Шиптари,цигани и/или фашисти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

jossbom
Контакти:

Re: Шиптари,цигани и/или фашисти

Мнениеот jossbom » 26 юли 2012 12:15

wire написа:От всички коментари разбрах едно - че сме цигани, че сме олигофрени, че сме некадърници, че не заслужаваме нищо освен да ни обиждат другите!
Какви българи сте вие?! Да, имаме мутри, да имаме крадци, имаме цигани!
Но имаме и Песен в Космоса, имаме Джон Атанасов, имаме ген. Вазов, Асен Йорданов (Боинг), Петър Петров (дигиталния часовник), Христо Стоичков, Бербатов много богата и славна история и още, и още. Не мисля, че заслужаваме народи, които не си знаят историята и от къде да дошли да ни обиждат така!
И да, съгласен съм, че трябваше някаква политическа фигура да се намеси в това. Не трябва да има плакати, като тези в агитката ни(уж претендираме, че сме европейска публика), но и не трябва чуждите агитки да отвръщат с обратното, без да има последствия от политическа гледна точка.

Защо и ние не се зарадваме, че сме дали нещо на света, а пак се плюем?!
Започнем ли да мислим различно, можем да заразим и човека до нас и поне малко да се променим!

Браво напълно подкрепям," О неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН"
Ние българите наистина имаме хилядолетна история и държава и трябва да се гордеем с това.Всички черногледи писачи са достойни за обидите по техен адрес ,такива като тях са и причината да ни говорят обиди разни нещастни ,комплексирани "народи".

Да живее БЪЛГАРИЯ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юли 2012 12:24

Та самите ние не се уважаваме помежду си,самите ние не уважаваме нашата История,как искате другите да ни уважават :!: Нали в едни други теми ми развивахте теории за толерантност към циганите и че който не ги толерирал,значи бил расист,фашист и тем подобни 8-) Искате толерантност,ей къде ви е толерантноста 8-) Докато политиците и медиите ни ви промиват мозъците с някакви си измислени "интеграция" и "толерантност" към циганите и ви е страх да ги наречете с истинското им прозвище "цигани",това ще е положението 8-) Само че никой не си прави сметката,че циганите са ни лицето пред Европа 8-)Никой не си прави сметката,че на другите европейски народи им е писнало от циганите,които по паспорт се водят български граждани 8-) А най-интересно ми е защо феновете на Динамо З не са викали "роми,роми,роми",ами цигани :) Хайде сега всички под един знаменател,пък вие се опитвайте да ги интегрирате колкото си щете :lol: Видяхме Саркози как и колко хубаво ги интегрира във Франция.Това е.Цигани сме,свиквайте :!:
Последна промяна от CTAHKO на 26 юли 2012 12:27, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 26 юли 2012 12:24

Скъпи ми "РеалМЦФ" ако някой измежду Левски,Ботев,Бенковски,Раковски и всички други чиито имена не споменавам чакаха да го обидят лично и не приемаха лично това което става около тях,надали щеше да живееш в България!Няма смисъл за мен повече да отговарям на човек който открито се заяжда и търси под вола теле :roll: Хайде със здраве!

П.П. Колкото до ''маседония'' за мен няма такава държава и такава нация,всеки знае какъв е етноса там и би се съгласил с мен!На мен ми писна да ни обиждат и крадат историята по всевъзможен начин,а ние да подгъваме опашка и да си търпим!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 26 юли 2012 12:26

CTAHKO написа:Та самите ние не се уважаваме помежду си,самите ние не уважаваме нашата История,как искате другите да ни уважават :!: Нали в едни други теми ми развивахте теории за толерантност към циганите и че който не ги толерирал,значи бил расист,фашист и тем подобни 8-) Искате толерантност,ей къде ви е толерантноста 8-) Докато политиците и медиите ни ви промиват мозъците с някакви си измислени "интеграция" и "толерантност" към циганите и ви е страх да ги наречете с истинското им прозвище "цигани",това ще е положението 8-) Само че никой не си прави сметката,че циганите са ни лицето пред Европа 8-) А най-интересно ми е защо феновете на Динамо З не са викали "роми,роми,роми",ами цигани :) Хайде сега всички под един знаменател,пък вие се опитвайте да ги интегрирате колкото си щете :lol: Видяхме Саркози как и колко хубаво ги интегрира във Франция.Това е.Цигани сме,свиквайте :!:

Аз даже се сещам за ''скандалното'' изказване на Саркози''Само Хитлер може да оправи циганите''
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 юли 2012 12:33

Shtuka написа:
CTAHKO написа:Та самите ние не се уважаваме помежду си,самите ние не уважаваме нашата История,как искате другите да ни уважават :!: Нали в едни други теми ми развивахте теории за толерантност към циганите и че който не ги толерирал,значи бил расист,фашист и тем подобни 8-) Искате толерантност,ей къде ви е толерантноста 8-) Докато политиците и медиите ни ви промиват мозъците с някакви си измислени "интеграция" и "толерантност" към циганите и ви е страх да ги наречете с истинското им прозвище "цигани",това ще е положението 8-) Само че никой не си прави сметката,че циганите са ни лицето пред Европа 8-) А най-интересно ми е защо феновете на Динамо З не са викали "роми,роми,роми",ами цигани :) Хайде сега всички под един знаменател,пък вие се опитвайте да ги интегрирате колкото си щете :lol: Видяхме Саркози как и колко хубаво ги интегрира във Франция.Това е.Цигани сме,свиквайте :!:

