Цигареното вето пада

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Цигареното вето пада

Мнениеот CTAHKO » 04 дек 2012 18:39

Alex написа:Само да попитам нещо, аз пия бира и като пия бира, пикая... е как ще се почувствате, ако всеки път вместо да ходя до тоалетната, си го извадя пред вас и почна да пикая по пода и по дрехите Ви...?

Да забраним бирата :!:

[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 04 дек 2012 20:29

CTAHKO написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
iori написа:Аз не мога да разбера от къде на къде нямам право да седна сутрин преди работа, да изпуша една цигара с кафето. Не карам никой непушач да посещава същото заведение, да ви пикам на забраните.

Аз пък не мога да разбера...пия си сутрин кафето и някакъв на съседната маса ми пуши на главата.На всичкото отгоре влязал и в същото заведение където съм и аз...представяш ли си?Наглост бе,наглост!!!

Аз пък не мога да разбера...стоя си на светофара и някакви си до мен са спряли с колите и си изпускат газовете на главата ми :? Иначе пък вървя пеша,уж за здраве и пуша електронна цигара за да не "вредя" на непушачите 8-) Да забраним колите да се карат по пътищата,защото пречат на здравето на пешеходците ;) И изобщо кой и кога е измислил този термин "пасивен пушач" и има ли изобщо такова понятие :roll: По същата логика,да въведат и понятия като "пасивен застаряващ","пасивен пенсионер" и т.н.И още нещо.Кой е казал,че цигарите са вредни за здравето :?

Кой ти забранява да пушиш навън бе НЕумен?
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 дек 2012 22:06

Най-нормалното е да има заведения за пушачи и за не пушачи(като купетата във влаковете едно време :) ).Но колко време ще оцелеят заведенията за непушачи?

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 04 дек 2012 22:09

гражданин от село написа:Най-нормалното е да има заведения за пушачи и за не пушачи(като купетата във влаковете едно време :) ).Но колко време ще оцелеят заведенията за непушачи?

Отговор на твоя въпрос: Кратко. Без пушачи няма клиентела. Зимата са мъртви просто. Лятото иди-дойди, но зимата просто ще са затворени.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 04 дек 2012 22:11

не бе,пичове
не ме разбрахте.ние сме целевата група на това занятие, това е истината колкото и жалка и да е тя.на прицел е консуматорското общество, една кутия цигари е 4,60 лв, за един страстен пушач това е дневен разход.Пак казвам не ме разбирайте погрешно, всеки човек има някаква слабост, дали ще е рисуване, решаване на кръстословици,колекциониране на миди, няма значение.....Пушенето е същото нещо, необходимост.Е/бете се отзад и това е.
До дни се надявам решението да е офишъл и ДА МОЖЕМ ДА ПУШИМ НА ВОЛЯ :P :twisted:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 04 дек 2012 22:30

favaca8888 написа:не бе,пичове
не ме разбрахте.ние сме целевата група на това занятие, това е истината колкото и жалка и да е тя.на прицел е консуматорското общество, една кутия цигари е 4,60 лв, за един страстен пушач това е дневен разход.Пак казвам не ме разбирайте погрешно, всеки човек има някаква слабост, дали ще е рисуване, решаване на кръстословици,колекциониране на миди, няма значение.....Пушенето е същото нещо, необходимост.Е/бете се отзад и това е.
До дни се надявам решението да е офишъл и ДА МОЖЕМ ДА ПУШИМ НА ВОЛЯ :P :twisted:

Ама ти си гордееш, че си дойна крава ли? Ако наистина мислиш това което си написал значи си точно дойното същество! Ами тогава лично аз искам да се разреши тютюнопушенето навсякъде, както и наркотиците да се легализират и да е нормално да се боцкат смъркат и пафкат навсякъде, шофьорите да си пият и карат, и всякакви такива благинки да бъдат разрешени на хората- ей така да име кеф и да им е готино! Тогава ще настане раят на земята!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 04 дек 2012 22:46

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
CTAHKO написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
iori написа:Аз не мога да разбера от къде на къде нямам право да седна сутрин преди работа, да изпуша една цигара с кафето. Не карам никой непушач да посещава същото заведение, да ви пикам на забраните.

Аз пък не мога да разбера...пия си сутрин кафето и някакъв на съседната маса ми пуши на главата.На всичкото отгоре влязал и в същото заведение където съм и аз...представяш ли си?Наглост бе,наглост!!!

Аз пък не мога да разбера...стоя си на светофара и някакви си до мен са спряли с колите и си изпускат газовете на главата ми :? Иначе пък вървя пеша,уж за здраве и пуша електронна цигара за да не "вредя" на непушачите 8-) Да забраним колите да се карат по пътищата,защото пречат на здравето на пешеходците ;) И изобщо кой и кога е измислил този термин "пасивен пушач" и има ли изобщо такова понятие :roll: По същата логика,да въведат и понятия като "пасивен застаряващ","пасивен пенсионер" и т.н.И още нещо.Кой е казал,че цигарите са вредни за здравето :?

Кой ти забранява да пушиш навън бе НЕумен?

А на теб кой ти забранява да хоиш навън да си дишаш чист въздух? Ебати наглеца, с теб ше се съобразяваме

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 дек 2012 22:59

Ако наистина ни интересува здравето на хората и най-вече децата,а не комплексарското подръжателство на господарите ни от т.н. "бели" държави,на секундата трябва да се забранят разните макдонълдси и други такива ГМО замърсители.Или ще се борим да ги "стигнем американците" в затлъстяването и затъпяването?

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 04 дек 2012 23:06

гражданин от село написа:Ако наистина ни интересува здравето на хората и най-вече децата,а не комплексарското подръжателство на господарите ни от т.н. "бели" държави,на секундата трябва да се забранят разните макдонълдси и други такива ГМО замърсители.Или ще се борим да ги "стигнем американците" в затлъстяването и затъпяването?

Забрави да споменеш демокрацията и толерантността! Те са преди ГМО-тата!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 дек 2012 23:32

Да не навлизаме,че това е друга и безкрайна тема,но ме дразни демагогията на "борците за здраве".

Върни се в “Свободна зона”