shumkar_44 написа:Нехранимайко, аз ще си гледам каквото си поискам, когато си реша. Нямам нужда от твоите наставления и пренебрежителни подхвърляния. Вече известих заинтересованите лица и чакам всеки момент вашата присъда! Сами си надробихте попарата, сега ще си я сърбате!
Нехранимайко ще казваш на сина си, ако въобще имаш такъв, или на някой от твоето обкръжение (хич не му завиждам) ясно ли ти е! Щом аз и всички в този форум можем да те търпим и учтивто да се опитваме да комуникираме с иначе непоносимото ти поведение, непонасящо чуждо мнение, лъхащо на прогнил комунизъм, значи и ти ще се съобразяваш! Ясно ли ти е... Разбирам, че с годините все по-малко здрав разум ти е останал, но ще се държиш както подобава. Щом хората те молят учтиво и ти ще си учтив! Иначе ще забравиш за този форум и ще ти се наложи да се изявяваш само пред наборите ти (старчоци) в квартала и да си спомняте за "светлото соц. минало"... Ясно ли ти е, стар комуняго! Защото и аз мога да съм невъзпитан като теб, но не желая! Виж, че цял форум ти се смее на глупостите и те приканва да спреш да налагаш безумните си тези! Все пак, ако си го просиш, ще си го получиш, както са казали хората...
А относно присъди и т.н