Alex написа:Само да попитам нещо, аз пия бира и като пия бира, пикая... е как ще се почувствате, ако всеки път вместо да ходя до тоалетната, си го извадя пред вас и почна да пикая по пода и по дрехите Ви...?
Да забраним бирата
[offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alex написа:Само да попитам нещо, аз пия бира и като пия бира, пикая... е как ще се почувствате, ако всеки път вместо да ходя до тоалетната, си го извадя пред вас и почна да пикая по пода и по дрехите Ви...?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:iori написа:Аз не мога да разбера от къде на къде нямам право да седна сутрин преди работа, да изпуша една цигара с кафето. Не карам никой непушач да посещава същото заведение, да ви пикам на забраните.
Аз пък не мога да разбера...пия си сутрин кафето и някакъв на съседната маса ми пуши на главата.На всичкото отгоре влязал и в същото заведение където съм и аз...представяш ли си?Наглост бе,наглост!!!
Аз пък не мога да разбера...стоя си на светофара и някакви си до мен са спряли с колите и си изпускат газовете на главата миИначе пък вървя пеша,уж за здраве и пуша електронна цигара за да не "вредя" на непушачите
Да забраним колите да се карат по пътищата,защото пречат на здравето на пешеходците
И изобщо кой и кога е измислил този термин "пасивен пушач" и има ли изобщо такова понятие
По същата логика,да въведат и понятия като "пасивен застаряващ","пасивен пенсионер" и т.н.И още нещо.Кой е казал,че цигарите са вредни за здравето

гражданин от село написа:Най-нормалното е да има заведения за пушачи и за не пушачи(като купетата във влаковете едно време).Но колко време ще оцелеят заведенията за непушачи?
favaca8888 написа:не бе,пичове
не ме разбрахте.ние сме целевата група на това занятие, това е истината колкото и жалка и да е тя.на прицел е консуматорското общество, една кутия цигари е 4,60 лв, за един страстен пушач това е дневен разход.Пак казвам не ме разбирайте погрешно, всеки човек има някаква слабост, дали ще е рисуване, решаване на кръстословици,колекциониране на миди, няма значение.....Пушенето е същото нещо, необходимост.Е/бете се отзад и това е.
До дни се надявам решението да е офишъл и ДА МОЖЕМ ДА ПУШИМ НА ВОЛЯ![]()
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:CTAHKO написа:ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:iori написа:Аз не мога да разбера от къде на къде нямам право да седна сутрин преди работа, да изпуша една цигара с кафето. Не карам никой непушач да посещава същото заведение, да ви пикам на забраните.
Аз пък не мога да разбера...пия си сутрин кафето и някакъв на съседната маса ми пуши на главата.На всичкото отгоре влязал и в същото заведение където съм и аз...представяш ли си?Наглост бе,наглост!!!
Аз пък не мога да разбера...стоя си на светофара и някакви си до мен са спряли с колите и си изпускат газовете на главата миИначе пък вървя пеша,уж за здраве и пуша електронна цигара за да не "вредя" на непушачите
Да забраним колите да се карат по пътищата,защото пречат на здравето на пешеходците
И изобщо кой и кога е измислил този термин "пасивен пушач" и има ли изобщо такова понятие
По същата логика,да въведат и понятия като "пасивен застаряващ","пасивен пенсионер" и т.н.И още нещо.Кой е казал,че цигарите са вредни за здравето
Кой ти забранява да пушиш навън бе НЕумен?
гражданин от село написа:Ако наистина ни интересува здравето на хората и най-вече децата,а не комплексарското подръжателство на господарите ни от т.н. "бели" държави,на секундата трябва да се забранят разните макдонълдси и други такива ГМО замърсители.Или ще се борим да ги "стигнем американците" в затлъстяването и затъпяването?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта