Спортният екип на БНТ.......

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Спортният екип на БНТ.......

Мнениеот MORSKI » 08 авг 2012 14:35

ros написа:
MORSKI написа:Абе Евроспорта е същият т....к. Спиридонов все от всичко разбира, дай му и лимки да коментира.... На плуването ми скъса нервите с тея технологични костюми, всяка втора дума му беше за тях.... Имаше един, който коментираше спортната гимнастика- е няма толкова заспал и неадекватен човек.,..

Това, Саше, е Георги Чобанов - бивш състезател, а сега треньор по скокове във вода... И той разбира от гимнастика колкото мен :lol: :lol: :lol:

Абе не го знам какъв е, но когато Данчо приклю'чи с опита си и събеседникът му говореше колко велик е той, последва малка пауза, при която въпросният каза само едно "Жалко".... По адрес на това, че някакъв си румънец бил сбъркал при опита си на земя :shock: Неадекватността му продължи и в други измерения...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 авг 2012 14:35

Поне разбира нещо от скокове човека :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 08 авг 2012 14:47

В БНТ се краде много. Но никой няма намерение да разкрива схемите. А спортната редакция е най-малкия проблем на телевизията. Има и некадърници - както навсякъде. Но имат и много добри журналисти.

Според мен е грешно да се разсъждава, че останалите там журналисти са лузъри. Има много + да си спортен журналист точно там.

1. Не ти се налага да изпълняваш поръчки в стил "Да оцапаме Радо Стойчев", каквито имаха доста медии в последните месеци.
2. Имаш възможност да посетиш абсолютно всички големи събития и да си на място - т.е. това е безенен опит и изживяване.
3. Трупаш супер ценни контакти
4. Работата ти е по-сигурна, отколкото на повечето журналисти
5. Работиш в телевизия, която има традиция и отношение към спорта - не като в бтв и нова например.

Пък приказките за пазарната им неконкурентоспособност се основават главно на твърдения от лобито на конкурентите им. БНТ се преебава постоянно от рекламни агенции, медийни агенции, подчинени на Гергов схеми ... така че реалния й пазарен дял е умишлено занижен...а пийпълметрията 100% не работи в тяхна полза.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 авг 2012 19:22

danko_sot написа:
jelew73 написа:
danko_sot написа:.... То направо не може да им хване бройката човек. Като почнем от баш шефа Манченко, Кедъра, Петела, Радо Любомиров, Иво Ангелов, Ибришимов, Ценко Симов, Сашо Йовков, Люба Пашова, Свобода Маданска, Петър Иванов, Иван Петров, Евгени Николов, Боряна Тончева, Василена Матакева, Антония Близнакова... Може да има и други, за тези се сещам.

Цвети Абрашева и Вера Маринова-Аткинсън :mrgreen:

Вера не е на щат. Абрашева май да. И после къде отиват парите ни.

Парите ти отиват да издържат 60-те ни олимпийски медалиста от Лондон и още 6 хил. незнайни войни.

Коментаторите по БНТ са най-добри и с най-добрите лафове. Поне не те отегчават с превод в ефир и статистики и си имат собствени мисли.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 авг 2012 21:14

В БНТ са страхотни сладури,не мога да им се нарадвам. :) :)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 08 авг 2012 22:39

fabregas_949 написа:Евроспорт естествено!

ама там не дават българите
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Върни се в “Свободна зона”