Xamy написа:amoros написа:Логиката на двама трима съфорумци,че видите ли предните крадяха повече е меко казана тъпа.Нали затова ги махнахме от власт ,защото ДПС преядоха
от власт а другите не направиха нищо да ги спрат.Това че не сме мръднали и крачка напред в икономиката е изцяло по негова вина.В областта на борбата с организираната престъпност имаха някакви успехи разбити бяха доста групи.Но с икономиката се бори като прасе с тиква.Ролята на световната банка е ограничаване на разходите и съкращения.Той на това е научен. Но само с ограничения и рестрикции не става.Не се удря където трябва търговията на едро ,нелегалния внос .Всички държави се борят със зъби и нокти да задържат или да повишат благосъстоянието на хората.
Така си е. Щеше да си подава оставката, ако до няколко месеца не ни оправи от кризата. От тогава години минаха. Също така е с всичките му "идеи", даже и последната за данък лихви. Глупост след глупост. За нищо не става тоя и според мен той си е платил да го пишат, че има ЖЕНА любовница. То никоя нормална не може да стои около тоя.
Като обикаля толкова много страни, започнаха ли да идват някакви инвестиции в България? Или пак ще си водим виетнамски работници?
За мен тия (Герб) не са по-различни от ония (тройната коалиция). Дали има нещо случайно, че свестни не се допускат и само "маскари са в политиката" ? Не мога да повярвам, че има хора тук, които могат да защитават "тия" или "ония"...
Съгласен съм с абсолютно всяка дума и на двамата. На много места съм го писал: ако ме убедите че е възможно правителство и без ГЕРБ, и без БСП, и без ДПС, аз ще съм първият който ще го подкрепи.
Но ако трябва да избирам кое е по-малкото зло между ГЕРБ и БСП, определено смятам че е БСП, най-вече поради виждането за развитието на енергетиката, по-адекватните външна и социална политика и уважението към българския народ.