Към кой кабелен/сателитен оператор сте ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Re: Към кой кабелен/сателитен оператор сте ?

Мнениеот MyAngel » 12 дек 2012 11:14

radewski написа:
C2H5OH написа:Булсатком - тв
Мегалан - интернет

+1
Bulsatcom - доста доволен
Мегалан - най-добрите в БГ на тях съм от 10 год. и никога не съм имал проблем. смениха ми изгорелия рутър в 12 през нощта :)

Сигурно техниците са били в кръчмата до Вас :) :) :) :)
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
loko_fc
Контакти:

Мнениеот loko_fc » 12 дек 2012 11:14

Бях на Булсатком ,като духне леко ветрец и картината отива на майната си,като завали сняг същото !
Интернета ми беше на Visio ,бях доволен !
Вече над половин година съм на Coolbox и мисля,че по-добро в Пловдив от това няма,оптичен кабел,навън вали, гърми, интернета и тв-то нямат прекъсване ! 8-)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 12 дек 2012 11:19

Ivo-Chernomoretz написа:Мегалан - телевизия и интернет , много съм доволен ! ;)

И аз така ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 12 дек 2012 11:30

Интернета е на М-тел - Мегалан и е звяр, а кабелната не я знам каква е ама не хващам ББТ и няма серия А :@:@
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 12 дек 2012 11:57

И в България и в Германия бях/съм на Булсатком за ТВ и съм доволен!
За интернет в Българяи бях на Мегалан, а в Германия съм на О2 и никак не съм доволен :)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 12 дек 2012 12:03

Преди години (толкова много, че забравих даже кой беше операторът) служител на кабелната влязъл за проверка на оплакване и ми изкорубил розетката от стената и пуснал кабела директно. Според него скъпата италианска розетка била проблем за лошото качество на картината, която получавам от опънатите незаконно между блоковете кабели. От тогава кабелната в това жилище е безплатна, защото прекратих договора, а те са такива мърди, че 7-8 години не забелязват, че абонат, който не плаща не е изключен.
Иначе полвам услугите на Близу за ТВ и интернет и съм доволен и от интернета и от ТВ, най-вече защото имам и цифров и аналогов сигнал за колкото си приемника желая.
Доскоро имах интернет и от Мегалан(Мтел) и от Виваком. Най-недоволен бях от Виваком и ги отсвирих, но не с удоволствие, защото много нагло са си овъртяли договорите и трябваше да направя пътека до офиса им за да си прехвърля телефона и да ми върнат надвнесените суми. Най-неприятният проблем с тях беше, че трябваше да звъня всяка седмица да ми ъпдейтват модемите за да виждам коректно някои сайтове. Тогава ползвах техен интернет на две места и звънях по два пъти през известно време. Също големи мърди. Отделно от това скоростта им доскоро (а и сега на повечето места) е много ограничена. Мегалан(Мтел) също имат известни проблеми. Връзката прекъсва по странен начин когато гледам видео. Единствено от Близу не мога да се оплача от качеството. Единствено може би, че май липсват напоследък канали като Дискавъри, но не съм много сигурен, защото гледам ТВ по два пъти месечно, а последният месец май дори не съм пускал ТВ :) Но и те бяха много зле при подписването на договора и старта на услугата - ужасна организация, трябваше аз да им помагам да ме направят абонат. :)
На Булсатком никога няма да стана клиент, защото много мразя изнудвачи и такива, които се опитват да станат монополисти. Дреме ми за тяхното ТВ+, с което изнудват всички, които искат да гледат БГ футбол. За мен е по-важно да имам свободата да си избирам доставчика. Долу монопола и изнудвачите! Чакам КЗК и/или КЗП да им тресне една подобаваща глоба за безобразието. Гледам също, че въобще не се напъват да снимат качествено мачовете. Последния мач, който снимаха в Разград, го снимаха с две камери. Или поне толкова успях да преброя, освен клубната камера на Лудогорец. Няма камера зад вратата (вишката беше празна), а на терена видях само една и то операторът я носеше на рамо. Или им е било студено, или толкова камерри са им останали, след като същия ден снимаха и среща в София.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 12 дек 2012 12:17

Интернет - Vivacom - доста доволен, сигнала никога не прекъсва и скоростта е винаги постоянна.
Кабелна телевизия - М Сат - много доволен - всички спортни събития и голям пакет от всякакви телевизии
LIVERPOOL RULZZ

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 12 дек 2012 12:21

Пловдив - ДСС - супер доволен от качество. Много канали, с възможност да върнеш до 6 часа назад, и ако си с КАМ модул много ХД канали безплатно. Постоянна актуализация на каналите и добавяне на нови такива.
Интренета им е малко слаб за 15 лв. спрямо този на Булсатком, но е много стабилен и в пъти по-добър от Виваком

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 дек 2012 13:08

На Networx съм и телевизия и нет много съм доволен качество цена идеални-21лв,програмите които излъчват обхваща всичко което може да иска един спортен фен,гледам всички големи първенства в HD качество какво по хубаво от това.Имам и Булсатком но почти не го включвам според мен са гола вода,от време на време гледам тв+ и Fox.Ето сега в момента си гледам Ал Ахли- Коринтианс,а които са на булсата къде ще го гледат,в смисъл на HD качество.
Последна промяна от grasiani на 12 дек 2012 13:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”