с това тровене на пчелите?

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 11 фев 2013 13:41

Lyubaka01 написа:Може ли някой от конспираторите да ми даде ЕДНО логично обяснение, този загадъчен някой(или някои), какво точно би постигнал с това тровене на пчелите?

да си чувал , че освен добри хора има и лоши , извършващи сатанински ритуали в Бохемската гора - при това политици от най-висок ранг , като Джордж Буш ,като тяхната цел е да се превърнем в роботи и да ни контролират на 101%
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 фев 2013 13:45

Какво да се интересувам тия са ми ясни. Виждат снимка на едни бидони в един самолет и почват ето ги химикалите. Това са контейнери с вода които симулират тежестта на излитане/кацане но за любителите на конспирацийки естествено са химикали. Аз самолет на НАТО или който и да е не съм видял със система за пръскане а тия хорица показват да излиза нещо от двигателите. Как някаква течност или по скоро пара ще излиза от място където се нагрява стотици градуси и за разположението на подобна система там само болен мозък може да си помисли. Дори маркучите за презареждане са поставени на голямо разстояние от двигателите с умисъл те ще ми викат от двигателя излизат химикали....
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 11 фев 2013 13:48

Lyubaka01 написа:Може ли някой от конспираторите да ми даде ЕДНО логично обяснение, този загадъчен някой(или някои), какво точно би постигнал с това тровене на пчелите?

Ти пък ако си мислиш, че целта на това е тровенето на пчелите... Много елементарно разсъждаваш ;) Изчезването на пчелите е само част от негативните последици от всичко това... :!: Целта е друга...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2013 13:54

А кой е казал ( написал ) ... Че това цели само и единствено, избиване на пчелите ?

Ако тия гадости сипещи върху нас, са някакъв вид вирус ?
Или психотропни вещества ?
Не е като да не е правено преди ...

А може разбира се и да не са.
Но да излязат и да кажат.
А до колкото става ясно, никой няма такова намерение ...
Имаме просто увъртане, което си е живо прикриване. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 13:55

Rooster1912 написа:

Ти пък ако си мислиш, че целта на това е тровенето на пчелите... Много елементарно разсъждаваш ;) Изчезването на пчелите е само част от негативните последици от всичко това... :!: Целта е друга...

Ми обясни ми я на мене-непросветения...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 фев 2013 13:56

THE G.A.M.E написа:

А кой е казал ( написал ) ... Че това цели само и единствено, избиване на пчелите ?

Ако тия гадости сипещи върху нас, са някакъв вид вирус ?
Или психотропни вещества ?
Не е като да не е правено преди ...

А може разбира се и да не са.
Но да излязат и да кажат.
А до колкото става ясно, никой няма такова намерение ...
Имаме просто увъртане, което си е живо прикриване. ;)

Ти ги видя тия неща, така ли?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2013 14:00

Lyubaka01 написа:Ти ги видя тия неща, така ли?

Кои неща ?
Следите ли ? :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”