Тийнейджъри убиха, опекоха и изядоха огромен смок във Варна.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тийнейджъри убиха, опекоха и изядоха огромен смок във Варна.

Мнениеот Кашчей » 15 юли 2012 20:21

way написа:

Ибаси змиътъ "Няколко пъти опита да ме ухапе" мога да си заложа главата че не се е мъчила да го охапе ама както и да е.

Преди децата да я видят ?:О ами сега кво правим ? Дете да види змия вярно 2012 края на света идва и като види змията кво става ?Пълни памперса ли ?

П.С: Искараха змията като годзила от чернобил дето дебне децата и само чака да ги изяде

Ти, ако си на 5-6-7 години и както си играеш на площадката видиш 2 метра змия, дали ще разбереш веднага, че не е опасна?Аз имам жив спомен от такова преживяване в подобна възраст.После със страх отивах на това място, където я видях( не беше детска площадка, а стопански двор на къща).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 юли 2012 20:22

На кой да се обадят ? На 112 ? Вие представяте ли си да видите подобен смок, в близост до деца ? Еми нема нищо, че не хапят, а само "бият с опашка" То остана и да нашие някоя опашка на един-двама малчугани "І Ама най-много да окушарят родителите, че децата се разхождат в близост до змии

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 юли 2012 20:23

Кашчей написа:
way написа:

Ибаси змиътъ "Няколко пъти опита да ме ухапе" мога да си заложа главата че не се е мъчила да го охапе ама както и да е.

Преди децата да я видят ?:О ами сега кво правим ? Дете да види змия вярно 2012 края на света идва и като види змията кво става ?Пълни памперса ли ?

П.С: Искараха змията като годзила от чернобил дето дебне децата и само чака да ги изяде

Ти, ако си на 5-6-7 години и както си играеш на площадката видиш 2 метра змия, дали ще разбереш веднага, че не е опасна?Аз имам жив спомен от такова преживяване в подобна възраст.После със страх отивах на това място, където я видях( не беше детска площадка, а стопански двор на къща).

И аз като малак сам имал такива преживявания и то не 1 или 2 ама кво да правя стискам зъби и си минавам през това място всеки ден ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юли 2012 20:26

way написа:
Кашчей написа:
way написа:

И аз като малак сам имал такива преживявания и то не 1 или 2 ама кво да правя стискам зъби и си минавам през това място всеки ден ...

Браво, герой!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 юли 2012 20:27

Кашчей написа:
Браво, герой!

Просто много преовеличавате...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юли 2012 20:28

Ами в България отровните змии са 60-100 см, със зигзаг на гърба, и определено не бягат, а заемат позиция.
Изображение
Изображение
И хич не приличат на смок, но както и да е...
Избийте ги и ги изяжте всичките, една да не остане!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

way
Контакти:

Мнениеот way » 15 юли 2012 20:29

Синьо сърце написа:Ами в България отровните змии са 60-100 см, със зигзаг на гърба, и определено не бягат, а заемат позиция.
Изображение
Изображение

Остави ги те нямат проста обща култура и за тях всички животни са страшни :)

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 15 юли 2012 20:31

bez-nick написа:Това ако стане в нормална законова държава ще си полежат в затвора някоя и друга годинка тези тинейджъри, предполагам сте гледали програми като Анимъл Планет, Дискавъри и тн и знаете как не се толерира и се наказва в нормалните страни - жестокостта под каквато и да е форма над животни.

Значи ако заколя пиле и го изям ще трябва да лежа в затвора??? А да не говорим как се малтретират животните за обработка на месо в "нормалните страни" и също в нашата "ненормална страна".

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 15 юли 2012 20:33

Btovfan80 написа:Ами аз като я гледам на снимката, изглежда доста голяма :?

8-)

Голяма е. Смоците у нас рядко достигат рамери над 2 метра, така че тази е била доста голяма.
Аз не заемам страна. Вероятно, ако трябва да защитим децата си, убийството на змията е правилно. По-добре един убит смок, отколкото едно заекващо за цял живот дете от уплаха ...
Все пак обаче, не мога да не изразя отвращението си от човешкото племе, което постоянно убива около себе си !
Дори зверовете са по-малко кръвожадни от човека ! Те убиват само, когато са гладни и за да оцелеят. Много рядко в други случаи ...
Само ние в природата убиваме за удоволствие ! Да ме прощават авджиите ... ;)
Човек убива и съсипва всичко в природатата все едно той го е създал.
А, да се изживяваме като Господ не е добра идея ...
Затова и природните катаклизми напоследък са толкова чести ...
Засега само като предупреждение, но скоро и с фатални последствия за хората според мен.
Последна промяна от marmi52 на 15 юли 2012 20:37, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юли 2012 20:33

Синьо сърце написа:Ами в България отровните змии са 60-100 см, със зигзаг на гърба, и определено не бягат, а заемат позиция.
Изображение
Изображение

Това знаеше ли го, когато беше на 15-17 години?А на 6?
Аз си признавам, че и сега не го знам, а и усойницата май е с жълти петна или каквото там беше зад очите :roll:

Всъщност, ти храниш ли рибите по време на забраната за риболов, преди да тръгнеш да ги ловиш след отпадането и 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”