Sisi 1914 написа:Браво, че не съм на мястото на колегите, които живеят в Студентски град!
Силве, аз лошо от щутгард не съм видял, точно обратното
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Браво, че не съм на мястото на колегите, които живеят в Студентски град!
гражданин от село написа:А така,надпреварвайте се кой от повече поколения е софиянец и после се обиждайте на селяни.Ми преди да я изберат за столица София на практика си е била едно голямо село.Поинтересувайте се какво представляваше Студентски град само до преди 23-24г. и тогава използвайте разни думички като кампуси мампуси.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Синьо сърце написа:И какво представляваше Студентски град преди 23-24 години, че ми е любопитно?
Omynigo написа:
След като ползваш държавна субсидия под формата на общежитие ще се съобразяваш с това , или ще си намериш работа с подходящо работно време или ще си наемеш квартира !
а относно поколенията аз казах че знам къде са живяли 3 поколения на зад , и мога да ги посоча местата , а от кога преди това родът ми е в София казано честно не знам и не ме интересува живей си във втория по големина "град" и не ме занимавай повече с глупости моля !
MORSKI написа:Omynigo написа:
След като ползваш държавна субсидия под формата на общежитие ще се съобразяваш с това , или ще си намериш работа с подходящо работно време или ще си наемеш квартира !
а относно поколенията аз казах че знам къде са живяли 3 поколения на зад , и мога да ги посоча местата , а от кога преди това родът ми е в София казано честно не знам и не ме интересува живей си във втория по големина "град" и не ме занимавай повече с глупости моля !
Пълни глупости! Първо, че се заплаща за това да си в общежитие и то се заплаща дори повече, от това, което ти се предлага! Плащам към 60 лева като топлата вода почти я няма, има само две легла и едно бюро като мебели и нищо друго. Нито хладилник, нито печки и т.н (както има в модерните кампуси, с които сравнявате)......
Всеки може да ти влезе в статята- вратата е паянтова, аз имам късметът да съм в общежитие "лукс"- с тераса и pvc дограма. Съседите ми всичките са с дървена, духа неописуемо много, в статята вали сняг![]()
И ти ще ми говориш да сме се съобразявали. Лесно е да говориш на чужд гръб! И пак питам- какво съм виновен аз, който спазвам правилата и съм принуден да живея в тези недобри условия, за това, че някакви си решили да се колят в стаята! И отново питам- това ще спре ли тези, които искат да го правят? Защото алкохол никой не може да ти забрани да си купиш и да си внесеш, а винаги можеш да наръгаш съквартиранта си, който не понасяш (какъвто е и случаят)- мислете малко!
А относно градовете и това кой от къде е- ще си живея където искам и когато поискам. За селяни и т.н ти започна да пишеш първи "гражданче". И мен не ме вълнува това къде са живяли роднините ти през поколение и т.н. Но да се пишеш за големия гражданин, като поколенията преди теб са дошли от село е смешно! И, ако Варна е град в кавички, то София е още повече!
гражданин от село написа:Синьо сърце написа:И какво представляваше Студентски град преди 23-24 години, че ми е любопитно?
Писал съм го по-нагоре,в друго мнение.Най-просто - отговаряше си на името.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта