Убитите президенти и шефове във футбола в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Убитите президенти и шефове във футбола в България

Мнениеот plovdivram » 28 авг 2012 00:12

костенурк написа:Не сме наи чистото на нашия стадион има паметник на Христо Ботев на вашия има на Жорето Илиев майна 8-)

Ами поне като имате паметник на един от наистина ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ вземайте пример от него и се дръжте ДОСТОЙНО, а не да изпадате в смешата ситуация да се чудите откъде да 'изсмучите" нещо, с което да компрометирате съседа си, че даже сте способни и да си измисляте за да постигнете целта си!!! Бъдете достойни като името което носите, че да не го срамите!!!
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 авг 2012 00:17

plovdivram написа:
костенурк написа:Не сме наи чистото на нашия стадион има паметник на Христо Ботев на вашия има на Жорето Илиев майна 8-)

Ами поне като имате паметник на един от наистина ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ вземайте пример от него и се дъжте ДОСТОЙНО, а не да изпадате в смешата ситуация да се чудите откъде да 'изсмучите" нещо, с което да компрометирате съседа си, че даже сте способни и да си измислете за да постигнете целта си!!! Бъдете достойни като името което носите, че да не го срамите!!!

Да не се засегна нещо бе пич такава е темата за грумнати собственици вие имате много и коментираме.И не говори в множествно число нали гледаш че само аз пиша другите са го зарязали тоя форум.Или кво искаш да пишем Локо има само хубави собственици нито един не е бил мафиот :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 авг 2012 00:20

костенурк написа:
plovdivram написа:

Ами поне като имате паметник на един от наистина ДОСТОЙНИТЕ БЪЛГАРИ вземайте пример от него и се дъжте ДОСТОЙНО, а не да изпадате в смешата ситуация да се чудите откъде да 'изсмучите" нещо, с което да компрометирате съседа си, че даже сте способни и да си измислете за да постигнете целта си!!! Бъдете достойни като името което носите, че да не го срамите!!!

Да не се засегна нещо бе пич такава е темата за грумнати собственици вие имате много и коментираме.И не говори в множествно число нали гледаш че само аз пиша другите са го зарязали тоя форум.Или кво искаш да пишем Локо има само хубави собственици нито един не е бил мафиот :lol:

Защо да съм се засегнал... за разлика от вас например аз никога не съм се притеснявал да коментирам ИСТИНАТА... Странно, но вие определено правите впечатление, че се КРИЕТЕ от нея... Ето например, дори тук те попитах на няколко пъти дали Патерицата /мир на праха му/ е убит като вицепрезидент на Ботев Пловдив, а ти не ми отговаряш... Защо?!! Притеснява ли те нещо?
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 авг 2012 00:22

От каде да знам къв е бил ти като го знаеш пишеш и толкова кво ми пука къв е бил няма да му прая панахида :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 28 авг 2012 00:27

Нека всеки пишещ по темата се замисли и тогава да коментира каквото и да било по нея.
Всеки си носи сам последствията за действията си ,нека не се явяваме като съдници.
За тези ,които не са вече между нас ,нека се говори само добро или да замълчим.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 авг 2012 00:29

костенурк написа:От каде да знам къв е бил ти като го знаеш пишеш и толкова кво ми пука къв е бил няма да му прая панахида :lol:

Ами за пореден път ще ти кажа на теб и всички като теб /колкото и да твърдиш, че си сам :mrgreen: /, че трябва преди да пишете за другите да ПОЗНАВАТЕ СОБСТВЕНАТА СИ ИСТОРИЯ и участниците в нея... И тогава следва ЛОГИЧНИЯ въпрос... Като непознаваш собствената си история, какво си седнал да "нищеш" чуждата?!! :mrgreen: Ето затова ДОСТОЙНО поведение говорех... Колко пъти да ви казвам, че преди да сочите "голият задник" на съседа, трябва да сте сигурни, че сте си обърсали собствения.... и най-вече да се замислете над това - сочейки голия задник на съседа си дали изобщо печелите нещо... т.е. какъв е смисълът на всичко това, което правите?!!!
Изображение

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 авг 2012 00:33

plovdivram написа:
костенурк написа:От каде да знам къв е бил ти като го знаеш пишеш и толкова кво ми пука къв е бил няма да му прая панахида :lol:

Ами за пореден път ще ти кажа на теб и всички като теб /колкото и да твърдиш, че си сам :mrgreen: /, че трябва преди да пишете за другите да ПОЗНАВАТЕ СОБСТВЕНАТА СИ ИСТОРИЯ и участниците в нея... И тогава следва ЛОГИЧНИЯ въпрос... Като непознаваш собствената си история, какво си седнал да "нищеш" чуждата?!! :mrgreen: Ето затова ДОСТОЙНО поведение говорех... Колко пъти да ви казвам, че преди да сочите "голият задник" на съседа, трябва да сте сигурни, че сте си обърсали собствения.... и най-вече да се замислете над това - сочейки голия задник на съседа си дали изобщо печелите нещо... т.е. какъв е смисълът на всичко това, което правите?!!!

Бе знаех си аз че много сериозно си я взел темата такива анализи истории а у.Пак излезнахме от темата така и така кажи за Коматево поне да разведрим ще стриом ли нещо или само прах в очите ти си запознат по всички въпроси без тва не може да нямаш инфо?

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 28 авг 2012 00:36

Да бе, да! Той, автора на темата не се е замислил, автора на "материала" не се е замислил, ти чакаш пишещите да се замислят.

Автора на материала е турска подлога, целяща да маскари България!
Автора на темата е същия.
Същите хора драпат да завземат ефира и изтровят българите с помия.
Те са собственици на отбор, зовящ се Ботев Пловдив.

Мъртвите са си мъртви. Живите и мърсящите са проблем. Не мъртвите!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 авг 2012 00:40

Целия свят е в жълтата завера против отбора на Вълчо и Пиняците мноо ясно

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 28 авг 2012 00:44

Логиката е много простичка. Ако убития е бил мафиот, онзи, който го е убил без съд и присъда е още по-голям мафиот.

Мъртвите не са ни проблем. Живите, системно мърсящи и маскарящи футбола ни, отборите ни, градовете и страната ни, те са непроменливата в проблема.
Щом излизат подобни материали, те са все още тук. Няма да спрат и няма да се откажат! Ще продължат да убиват, плюят, мърсят и тровят българите. Те са антибългари!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Свободна зона”