След трагедията в София - кървава драма и в Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: След трагедията в София - кървава драма и в Пловдив
Няма никва логика в това нещо.Как ще си застреляш децата ума не ми го побира.Никой нищо не чул,вратата била заключена ама от вътре нямало ключ....Ужасна работа.Сравнително финансово нормални приходи.Всичко нормално на пръв поглед и решаваш да застреляш в един момент да застреляш всички.Не го вярвам аз това.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Голяма трагедия!За разлика от цирк "Догански"където е голяма комедия!
Ужас,вчера гледах по новините.Надявам се да намалят подобни нелепи случаи и ако може да не се случват 

- South_Park
batbozho написа:Няма никва логика в това нещо.Как ще си застреляш децата ума не ми го побира.Никой нищо не чул,вратата била заключена ама от вътре нямало ключ....Ужасна работа.Сравнително финансово нормални приходи.Всичко нормално на пръв поглед и решаваш да застреляш в един момент да застреляш всички.Не го вярвам аз това.
Цитат от книгата на Сергей Лазарев "Диагностика на кармата" :
" В днешно време , все по-актуален става проблемът за самоубийството , т.е. за устойчивото нежелание за живот. Произтича закономерен процес , за който аз споменавам в първата книга. Когато гледах матрицата на човечеството, видях че от края на 1995 година може да се усили програмата за самоунищожение на човечеството.
През последните три столетия човечеството, прилепило се към земното , започна да се изпълва с агресия.Душите на хората са пропити с взаимна ненавист и когато това състояние достигне точката на пресищане, ще стане разгръщане на програмите назад. Ако преди , когато се сблъсква с неприятности , човек е мразел и е обвинявал другите и у него се е появявало желание да убие другия , т.е. виновника , сега в аналогична ситуация човек започва да мрази себе си и се появява желанието да убие себе си. Такова състояние аз наричам бавнопротичащо , скрито самоубийство с изостряне. Лекарите го наричат депресия , а християнството - униние. Това е един от седемте смъртни гряха. Програмата за самоунищожение на човечеството е включена , тя носи такива последствия като онкологични заболявания,психически разстройства, общо понижение на имунитета без видими причини, изостряне на хроничните болести и проява на нови.
Всичко това е закономерно и се извършва по класически сюжет :човек отива в гората за гъби и ягоди и изведнъж разбира че се е заблудил.Първата му реакция е злоба към гъбите и ягодите. Той проклина тези които са го пратили в гората.После започва да обвинява себе си . А после ,разбрал че нямва виновни, търси пътека да излезе от гората. Докато човечеството се стреми да намери виновни, по-добрата част от него обвинява себе си за всички беди.Пътя за вкъщи още никой не търси.Него ще започнем да го търсим , когато престанем да се обвиняваме един друг и самите себе си .Тук има една голяма опасност : ние сме натрупали толкова мощна агресия , че програмата за самоунищожение на човечеството , може да остави на Земята 10-30 % от живеещите на нея."
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
- South_Park
дотук с темата за самоубийството , сега да прегледаме другите варианти :
1.В поведението на военния, за когото се предполага, че е убил семейството си и след това се е самоубил, не е имало никакви тревожни сигнали, че смята да извърши подобно нещо”. Така д-р Илия Славов Маринов, началник на Център по психично здраве и превенция във ВМА, коментира вчерашната трагедия в Пловдив. Той допълни, че Тепавичаров не е страдал и от психично заболяване. „Въпреки изследванията и многото литература по въпроса, това поведение (?!?) си остава една загадка”, каза още лекарят.
—
Да обобщим:
За някого се предполага, че е убил семейството си. Той обаче НЕ е психично болен. Той обаче НЕ е показвал никакви тревожни сигнали.
В един момент лекарят забравя какво единствено и само се предполага. И вместо да оспори професионално това предположение, което се отхвърля от фактите, които самият той е изброил, започва да ни занимава с някаква измислена загадка, която противоречала на многото литература по въпроса.
Лекар, който е началник на Център по психично здраве, би трябвало да е много по-компетентен и да може да навръзва поне две-три изречения в логическа последователност. Обаче той не го може. И единствената истинска загадка за мен е защо изобщо се изказва неподготвен? Или напротив – може би е подготвен да се изказва именно по този абсурден начин?
2."Телата на жената и децата са били открити в леглата им, а тялото на бащата е било пред вратата в детската и е запречвало вратата. "
На никого не му хрумва обаче, че мъжът е запречвал вратата, за да предпази семейството си. Нито че вероятно е бил първият убит. И как така бащата ще застреля някое от децата си и жена си, а другите спящи няма да се събудят и да станат от леглата си? Какъв е бил този дълбок сън?
"Засега с категоричност се твърди, че няма външна намеса при убийството."
Да, защото категорично се твърди за “тройно убийство и самоубийство”, без да се дават никакви доказателства
'"Въпреки че се твърди, че е било заключено отвътре, ключът е бил изваден от вратата.""
След като ключът е бил изваден от вратата, кой и как доказа, че е било заключено отвътре?!
