Гневни контрольори буквално изритаха дете от автобус 102
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Гневни контрольори буквално изритаха дете от автобус 102
мръсни утрепки,като са много отворени защо не изритат Картофа и хунтата му от парламента или на тях ще продължават да им лижат покорно задни..те
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
По тая тема мога да направя не филм, а цял сериал. Аз съм си решил проблем - физически. Те бият моите близки, аз тях ... не сме квит, не е правилно, но в джунглата важат законите на джунглата!
“Прост народ - слаба държава”
-
- Контакти:
Blacksea13 написа:macko_razbivach написа:Това за билетите за багаж и забраната за превоз на колело са ни най-смотаните правила. В цяла западна Европа (не знам как е в другите държави в източна Европа) нямат билети за тези неща, а ние тук гледаме как да прецакаме незнаещите туристи или ни мързи да сложим едни охраняеми стоянки за колела пред НДК...
Ще имаш да вземаш,че е безплатно.В Германия и в частност Мюнхен си плащаш за колелото като пич.Има униформени контрольори,но има и цивилни.А иди се направи на умен и веднага цъфва ведомствената полиция,която пък е редовно през нощта-Двама,около 1,80-2,00м.Глобяват те 40€ с усмивка-на кого ще се оплачеш???И си плащаш по банка,ако забравиш....кофти.
Грешно съм се изразил, говорех за багажа, че е безплатен, за колелата се оплаквам от липсата на места за паркиране. Иначе знам как е положението в Мюнхен, все пак следвах там сума ти време.

П.С. Може да се оплачеш, а при първа глоба имаш и намаление, стига в оплакването си да им представиш убедителни доводи, защо си бил нередовен. Но важи само първият път.

Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

- unist_gp
- Контакти:
ти нямаше ли джиесем в теб, че да направиш едно клипче със ситуацията? трябваше някой да снима всичко, а друг да се застъпи за детето. въобще не трябва да им се позволява на някякви контрольори да се държат така, все едно цялият градски транспорт им е бащиния