Не знам дали съм луд.
Не знам дали и при другите е така, но не искам да прочета до край Книгата. Започвам с нагласата и нуждата да изчета и изживея поредното приключение или описание на света в нея - чувствам персонажите като мои лични приятели - Фродо,Сам,Мери,Пипин,Арагорн и Арвен,Леголас,Гимли,Гандалф, и колкото повече чета и напредвам, толкова повече не желая да стигам до края. Страхувам се, че ще я прочета и ще остане в миналото. Шегувам се с приятелката ми, че ще я чета цял живот и току виж наистина така се случи - страница през ден,два или седмица,месец и година.
Определено съм луд - току що ми мина през главата мисълта, че може би Пръстена властва над съзнанието ми и не желае да достигам до мига на неговото унищожение, което пък ми дава отговор дали ще я прочета до края - ДА, защото трябва да помогна на приятелите си.
[center]Весели празници на всички![/center]
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XOykCYDMKBs[/youtube][/center]
Властелина(L.O.T.R.) - за феновете
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Властелина(L.O.T.R.) - за феновете
Саундтракът е разтърсващ
Много си се зарибил по Толкиновата поредица!

MuFc1878 написа:Саундтракът е разтърсващМного си се зарибил по Толкиновата поредица!
По скоро луднал.

Какви са ви очакванията за втората част на "Хобитът" 

От къде я изри тая тема
Иначе нямам очаквания, първия филм не го гледах и този също няма да го гледам. Не искам да виждам измишльотини и да се чудя какво се случва и нищо да не е по книгата.

Иначе нямам очаквания, първия филм не го гледах и този също няма да го гледам. Не искам да виждам измишльотини и да се чудя какво се случва и нищо да не е по книгата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ами не съм забравил, че колегата пусна тази тема! Според мен не трябваше да правят 3 филма за тази книга. Докато за Властелина въобще не стигна трилогията и съкратиха бая работи!!!!
Между другото ще вметна, че прочетох книгата до главата, дето се сбогуват след войната и сватбата на Арагорн и елфката. Не искам да свършва... 

MuFc1878 написа:Какви са ви очакванията за втората част на "Хобитът"
Още повече екшън и гонки между нашите и зараждящото се зло. Честно да си кажа бях песинистично настроен за първата, но се изкефих на филмчето.

За мен доста мудно се разви първата част. Освен битката с орките нямаше нищо интересно 

MuFc1878 написа:За мен доста мудно се разви първата част. Освен битката с орките нямаше нищо интересно
Ами нормално се разви. Все пак още никой не знае за Единствения, а всички бързаха за планината окупирана от дракона. Затова се обзалагам, че втората ще е голяма касапница - дракон + едноръкия злодей и неговата глутница озверели вълчаци, посечен от Торин, а там някъде обезумелия Амгъл търси откраднатото Безценно. Страшна история ще се заформи.