Аз даже се сещам за ''скандалното'' изказване на Саркози''Само Хитлер може да оправи циганите''

Не е далеч от истината...друга оправия с тях няма, и тва го казвам без да съм национал-социалист !
Изображение

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 26 юли 2012 12:37

Подкрепям! Не може повече да ни обиждат жители на нек'ви сръбски провинции- босна, хърватия и тем подобни...предлагам следващият път когато в България дойде отбор от тези провинции, да спукаме от бой неговите фенове.Бий за да те уважават!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юли 2012 12:39

jossbom написа:Браво напълно подкрепям," О неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш БЪЛГАРИН"
Ние българите наистина имаме хилядолетна история и държава и трябва да се гордеем с това.Всички черногледи писачи са достойни за обидите по техен адрес ,такива като тях са и причината да ни говорят обиди разни нещастни ,комплексирани "народи".

Да живее БЪЛГАРИЯ.

Абе я се спрете вече с тази велика и хилядолетна История ;) От тази хилядолетна История сме били 7 века под чуждо робство и половин век комунизъм ;) Я ми кажи за ВЕЛИКИЯ ренесанс в България,да те видим какво ще ми кажеш :) Ебем ти великата История.Искам ВЕЛИКо настояще,а не велика История :!: Аз живея в 21-ви век,а не в 8-ми 8-)Само че във великото ни настояще сме циганизирани и това прави впечатление на всички,само не и на самите нас 8-) Че дори се изненадваме,обиждаме и на всичко отгоре се сърдим 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 26 юли 2012 12:43

Shtuka написа:Скъпи ми "РеалМЦФ" ако някой измежду Левски,Ботев,Бенковски,Раковски и всички други чиито имена не споменавам чакаха да го обидят лично и не приемаха лично това което става около тях,надали щеше да живееш в България!Няма смисъл за мен повече да отговарям на човек който открито се заяжда и търси под вола теле :roll: Хайде със здраве!

П.П. Колкото до ''маседония'' за мен няма такава държава и такава нация,всеки знае какъв е етноса там и би се съгласил с мен!На мен ми писна да ни обиждат и крадат историята по всевъзможен начин,а ние да подгъваме опашка и да си търпим!

Драгий ми "схтука", ама ти наистина се вземаш на сериозно и дори се сравняваш с Левски, Ботев... Дори определяш съществуването или не на държави... А пък много ти се иска и всички да са като теб, малък фюрер ли се е пръкнал в твое лице? Иначе много ли те обиждат, често ли? Сигурно боли... :shock:
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Потребителски аватар
Shn0rhelez
Контакти:

Мнениеот Shn0rhelez » 26 юли 2012 12:46

Викат ни цигани?Дреме ми на патерицата!Всички балкански страни са със сходен манталитет,една порода хора.Отражение сме един на друг.Ние какво направихме,когато ни дойдоха на гости бошняци?Няма как всички да те харесват.

П.С Прекарах известно време в САЩ (по-точно Калифорния),повярвайте ми,всички там много добре знаят къде е България,уважават и респектират българите.Защо ли?Ами много просто,българите там са образовани,интелигентни,възпитани хора с престижни професии.
7:2 7:1 5:0 Не грухтете,а помнете!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 26 юли 2012 12:49

CTAHKO написа:Та самите ние не се уважаваме помежду си,самите ние не уважаваме нашата История,как искате другите да ни уважават :!: Нали в едни други теми ми развивахте теории за толерантност към циганите и че който не ги толерирал,значи бил расист,фашист и тем подобни 8-) Искате толерантност,ей къде ви е толерантноста 8-) Докато политиците и медиите ни ви промиват мозъците с някакви си измислени "интеграция" и "толерантност" към циганите и ви е страх да ги наречете с истинското им прозвище "цигани",това ще е положението. Само че никой не си прави сметката,че циганите са ни лицето пред Европа 8-)Никой не си прави сметката,че на другите европейски народи им е писнало от циганите,които по паспорт се водят български граждани 8-) А най-интересно ми е защо феновете на Динамо З не са викали "роми,роми,роми",ами цигани :) Хайде сега всички под един знаменател,пък вие се опитвайте да ги интегрирате колкото си щете :lol: Видяхме Саркози как и колко хубаво ги интегрира във Франция.Това е.Цигани сме,свиквайте :!:

+1 :) Напълно съм съгласен. Съвсем наскоро прочетох за циганско гето край Осло, където живеят български и румънски цигани, тормозейки населението на града. "Имигрантите не проявяват уважение към местните власти и жители, казват гражданите. Те заплашват да прибегнат до насилие, ако не бъдат взети мерки срещу незаконното пребиваване на ромите в града." Много е лесно да говориш за толерантност, интегриране и др., когато проблемът не ти е до главата. Затова и гражданите на страната с може би най-висок жизнен стандарт в света вече далеч не са толкова толерантни. ;) Имат думата българските политици, Българският Хелзинкският комитет и др. "правозащитници" и "радетели за човешки права" (да чакаш от от умрял писмо....).
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1466877
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Свободна зона”