"Най-вероятно семейството е било притискано от банковите институции, пише Агенция “Фокус”
Обаче никой не работи по версия за “престъпно притискане” от банковите главорези
"Полицията допуска и други версии, които не са основни. "
За жалост не конкретизират, за да не им се налага да коментират подробно. Все пак се загатва, че “все още братът на убития се разпитва само като свидетел”. В следващия епизод на долнопробната сапунка очаквайте “неочаквания обрат”, че братът е (първа публикация) съмнителен, (във втората публикация вече ще е) заподозрян и (о, чудо!) накрая може би ще сложат барутни следи и по неговите ръце.
На някого хрумва ли му как можем да проверим дали Васил Савов и Георги Тепавичаров (двамата, сочени за убийци на семействата си) са се познавали? Дали като военнослужещи или по друга линия? Имам натрапчивото усещане, че ги ликвидират като свидетели на “атентата на Хизбула” в Сарафово.
3.Не е повод да си убиеш жената и децата, задето те дразни тъщата и не ще да ти даде къщата. И да убиеш тъщата, защо ще обезлюдяваш къщата? Между двата случая 99% има някаква връзка.
Въпросът е каква и на кого са били неудобни тези военни. И като се има предвид кой контролира полицията да работи само по една версия, а на психолозите им да се правят на палячовци – смятайте колко мътна е работата. Банки и/или мафия и/или политици са зад това.
1.В поведението на военния, за когото се предполага, че е убил семейството си и след това се е самоубил, не е имало никакви тревожни сигнали, че смята да извърши подобно нещо”. Така д-р Илия Славов Маринов, началник на Център по психично здраве и превенция във ВМА, коментира вчерашната трагедия в Пловдив. Той допълни, че Тепавичаров не е страдал и от психично заболяване. „Въпреки изследванията и многото литература по въпроса, това поведение (?!?) си остава една загадка”, каза още лекарят.
—
Да обобщим:
За някого се предполага, че е убил семейството си. Той обаче НЕ е психично болен. Той обаче НЕ е показвал никакви тревожни сигнали.
В един момент лекарят забравя какво единствено и само се предполага. И вместо да оспори професионално това предположение, което се отхвърля от фактите, които самият той е изброил, започва да ни занимава с някаква измислена загадка, която противоречала на многото литература по въпроса.
Лекар, който е началник на Център по психично здраве, би трябвало да е много по-компетентен и да може да навръзва поне две-три изречения в логическа последователност. Обаче той не го може. И единствената истинска загадка за мен е защо изобщо се изказва неподготвен? Или напротив – може би е подготвен да се изказва именно по този абсурден начин?
2."Телата на жената и децата са били открити в леглата им, а тялото на бащата е било пред вратата в детската и е запречвало вратата. "
На никого не му хрумва обаче, че мъжът е запречвал вратата, за да предпази семейството си. Нито че вероятно е бил първият убит. И как така бащата ще застреля някое от децата си и жена си, а другите спящи няма да се събудят и да станат от леглата си? Какъв е бил този дълбок сън?
"Засега с категоричност се твърди, че няма външна намеса при убийството."
Да, защото категорично се твърди за “тройно убийство и самоубийство”, без да се дават никакви доказателства
'"Въпреки че се твърди, че е било заключено отвътре, ключът е бил изваден от вратата.""
След като ключът е бил изваден от вратата, кой и как доказа, че е било заключено отвътре?!
"Най-вероятно семейството е било притискано от банковите институции, пише Агенция “Фокус”
Обаче никой не работи по версия за “престъпно притискане” от банковите главорези
"Полицията допуска и други версии, които не са основни. "
За жалост не конкретизират, за да не им се налага да коментират подробно. Все пак се загатва, че “все още братът на убития се разпитва само като свидетел”. В следващия епизод на долнопробната сапунка очаквайте “неочаквания обрат”, че братът е (първа публикация) съмнителен, (във втората публикация вече ще е) заподозрян и (о, чудо!) накрая може би ще сложат барутни следи и по неговите ръце.
На някого хрумва ли му как можем да проверим дали Васил Савов и Георги Тепавичаров (двамата, сочени за убийци на семействата си) са се познавали? Дали като военнослужещи или по друга линия? Имам натрапчивото усещане, че ги ликвидират като свидетели на “атентата на Хизбула” в Сарафово.
3.Не е повод да си убиеш жената и децата, задето те дразни тъщата и не ще да ти даде къщата. И да убиеш тъщата, защо ще обезлюдяваш къщата? Между двата случая 99% има някаква връзка.
Въпросът е каква и на кого са били неудобни тези военни. И като се има предвид кой контролира полицията да работи само по една версия, а на психолозите им да се правят на палячовци – смятайте колко мътна е работата. Банки и/или мафия и/или политици са зад това.
[/quote]
-
- Контакти:
parvanoff написа:allez_les_blues написа:хората се самоубиват от мизерия, това ако още не сте го разбрали, жалко за вас.А днес нито една медия не отрази протеста на децата на работниците в Сопот, заради мизерията на която са подложени...а Тиквун пак за магистрали и за зали ми дрънка вчера, егати психопата...
Ти видя ли кои са тези хора? Знаеш ли, че мъжът взима над 1000 лв заплата, а и жената работи като управител в магазин. Каква мизерия те гони, какво нещо-аман от пропаганди... Заради такива като вас хората се стресират. Вместо да се подкрепяме взаимно, да се вършат добрини и да се постъпва достойно, то всеки гледа да оплюе някого, да прецака някого, да излъже и да се подиграе на някого. Нормално е в такива условия по-чувствителните хора да не издържат... И ти продължаваш с лъжливите си пропаганди-усети се бре човек...
Финансов мотив най-вероятно стои в основата на тройното убийство и самоубийство в Пловдив, съобщи пред журналисти говорителят на прокуратурата в града Галина Андреева.
Семейството е имало кредити в няколко банки на обща стойност над 200 000 лв., които са били на името и на двамата съпрузи.
Тепърва ще се доказва общата стойност за задлъжнялостта на семейството, събира се информация от банки, имотен регистър и от Агенция по вписванията. Говори се, че е била ипотекирана къщата на съпругата в Чепеларе. Срокът на кредитите е бил 2013 г. и 2021 г. Най-вероятно семейството е било притискано от банковите институции, пише Агенция "Фокус".
Галина Андреева съобщи, че са готови резултатите от химическата експертиза. От тях става ясно, че по ръцете на бащата има барутни частици, докато по ръцете на останалите членове на семейството няма такива.
Още вчера ми направи впечатление крайното ти и категорично мнение,но не исках да влизам в спор макар,че си мислех точно за нещо подобно.Какво ли ще кажете сега,че те са си го направили сами или нещо от сорта,мен ми е ясно че по гръб няма да паднат подобен тип хора,но ситуацията е трагична и това е истината.
ПП-Не защитавам никоя партия за да не ми обвържете коментара с целенасочена цел го казвам.
blueknight написа:parvanoff написа:allez_les_blues написа:хората се самоубиват от мизерия, това ако още не сте го разбрали, жалко за вас.А днес нито една медия не отрази протеста на децата на работниците в Сопот, заради мизерията на която са подложени...а Тиквун пак за магистрали и за зали ми дрънка вчера, егати психопата...
Ти видя ли кои са тези хора? Знаеш ли, че мъжът взима над 1000 лв заплата, а и жената работи като управител в магазин. Каква мизерия те гони, какво нещо-аман от пропаганди... Заради такива като вас хората се стресират. Вместо да се подкрепяме взаимно, да се вършат добрини и да се постъпва достойно, то всеки гледа да оплюе някого, да прецака някого, да излъже и да се подиграе на някого. Нормално е в такива условия по-чувствителните хора да не издържат... И ти продължаваш с лъжливите си пропаганди-усети се бре човек...
Финансов мотив най-вероятно стои в основата на тройното убийство и самоубийство в Пловдив, съобщи пред журналисти говорителят на прокуратурата в града Галина Андреева.
Семейството е имало кредити в няколко банки на обща стойност над 200 000 лв., които са били на името и на двамата съпрузи.
Тепърва ще се доказва общата стойност за задлъжнялостта на семейството, събира се информация от банки, имотен регистър и от Агенция по вписванията. Говори се, че е била ипотекирана къщата на съпругата в Чепеларе. Срокът на кредитите е бил 2013 г. и 2021 г. Най-вероятно семейството е било притискано от банковите институции, пише Агенция "Фокус".
Галина Андреева съобщи, че са готови резултатите от химическата експертиза. От тях става ясно, че по ръцете на бащата има барутни частици, докато по ръцете на останалите членове на семейството няма такива.
Още вчера ми направи впечатление крайното ти и категорично мнение,но не исках да влизам в спор макар,че си мислех точно за нещо подобно.Какво ли ще кажете сега,че те са си го направили сами или нещо от сорта,мен ми е ясно че по гръб няма да паднат подобен тип хора,но ситуацията е трагична и това е истината.
ПП-Не защитавам никоя партия за да не ми обвържете коментара с целенасочена цел го казвам.
[offtopic]А с каква цел го казваш? И категорично мнение за какво? Аз защо нямам 200 хиляди заем? Мислиш ли, че не ми се ще да изтегля един такъв заем и да си живея като цар няколко годинки? Познай защо не го правя... Да не говорим, че и тази информация си нямам на идея откъде си я взел и доколко е достоверна. В крайна сметка е прекалено рано да се правят, каквито и да е изводи-има разследване, има съд и т.н. И аз не съм обвинил някой, а други дават прибързани мнения и обвиняват този и онзи-има разлика нали? Да не говорим, че аз лично съм виждал как човек не издържа на претоварване и направо беше изперкал за няколко часа, а също имаше 2 деца. Оказа се някаква психична болест, но не помня името и. Може би сега ще разбереш къде е категоричността в мнението ми...[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!