Какъв стил музика обичате?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Какъв стил музика обичате?
Забравих да спомена Deep Purple!
Забравих ги преди!
А Child In Time e една от най-великите песни!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Mного ме кефи от рок бандите Disturbed!Има ли фенове на тях тук?
(rock)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Sleepwalker
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Забравих да спомена Deep Purple!Забравих ги преди!
![]()
Да,невроятна песен.А знаеш ли историята по написването й,по-точно от какво е вдъхновена?

- a boy named goo
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Забравих да спомена Deep Purple!Забравих ги преди!
![]()
Като става въпрос за Deep Purple, задължително трябва да споменеш Smoke On The Water , който е най-великият китарен риф за всички времена
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Аз,разбира се слушам rock & heavy. Metallica,Deep Purple,Accept,Scorpions,Whitesnake,Dio,Udo,Doro & Warlock,W.A.S.P.,Iron Maiden,Queen,AC/DC,Manowar,Raimbow
Вече 26 год слушам тези състави и никога не ми е омръзвала музиката им.
Вече 26 год слушам тези състави и никога не ми е омръзвала музиката им.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Sleepwalker написа:Cesc Fabregas написа:Забравих да спомена Deep Purple!Забравих ги преди!
![]()
Да,невроятна песен.А знаеш ли историята по написването й,по-точно от какво е вдъхновена?
Не знам!Разкажи,моля!
П.п.Знам обаче,че посредата на самата песен,на един концерт се чува изстрел и един човек от публиката се самоубива!Толокова е въздействаща!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Момчета, като видях темата и прочетох всички мнения, направо ми се наляха очите със сълзи. Оказа се, че тук може да се води нормална дискусия и да се забравят поне за момент клубните различия. Да не говорим, че за нула време са написани повече постове, отколкото по всички други теми за последните два дени. Започвам да вярвам, че има надежда за този форум. Сори за лиричното отклонение, не можах да се сдържа просто...
Ето и част от мотите предпочитания:
Мелъди, арт, прогресив рок,класическа музика, бг музика, етно музика, поп, джаз и какво ли още не стилове...
Дори и в сръбската и гръцката музика има много добри неща- гърците са едни от най-уважаваните музиканти в света, може би след италианците и англичаните.
Ето част от групите и изпълнителите които слушам най-често, изброяването на всички би отнело часове.
Savatage, Sting, Dream Theater, Marillion, ФСБ, Щурците, Киора, Pink Floyd, Yes, Diana Krall, Frank Sinatra , Aretha Franklin, Blind Guardian ,Transatlantic, Theory of a Deadman, Liquid Tension Experiment, Celine Dion, Def Leppard , Goran.Bregovic, Ishtar, P.I.F, Toto, QUEEN, Gary Moore, Scorpions , Michael Jackson, Nana...
Има една приказка- "Кажи ми каква музика слушаш, за да ти кажа какъв човек си"
Ето и част от мотите предпочитания:
Мелъди, арт, прогресив рок,класическа музика, бг музика, етно музика, поп, джаз и какво ли още не стилове...
Дори и в сръбската и гръцката музика има много добри неща- гърците са едни от най-уважаваните музиканти в света, може би след италианците и англичаните.
Ето част от групите и изпълнителите които слушам най-често, изброяването на всички би отнело часове.
Savatage, Sting, Dream Theater, Marillion, ФСБ, Щурците, Киора, Pink Floyd, Yes, Diana Krall, Frank Sinatra , Aretha Franklin, Blind Guardian ,Transatlantic, Theory of a Deadman, Liquid Tension Experiment, Celine Dion, Def Leppard , Goran.Bregovic, Ishtar, P.I.F, Toto, QUEEN, Gary Moore, Scorpions , Michael Jackson, Nana...
Има една приказка- "Кажи ми каква музика слушаш, за да ти кажа какъв човек си"
- Sleepwalker
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Sleepwalker написа:Cesc Fabregas написа:Забравих да спомена Deep Purple!Забравих ги преди!
![]()
Не знам!Разкажи,моля!
П.п.Знам обаче,че посредата на самата песен,на един концерт се чува изстрел и един човек от публиката се самоубива!Толокова е въздействаща!
До колкото знам,е вдъгновена от истинска история от Втората световна война.Малко след прекратяване на военните действия,когато руснаците разчистват развалините на някакъв град,намират в някаква полуразрушена къща малко момиченце,вкочанено от студа.В ръката си държало някакво малко тефтерче/дневник.Последното,което пишело,било нещо от рода на "Мама умря от бомба,татко умря на фронта.Навън се стреля,ходата умират,летят куршуми.Много е студено...." и при тази последна дума явно ръката му трепнала и то починало от студа.
Та общо взето това е историята.По памет я предавам,щото я бях чул преди години някъде.Тъжна е ,но и самата песен си е такава.
П.П. Майк,сега видях поста ти!Браво за разнообразната музика която слушаш!Ще ходиш ли на Дрийм Тиътър в Каварна това лято?
Поздрав с ФСБ-Вълче време!

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз може би ще ходя,не знам от сега! 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

С Р Е 6 Т У

Като мъж няма как да кажа на хубавите жени ( макар и тунинговани
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]