leski написа:
ей, пак набара гъзове

иначе е вярно, в америка са дебели и ограничени
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
leski написа:
Groucho написа:Captain Stottlemeyer написа:Не съм специалист по международно право (макар че съм го изучавал по съкратената процедура преди доста години в Икономическия институт), но смятам, че нашето Министерство на външните работи трябва да се намеси незабавно, използвайки съответните дипломатически канали, като поиска извинение и опровержение от участващите в шоуто. В противен случай Джей Лено трябва да бъде даден под съд. Има достатъчно грамотни американски адвокати, които (според мен) имат достатъчно основания да го накарат да плати солидно обезщетение. България е над всичко и не трябва да позволяваме някакви американски ла**ари да се подиграват с нас.
Иначе искам да отбележа, че имам близки и приятели в САЩ (един от тях дори е професор по химия в техен университет), които се ползват с голямо уважение сред местните заради своите познания, образование, квалификация и култура.
Капитане, за какво ще ги осъдим, че ми стана интересно![]()
![]()
![]()
Аз викам да ги погнем заради кървавицата.
шивача написа:leski написа:
ей, пак набара гъзове![]()
шивача написа:leski написа:
ей, пак набара гъзове![]()
Captain Stottlemeyer написа:Groucho написа:Captain Stottlemeyer написа:Не съм специалист по международно право (макар че съм го изучавал по съкратената процедура преди доста години в Икономическия институт), но смятам, че нашето Министерство на външните работи трябва да се намеси незабавно, използвайки съответните дипломатически канали, като поиска извинение и опровержение от участващите в шоуто. В противен случай Джей Лено трябва да бъде даден под съд. Има достатъчно грамотни американски адвокати, които (според мен) имат достатъчно основания да го накарат да плати солидно обезщетение. България е над всичко и не трябва да позволяваме някакви американски ла**ари да се подиграват с нас.
Иначе искам да отбележа, че имам близки и приятели в САЩ (един от тях дори е професор по химия в техен университет), които се ползват с голямо уважение сред местните заради своите познания, образование, квалификация и култура.
Капитане, за какво ще ги осъдим, че ми стана интересно![]()
![]()
![]()
Аз викам да ги погнем заради кървавицата.
Отговарям на теб и на ботевиста от София (аз пък съм левскар от Пловдив): Ако бях правист, щях да формулирам такъв иск (историята познава много подобни случаи и то най-вече в Щатите), че на Джей Лено щяха да му заврят ла**ата, за съжаление не съм.
Все пак считам, че интервюто е обидно за нашата страна. Ако ти и колегата scb сте свикнали, когато ви бият шамар по едната буза, да си подадете по християнски и другата и само да философствате, как нещо няма да стане, това си е чисто ваш проблем. Лично аз съм на принципа: "за око - две, за зъб - чене".
bobonikolov написа:Captain Stottlemeyer написа:Отговарям на теб и на ботевиста от София (аз пък съм левскар от Пловдив): Ако бях правист, щях да формулирам такъв иск (историята познава много подобни случаи и то най-вече в Щатите), че на Джей Лено щяха да му заврят ла**ата, за съжаление не съм.
Все пак считам, че интервюто е обидно за нашата страна. Ако ти и колегата scb сте свикнали, когато ви бият шамар по едната буза, да си подадете по християнски и другата и само да философствате, как нещо няма да стане, това си е чисто ваш проблем. Лично аз съм на принципа: "за око - две, за зъб - чене".
И аз съм на същото мнение
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта