Скандал: С народни пари Дянков води любовница на екскурзии

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Скандал: С народни пари Дянков води любовница на екскурзии

Мнениеот doktora25 » 04 ное 2012 18:23

Xamy написа:
amoros написа:Логиката на двама трима съфорумци,че видите ли предните крадяха повече е меко казана тъпа.Нали затова ги махнахме от власт ,защото ДПС преядоха
от власт а другите не направиха нищо да ги спрат.Това че не сме мръднали и крачка напред в икономиката е изцяло по негова вина.В областта на борбата с организираната престъпност имаха някакви успехи разбити бяха доста групи.Но с икономиката се бори като прасе с тиква.Ролята на световната банка е ограничаване на разходите и съкращения.Той на това е научен. Но само с ограничения и рестрикции не става.Не се удря където трябва търговията на едро ,нелегалния внос .Всички държави се борят със зъби и нокти да задържат или да повишат благосъстоянието на хората.

Така си е. Щеше да си подава оставката, ако до няколко месеца не ни оправи от кризата. От тогава години минаха. Също така е с всичките му "идеи", даже и последната за данък лихви. Глупост след глупост. За нищо не става тоя и според мен той си е платил да го пишат, че има ЖЕНА любовница. То никоя нормална не може да стои около тоя.
Като обикаля толкова много страни, започнаха ли да идват някакви инвестиции в България? Или пак ще си водим виетнамски работници?

За мен тия (Герб) не са по-различни от ония (тройната коалиция). Дали има нещо случайно, че свестни не се допускат и само "маскари са в политиката" ? Не мога да повярвам, че има хора тук, които могат да защитават "тия" или "ония"...

Съгласен съм с абсолютно всяка дума и на двамата. На много места съм го писал: ако ме убедите че е възможно правителство и без ГЕРБ, и без БСП, и без ДПС, аз ще съм първият който ще го подкрепи.
Но ако трябва да избирам кое е по-малкото зло между ГЕРБ и БСП, определено смятам че е БСП, най-вече поради виждането за развитието на енергетиката, по-адекватните външна и социална политика и уважението към българския народ.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 ное 2012 18:36

Възможно е само ако ножа отново опре до кокала. То не е много далеч и това време де ... ако продължаваме така.
Една Бойкова зима... подобна на Виденовата трябва за да прогледне най-накрая тоя сляп народ!

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ODKQZ-4Bo-8[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 04 ное 2012 19:57

Дянков нашамари ли руснаците? Къде да се запиша за любовник на Фидосова :mrgreen:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 ное 2012 22:22

Абе гледам я тая по снимките и ми се иска да запитам няколко неща, ама трябва да са с многоточия само. Но ще пробвам с ефвемизми, да спазя правилата на форума... Та как мислите, дали върши работата на вятъра качествено? Турската сабя дали я владее като спортна дисциплина? Как стои работата с обливането-бива ли, не бива ли? Явно бива, щото инак няма на екскурзийка по Виетконг и прочее... сиреч тази е Хелга, нали, на хер Флик човека... Бравос! Явно много качества има момичето-интелект, образование, ама и много умения-машинопис, стенограми, ятагани, и так далее. Ма все ми се чини, че сабята е на първо място. Хеле да е закривена и дамаскиня, като на Крали Марко!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 05 ное 2012 01:34

Е това е да си жена ,мъжете заради една пут.... стават пут.... и се правят на палячовци.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 ное 2012 09:33

CHE написа:Е това е да си жена ,мъжете заради една пут.... стават пут.... и се правят на палячовци.

За жените или добро, или нищо, но в случая палячовците сме ние, а не Дянков.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 05 ное 2012 10:28

Както в една песен на Ъпсурт се пееше едно време "В парланента да лапаш пи**и е бизнес" и има много вярно май в това нещо! :lol:

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 ное 2012 11:06

"Некои направиха много пари" ;)

След време ще има "бЕлото им показА тъмната страна"

Сега виждате ли колко мъдрост има в песните на Ъпсурт :mrgreen:
фалшива коса - фалшив футбол!

Върни се в “Свободна зона”